Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 01-03-05, 09:15 PM   #1
Metal Gear NT
Moderator
核搭載二足步行戰車

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDjasonpoon
史提芬京之醫院「兇」靈 Kingdom Hospital

明珠台 1月6日 10:35pm
睇廣告個氣氛好似幾正

Metal Gear NT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-04-05, 12:22 AM   #2
Zaku
The One

註冊日期: Jul 2002
唔........ 勸你唔好期望咁大
AXN 剛剛先播完....... 差到爆!!!!!!!!!!

頭一集相信你會覺得唔錯, 當時我都覺得幾好....... 點知...... 越睇越低 b
睇到 4/5 集左右已經 cut 戲~

你頂唔頂得順成班醫生, 幫人做做下手術會突然勁白痴地跳舞??

呢類怪雞鏡頭會不停地出現~
Zaku 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-04-05, 12:27 AM   #3
S.T.A.R.S.
Banned

註冊日期: Apr 2002
引用:
作者: Zaku
唔........ 勸你唔好期望咁大
AXN 剛剛先播完....... 差到爆!!!!!!!!!!

頭一集相信你會覺得唔錯, 當時我都覺得幾好....... 點知...... 越睇越低 b
睇到 4/5 集左右已經 cut 戲~

你頂唔頂得順成班醫生, 幫人做做下手術會突然勁白痴地跳舞??

呢類怪雞鏡頭會不停地出現~
其實rose red臨尾見到D所謂鬼都覺得好笑,原來Kingdom Hospital仲咁...
等我當佢做笑片睇先
S.T.A.R.S. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-04-05, 12:33 AM   #4
Zaku
The One

引用:
作者: S.T.A.R.S.
其實rose red臨尾見到D所謂鬼都覺得好笑,原來Kingdom Hospital仲咁...
等我當佢做笑片睇先
但我怕...... 笑唔出喎~

有唔少地方低 b 到起雞皮就有~
舊 01-04-05, 01:45 AM   #5
kin~kin
God of Gamer
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
呀.......等我仲對lee套野有d期望添................唉.....
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-07-05, 09:06 AM   #6
Moderator
核搭載二足步行戰車

尋晚係咪播兩集?
真係感受唔到乜野恐怖氣氛......

識講野又神出鬼沒o既食蟻獸...細路女喊聲o既升降機...

最初仲以為個醫生會好怪雞

p.s.不過首主題曲幾好聽,但係我睇過另一套懸疑短篇劇《4400》都係用同一首歌喎

Metal Gear NT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-07-05, 10:21 AM   #7
Zaku
The One

仲有冇性趣追落去??
舊 01-07-05, 11:08 AM   #8
Moderator
核搭載二足步行戰車

引用:
仲有冇性趣追落去??
都會睇o既...不過依家期待凹凸容醫多o的

劇中o個兩個個樣有o的智障o既醫院員工睇到我起雞皮
佢地好似知道有鬼咁喎

舊 01-07-05, 11:23 AM   #9
Iro
魔法學園學生

註冊日期: Aug 2003
我覺得那隻食蟻獸很可愛啊 想摸一下
Iro 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-07-05, 11:38 AM   #10
Zaku
The One

引用:
作者: Metal Gear NT
都會睇o既...不過依家期待凹凸容醫多o的

劇中o個兩個個樣有o的智障o既醫院員工睇到我起雞皮
佢地好似知道有鬼咁喎
雞皮既情況將會陸續發生~
舊 01-07-05, 08:35 PM   #11
S.T.A.R.S.
Banned

智障員工真係難頂,D醫生又顛顛地,做左個幾鐘都帶出唔到D乜主旨
得首Worry about you係好聽
舊 01-08-05, 01:53 AM   #12
@羅彼仙奴
Game Master
MARC BOLAN

註冊日期: Dec 2003
睇到我想打silenthill.
真係一D都唔恐怖.
唔好阿豬阿狗都講野啦.
會笑死人架

http://hkarsenal.china.com/zh_cn/son...alteamsong.mp3

http://www.youtube.com/watch?v=Ylww2dOW7fg
MARC BOLAN的演出是無人可取代的.
華麗遙滾萬歲
@羅彼仙奴 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-20-05, 10:48 PM   #13
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
一睇 op 就 feel 到, 好重既 silent hill 感覺 , 好似唔錯
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-20-05, 11:00 PM   #14
黃金士郎
Game Master
33:33:33

註冊日期: Dec 2002
引用:
o岩o岩終於見識到了
搶救緊無端端同醫生們大合奏

お前らみたいなのがいる限り… 俺は、何度でも現れる…
タスケテー、ヒトガ、シンダ
黃金士郎 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-20-05, 11:03 PM   #15
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

係0米一齊被鬼感染左 ??
舊 01-20-05, 11:06 PM   #16
Zaku
The One

引用:
作者: 黃金士郎
o岩o岩終於見識到了
搶救緊無端端同醫生們大合奏
見識到呢~

引用:
作者: 歌絲˙暮斯
係0米一齊被鬼感染左 ??
當然唔係啦..... 係佢地既正常現像~

此篇文章於 01-21-05 12:01 AM 被 Zaku 編輯。
舊 01-20-05, 11:17 PM   #17
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

甘果頭先 d 人突然唱歌係0米同岩岩送黎果個人有關 ??
舊 01-21-05, 08:57 PM   #18
S.T.A.R.S.
Banned

真係lo命,尤其個女護士做一字馬o個時,其實o個幕擺明玩野既,個個都面對住螢幕前方跳
咪話以前o個度有好多細路既,唔知關唔關事?
舊 01-22-05, 11:30 AM   #19
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

其實係0米表明左 hospital 有好多 staff 都係已死既人 ??
舊 01-22-05, 02:37 PM   #20
咭咭王子(一V一)p

註冊日期: Dec 2001
我都有睇!!! 我覺得好好睇呀~~~
但間醫院o的人, 上至醫生下至阿嬸都好古怪o既

舊 01-22-05, 06:07 PM   #21
Moderator
核搭載二足步行戰車

究竟唱歌跳舞o個幕係乜意思...??
佢地見到個犯眼流血仲好震驚
轉個頭就一齊跳舞??

舊 01-24-05, 12:01 AM   #22
Zaku
The One

引用:
作者: Metal Gear NT
究竟唱歌跳舞o個幕係乜意思...??
佢地見到個犯眼流血仲好震驚
轉個頭就一齊跳舞??
我覺得冇乜意思... 純綷怪雞鏡頭~
不過... 當時 AXN 播... 我冇追晒.... 因為怪雞到頂唔順~

如果你地嚮而家 pearl 播既版本睇得晒, 有呼應番呢類怪雞鏡頭的話.... 可以 post 過我知得嗎??
舊 01-24-05, 12:53 AM   #23
S.T.A.R.S.
Banned

套野有成十三集

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[XB]日版 Kingdom Under Fire 豪華聲優陣 jeakshow 電視遊戲討論版 7 11-22-04 08:57 PM
[ETC]2004/11/11 售上速報 (Kingdom Hearts COM=104,000本) neo2046 電視遊戲討論版 3 11-14-04 12:29 PM
[可唔可以o係度問?] kingdom hearts final mix 有冇得揀英文字幕? MarkS 電視遊戲討論版 4 03-10-04 12:27 AM
請問Emperor Rise of middle kingdom 點玩?? ai. PC電腦遊戲討論版 3 05-23-03 12:09 AM

現在的時間是 08:54 PM

手機版 | APP版