Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 13  ... 最後
電視遊戲討論版>SD Gundam G Generation Cross Rays | PS4, NS, PC | 「決定版」3月25日推出
zzzdx 06:17 PM 01-23-19
作者: 真!DC:
Tv版w五部都超硬唔自爆唔中水柱都唔會爆
由手機版發出
為保密去自爆,但自爆完人又唔死,機又俾人完整砌番出黎b
qwe 07:11 PM 01-23-19
作者: zzzdx:
自爆系統 x
煙花匯演 o

其實魔劍如果直線無限遠嘅話,伊迪安槍⋯
holsety 07:25 PM 01-23-19
自爆唔死,當年好笑+1
HakiK 07:59 PM 01-23-19
作者: zzzdx:
最後部01仲可以比個新米衝埋去比衛星炮直照都唔死人w
由手機版發出
Eternal Wind 08:41 PM 01-23-19
希羅著背心跳樓都係骨折,自爆點炸得死
Lamsze 09:54 PM 01-23-19
作者: qwe:
有問題,seed ps裝甲唔驚實彈(除非同位置射中72發都gg)
鐵血ms唔驚激光
咁w咪最廢
自由核電已經無72發呢樣野
大家講講下好似呢4部都特點

希羅自爆唔死定基拉被人開駕駛倉大爆炸唔死勁D?
HM 11:04 PM 01-23-19
魔劍最合理處理方式咪好似機戰A撫子質量炮果一關咁
飛上天即爆,唔飛就無事
或者限定10回合過關,否則俾魔劍射死
Sar8 04:50 PM 01-24-19
咩話?
W最廢?
我睇你係係度為難我比爾哥
GN00508771 08:54 PM 01-25-19
作者: Lamsze:
自由核電已經無72發呢樣野
大家講講下好似呢4部都特點

希羅自爆唔死定基拉被人開駕駛倉大爆炸唔死勁D?
神盾自爆前有道閘升起左就是啦
風間鈴木仁 02:07 AM 01-26-19
http://dengekionline.com/elem/000/001/867/1867523/

PS4/Switch/PC『SDガンダム ジージェネレーション クロスレイズ』が2019年発売。第1弾PVが配信

バンダイナムコエンターテインメントは、PS4/Nintendo Switch/PC(Steam)用ソフト『SDガンダム ジージェネレーション クロスレイズ』を2019年に発売予定です。価格は未定。
neo2046 02:01 PM 01-26-19
『SDガンダム ジージェネレーション クロスレイズ』 876TV 台北ゲームショウ2019 出張版
https://youtu.be/-l6AIXOxvn4
作者: :

chow263 11:50 AM 01-27-19
非雜魚機貌似有返出場/避招/出完招/擊破敵人演出

初期機仲係鳳凰

爸爸拖C納米甲連光劍都可以檔, 不過武器配置好感人,格招全部射程一
HakiK 02:04 PM 01-27-19
作者: neo2046:
『SDガンダム ジージェネレーション クロスレイズ』 876TV 台北ゲームショウ2019 出張版
https://youtu.be/-l6AIXOxvn4
今次行教科書
由手機版發出
(=v=)b 02:05 PM 01-27-19
保志好似唔識打機咁~
freedom multi-lock無鎖定畫面~
迴避台詞好長~長到有cut in~
iu fu pig 03:30 PM 01-27-19
作者: (=v=)b:
保志好似唔識打機咁~
freedom multi-lock無鎖定畫面~
迴避台詞好長~長到有cut in~
會唔會係未爆seed嘅關係
不過各方面都好~長

戰艦嘅演出,唔錯啊
Lamsze 05:49 PM 01-27-19
D畫面真係高質喎!甘有心機?而且唔似以前單純武器集,變得似機戰既招式集,仲有負面效果,減攻擊力之類
狩獵有光束減輕,之後變0傷,睇黎真係甘好多,以前小兵格劍應該都減三千多
Rance 07:25 PM 01-27-19
咁鐵血最後一版我地係大叔方打死鐵華團?
幫鐵華團打贏重點教科書?

Tapatalk を使用して私の F8332 から送信
chow263 10:48 PM 01-27-19
作者: Rance:

呢個問題過往GGEN閃光的凱撒衛可以答到你
HM 01:41 AM 01-28-19
作者: Rance:

證明你無咩點玩呢個系列
棋盤內全滅對方,劇情上照樣輸係教科書好常見
iu fu pig 07:30 AM 01-28-19
鐵華團最尾果關應該係守唔知幾多turn/或者全滅過版,之後劇情出魔劍
真!DC 09:54 AM 01-28-19
記得上次馬反都有話用自護
鐵血比你用大叔方插爆班智障冇問題呀
由手機版發出
Sar8 09:58 AM 01-28-19
動畫長咪好,滿足到動畫黨
果陣Crossworld短到剩係得開鎗果下畫面

不過以bandai果陣懶法肯定D開鎗都係兼用卡多
強化人間ですの~★ 10:05 AM 01-28-19
作者: Sar8:
動畫長咪好,滿足到動畫黨
果陣Crossworld短到剩係得開鎗果下畫面

不過以bandai果陣懶法肯定D開鎗都係兼用卡多
換色astray
HM 12:59 PM 01-28-19
作者: 真!DC:
記得上次馬反都有話用自護
鐵血比你用大叔方插爆班智障冇問題呀
由手機版發出
咁重有迪士尼去到最後一版變左操作AA打ZAFT既
當下心中一整個幹

不過馬反同0083係因為班敵役高人氣先會咁設計
鐵孤呢d只會刷仇恨值既似乎無必要咁設計
Sar8 04:06 PM 01-28-19
作者: HM:
咁重有迪士尼去到最後一版變左操作AA打ZAFT既
當下心中一整個幹

不過馬反同0083係因為班敵役高人氣先會咁設計
鐵孤呢d只會刷仇恨值既似乎無必要咁設計
當年笨大至少仲會諗下用自護做開頭(G gen DS)
而家
出幾部機整幾部動畫事旦放入去就賣錢
1 2 3 4 5 6 7 8 9 13  ... 最後

返回主題版面