Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 4 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 24  ... 最後
潮流版>牛仔褲 專區 VOL 1! <此post已Closed, 請把問題移到 VOL 2>
KARAS 07:25 PM 04-19-06
o岩o岩買左條izzue unwash牛,感覺仲窄過501
我應唔應該洗左先呢?(其實我唔想洗,等著臭左用滴露浸算)
另外,皮牌可唔可以自己cut左佢呢?
boss 07:37 PM 04-19-06
我見到大陸有人著綠色線既所謂levis,好潮呀
HuGo_達之礦工 08:33 PM 04-19-06
作者: 天立﹏.:
o岩o岩買左條izzue unwash牛,感覺仲窄過501
我應唔應該洗左先呢?(其實我唔想洗,等著臭左用滴露浸算)
另外,皮牌可唔可以自己cut左佢呢?
你可以浸水加 salt 有保色之效

皮牌 lee d cut ng cut u like la~
realpeople 09:26 PM 04-21-06
我想問Levis X fragment,505,505-0207同207邊款最闊?
如果係大比位闊d…同埋505-0207我想知係點…
另外,我買個條505 disco(Ver.1)係非常硬身既,我想問白油logo個d係咪咁?
HuGo_達之礦工 09:44 PM 04-21-06
作者: realpeople:
我想問Levis X fragment,505,505-0207同207邊款最闊?
如果係大比位闊d…同埋505-0207我想知係點…
另外,我買個條505 disco(Ver.1)係非常硬身既,我想問白油logo個d係咪咁?

207 最闊
505-0207 同505差不多~

白油logo 未洗時also~

但第一代207 會軟身~
realpeople 10:37 PM 04-21-06
作者: HuGo_Hong:
207 最闊
505-0207 同505差不多~

白油logo 未洗時also~

但第一代207 會軟身~
oic~但係唔係淨係207有假野…?
因為我諗緊買207好定505-0207好…
HuGo_達之礦工 10:41 PM 04-21-06
oic~但係唔係淨係207有假野…?
因為我諗緊買207好定505-0207好…
no la
fake item..all is 505-0207 cutting~
realpeople 10:45 PM 04-21-06
no la
fake item..all is 505-0207 cutting~
下…但係我上次見到d fake item係白線嫁喎,
唔係207係白線但505-0207係黃線既咩?
HuGo_達之礦工 10:54 PM 04-21-06
下…但係我上次見到d fake item係白線嫁喎,
唔係207係白線但505-0207係黃線既咩?

207 use blue line~
actually i can tell you

Almost Fake item
is 5050-0207 now~
亞瑪迪拉 11:23 PM 04-21-06
請問501xx同501有咩分別?
realpeople 11:42 PM 04-21-06
207 use blue line~
actually i can tell you

Almost Fake item
is 5050-0207 now~
Blue line唔係指鎖鍊腳同埋係右後褲袋個d線先係叫blue line(或Green line等)咩?
我係指條褲既車線,唔係207係用白線既咩?
HuGo_達之礦工 12:22 AM 04-22-06
Blue line唔係指鎖鍊腳同埋係右後褲袋個d線先係叫blue line(或Green line等)咩?
我係指條褲既車線,唔係207係用白線既咩?

我指ga also is 車線
第一代207 係用喑藍車線~

because i have~
so i am very clearly~
realpeople 01:50 PM 04-22-06
我指ga also is 車線
第一代207 係用喑藍車線~

because i have~
so i am very clearly~
咁如果唔係第一代個條207呢?
亞瑪迪拉 01:59 PM 04-22-06
作者: 亞瑪迪拉:
請問501xx同501有咩分別?

冇人知嗎
HuGo_達之礦工 02:30 PM 04-22-06
咁如果唔係第一代個條207呢?
2nd 代用橙線~
HuGo_達之礦工 02:31 PM 04-22-06
冇人知嗎

501xx 係個褲料靚d~
realpeople 03:01 PM 04-22-06
http://hk.f1.page.auctions.yahoo.com...ion/1111755874
咁呢條係第幾代?
亞瑪迪拉 05:33 PM 04-22-06
501xx 係個褲料靚d~

唔該晒~
咁cutting o個d會唔會有分別?我聽人講話o係levis專門店買的501都係比較闊,而501xx就係比較窄,唔知正唔正確
景* 05:35 PM 04-22-06
想問下大家有冇啲有珍藏價值既牛仔褲呀?

好想見識下~
景* 05:48 PM 04-22-06
Hugo兄,呢條evisu點?

算唔算靚
HuGo_達之礦工 06:16 PM 04-22-06
作者: 景*:
Hugo兄,呢條evisu點?

算唔算靚
我估一洗殘咗d油彩會好大獲
HuGo_達之礦工 06:19 PM 04-22-06
http://hk.f1.page.auctions.yahoo.com...ion/1111755874
咁呢條係第幾代?
第一代既washed
but this one 好軟身下
買唔過~
HuGo_達之礦工 06:20 PM 04-22-06
唔該晒~
咁cutting o個d會唔會有分別?我聽人講話o係levis專門店買的501都係比較闊,而501xx就係比較窄,唔知正唔正確

501xx 比較窄...may be 因為佢縮水縮得勁好多而引致~
景* 06:47 PM 04-22-06
我估一洗殘咗d油彩會好大獲
呢條我fd有,我見都幾靚~
realpeople 06:49 PM 04-22-06
作者: 景*:
呢條我fd有,我見都幾靚~
大M我覺得係要高d既人著先會靚…
第一 ... 4 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 24  ... 最後

返回主題版面