Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 18 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 38 78 128  ... 最後
手提遊戲機討論版>PS Vita 綜合情報討論區│全新「PCH-2000」型號 HK$1680│「Vita TV」HK$798
草薙さん 08:54 PM 03-24-12
追加: 官方電袋可以邊叉邊玩

作者: jaVaj ◣:
http://asia.playstation.com/tw/cht/n...sDetail/267110

台灣出左香港聲氣都冇,頂......
我前幾個Post先話買左試埋
亍 ◣ 10:09 PM 03-24-12
以為你講緊GAME
pet3 10:12 PM 03-24-12
作者: 草薙さん:
試左 iPhone iPad 可叉
如果想同時叉呢舊野+PSV就要2條Vita USB線...
跟機無線?
正版線一條又要幾錢?
草薙さん 10:16 PM 03-24-12
作者: pet3:
跟機無線?
正版線一條又要幾錢?
佢assume你用跟機果條, 叉機都係
一條$69
pet3 10:18 PM 03-24-12
佢assume你用跟機果條, 叉機都係
一條$69
即係成本價是410元
340+69....

ipad 用番版線充唔充到?
草薙さん 10:33 PM 03-24-12
叉滿左重會自動停止~

作者: pet3:
即係成本價是410元
340+69....

ipad 用番版線充唔充到?
用返跟機果條咪得, 你硬係要買多條當然冇人阻你

蘋果d線又冇特別設計...有咩關係...
DMRevolution 10:50 PM 03-24-12
原裝電, SSP 最平$330....

本來打算買.....點知比以下的吸引住...買左她....

可以邊叉邊玩, 個頭送埋, 1 線可以多叉...正, 不枉我跳槽!!!...

原價$598, 但是唔知點解通街都是420-490左右, 星際1/F 就特價中, $398, 大家可以考慮下..
亍 ◣ 11:06 PM 03-24-12
重點那條叉線......有冇散賣???

我就係想搵條豬腸線........

cPak 11:18 PM 03-24-12
作者: dmr5202005:

可以邊叉邊玩, 個頭送埋, 1 線可以多叉...正, 不枉我跳槽!!!...

原價$598, 但是唔知點解通街都是420-490左右, 星際1/F 就特價中, $398, 大家可以考慮下..
我最後用$330買咗Sony嗰隻,一來平啲,二來輕啲細部啲,三來怕iPowerPro 8000mAh要叉好耐,四來其實SONY 5000MAh都夠用。
DMRevolution 12:02 AM 03-25-12

唔多見到有得買, 可以SEND MAIL 去問下的....

作者: cPak:
我最後用$330買咗Sony嗰隻,一來平啲,二來輕啲細部啲,三來怕iPowerPro 8000mAh要叉好耐,四來其實SONY 5000MAh都夠用。
相差少少買多D mAh 算了, 反正我都拿好多機在身...
我本來等原裝的, 可惜要拿好多條線出街, 唔想煩....
kamkw 12:12 AM 03-25-12

叉機線可以去SSP福仁睇下, 最平$20

今日我都去買左SONY尿袋$320

試左PSV, PSP, 3DS, IPHONE, IPAD2 都差到, 而且都差得OK快(IPAD2大約1-2分鐘有1-2%)
pet3 12:18 PM 03-25-12
sony果個實際幾大?
8000果隻好像好大..
卡柏 02:39 PM 03-25-12

點解你可以叉玩架,我果舊唔得,同埋冇呢個頭....
另,我都唔知佢果隻頭係叉tab定ipad的
DevilElvis 06:12 PM 03-25-12
即係幾錢呢?
kyo353 06:25 PM 03-25-12

早知我唔急買住啦...
我買舊版冇VITA個轉頭要自己買多粒品勝...
>>>>>劉伯<<<<< 07:21 PM 03-25-12

呢隻岩我喎, 我IPAD同PSV都得
野良猫 07:49 PM 03-25-12
買咗SONY尿袋,第一次用尿袋唔知
原來要叉7個鐘先爆

高mAh嗰啲咪要叉十幾個鐘?
他一個人 09:02 PM 03-25-12
作者: 如月刃:
買咗SONY尿袋,第一次用尿袋唔知
原來要叉7個鐘先爆

高mAh嗰啲咪要叉十幾個鐘?

應該錯唔多啦
因為佢用緊MINI USB頭充電
加上咁高mah
要叉十幾個鐘就多得制
十個鐘頭左右就差唔多啦
不過依家部部智能手機都用雙核
買大個尿袋又點指為一部psv充電咁少野丫
真係俾多少少買個大少少重好
DMRevolution 09:19 PM 03-25-12
作者: 卡柏:
點解你可以叉玩架,我果舊唔得,同埋冇呢個頭....
另,我都唔知佢果隻頭係叉tab定ipad的
妳個個可能是舊版呢...

作者: kyo353:
早知我唔急買住啦...
我買舊版冇VITA個轉頭要自己買多粒品勝...
我本來等原裝出, 唔知是咪叫好彩...

作者: >>>>>劉伯<<<<<:
呢隻岩我喎, 我IPAD同PSV都得
知自己多機, 所以買呢隻...
亍 ◣ 10:43 PM 03-25-12
作者: 他一個人:
應該錯唔多啦
因為佢用緊MINI USB頭充電
加上咁高mah
要叉十幾個鐘就多得制
十個鐘頭左右就差唔多啦
不過依家部部智能手機都用雙核
買大個尿袋又點指為一部psv充電咁少野丫
真係俾多少少買個大少少重好
佢唔係用番psv個牛+插叉咩???
咁都要7個鐘???
野良猫 10:46 PM 03-25-12
佢唔係用番psv個牛+插叉咩???
咁都要7個鐘???
係用番牛個插,實際叉咗4個鐘左右(唔知佢入面本身有電定點)
7個鐘係睇說明書寫
tung999 11:06 AM 03-26-12
叉滿左重會自動停止~

用返跟機果條咪得, 你硬係要買多條當然冇人阻你

蘋果d線又冇特別設計...有咩關係...
跟機果條線插左係坐台度就唔係好想拆- -
NetNetBoy 02:46 PM 03-26-12
全句為:
商品代碼之有效期限及線上服務之提供期間預定為發售後6個月以上.服務結束時,將於預定結束日至少30日前於PlayStation宫方網站告知.

解到了:
即我要半年內入code, 而產品個於5個月後於sony webpage提大家個code就快到期.
* 張紙都要解迷... 遊戲性真高...

作者: 林柏淇:
佢個意思係唔係online server down之前30日會通知...

LemonCoke 04:45 PM 03-26-12
作者: NetNetBoy:
全句為:
商品代碼之有效期限及線上服務之提供期間預定為發售後6個月以上.服務結束時,將於預定結束日至少30日前於PlayStation宫方網站告知.

解到了:
即我要半年內入code, 而產品個於5個月後於sony webpage提大家個code就快到期.
* 張紙都要解迷... 遊戲性真高...
我估佢意思只係佢點都會係隻game 推出後六個月以上.
如果真係冇人玩, 佢點都要捱六個月先可以 close.
不過, 佢幾時先終止服務, 就要睇下會唔會仲有大班用戶使用佢地嘅服務.
如果佢地決定終止, 先會在終止前30日出通知.
好似 haro o個D, 一路都有人玩, 就幾年後先關閉服務........
草薙さん 05:33 PM 03-26-12
官方Portable Charger 由12:00一直叉到17:30終於由無電變成滿電
歷時5個半小時 \/
各位可以參考一下
第一 ... 18 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 38 78 128  ... 最後

返回主題版面