Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-16-21, 07:21 PM   #4301
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDRuriHoshino
三個幹部有兩個實在太似樣

我到依家都未分倒

\ /
/ \
\(^ω^)/
魔璃 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-17-21, 09:34 PM   #4302
ComeLOLoh
God of Gamer

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDChun-li
呢集個劇情,我想起《魔法少女小圓》入面既暁美 ほむら…

舊 03-21-21, 09:17 AM   #4303
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

又系抱抱心靈雞湯 .... 福田悶唔悶d

\ /
/ \
\(^ω^)/
舊 03-21-21, 11:54 AM   #4304
Sito
Ultimate Gamer
人修羅

註冊日期: Mar 2011
https://www.youtube.com/watch?v=tPBfK-Dj3n8

BD收錄前傳,明明呢d回憶情節先最應該放本篇...

仲有幹部真係史上最可憐,新型態無初登場無敵buff仲要直接戰死

此篇文章於 03-21-21 12:14 PM 被 Sito 編輯。
Sito 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-21-21, 08:26 PM   #4305
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
土豪劍前傳漫畫

土豪劍非常重 非一般人拎得起>10幾集前土豪被石化戈集 佢個仔話托住就托住⋯⋯⋯⋯

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-21-21, 08:27 PM   #4306
赤兵尉SETH
✌(´◓q◓`)✌

Nintendo Switch ID8287-9006-2513
PSN  IDGAF_SETH
XBox Live GamertagSeth HK
三幹部明明之前係咁輸都好似仲有大把招無所謂既心態, 今集就突然迫到搏命仲要一集收工
班量產怪人手下都有復活可以打兩集...

ハイスピードロボットアクションゲームの金字塔

ANUBIS ZONE OF THE ENDERS
BLADE SHOT GRAB
赤兵尉SETH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-22-21, 11:53 AM   #4307
pierrekwok
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2006
引用:
作者: 魔璃 查看文章
又系抱抱心靈雞湯 .... 福田悶唔悶d
但呢段劇情幾好笑,龍仔話自己搵唔到朋友,飛羽真昆佢話大自然咪係你朋友囉,之後龍仔又真係信⋯
另外開頭飛羽真係咁被龍仔噴火射走拍到好好笑
pierrekwok 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-22-21, 11:56 AM   #4308
pierrekwok
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2006
引用:
作者: 赤兵尉SETH 查看文章
三幹部明明之前係咁輸都好似仲有大把招無所謂既心態, 今集就突然迫到搏命仲要一集收工
班量產怪人手下都有復活可以打兩集...
佢同肌肉幹部存在感都好低,下個死嘅應該係肌肉幹部去俾輪太郎升級⋯反而科研幹部有機會留到最後?
pierrekwok 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-22-21, 07:43 PM   #4309
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

https://twitter.com/syuichiro05141/s...958851588?s=20

收左花, 前傳見

\ /
/ \
\(^ω^)/
舊 03-23-21, 10:55 PM   #4310
fxi
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2004
繼龍我之後輪到戰兔拍BL日劇⋯
fxi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-21, 05:32 PM   #4311
Sito
人修羅

引用:
作者: 魔璃 查看文章
睇睇下主角個樣真係好唔正派,收花個位更似好人
舊 03-25-21, 12:55 PM   #4312
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

引用:
作者: Sito 查看文章
睇睇下主角個樣真係好唔正派,收花個位更似好人
更系唔正派啦, 之前比人拍倒打柏青哥又食煙又爆房

\ /
/ \
\(^ω^)/
舊 03-25-21, 09:01 PM   #4313
ComeLOLoh

主角救「龍」,但就唔救明知係人既幹部,重殺左佢!?

舊 03-26-21, 12:30 PM   #4314
Sito
人修羅

引用:
作者: ComeLOLoh 查看文章
主角救「龍」,但就唔救明知係人既幹部,重殺左佢!?
光劍有講左句條友用左秘術救唔返,算合理啦
舊 03-28-21, 09:00 AM   #4315
武藤遊戲
The One

註冊日期: Nov 2004
Wii U ID(ω・∩(ω・∩(ω
PSN  IDペロペロ(^ω^)
XBox Live Gamertag>_>

這次三個...不計劇場版

舊 03-28-21, 10:34 AM   #4316
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

https://m-78.jp/news/post-5820?fbcli...LU3g7Sjj3J9YEk

【TDG25周年記念】特別配信第一弾、4/18(日)より映画『ウルトラマンティガ&ウルトラマンダイナ 光の星の戦士たち』をYouTubeで配信決定!

今次唔刪走鶴野剛士畫面, 圓谷你真系好樣衰呀
#アスカシンを応援します

\ /
/ \
\(^ω^)/
舊 03-28-21, 09:11 PM   #4317
ComeLOLoh

引用:
作者: 武藤遊戲 查看文章

這次三個...不計劇場版
之前就話過秋天會有個50周年既劇場版。
如果唔計,都幾期待想知呢三個Project係咩。

舊 03-28-21, 09:40 PM   #4318
ComeLOLoh

Zero One 女武神終於有強化Form:
https://news.mynavi.jp/article/20210326-1843552/
https://zero-one-others.jp/

舊 04-03-21, 09:09 AM   #4319
C.Ryo
Game Master

註冊日期: Dec 2007
Wii U IDCRYO.HK
Nintendo Switch ID4426 5495 5212
PSN  IDCRyoHK
XBox Live GamertagCRYO HK
Black reboot
竟然reboot black
另外風都偵探動畫化

此篇文章於 04-03-21 09:21 AM 被 C.Ryo 編輯。
C.Ryo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-03-21, 09:40 AM   #4320
ComeLOLoh

希望改一改個故事啦。
昭和年代個種大儀滅親,英雄流淚式故事唔多合我胃口。
當年like影月個造型,重多過Black。

舊 04-03-21, 10:17 AM   #4321
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: C.Ryo 查看文章
Black reboot
竟然reboot black
另外風都偵探動畫化
終於。。。。。。

不知南光太郎能否回來演出。。。。。(客串也好)

風都動畫版能找本尊回來配音就好了

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-03-21, 01:02 PM   #4322
呂鳳仙
錢錢錢錢錢錢錢

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
終於。。。。。。

不知南光太郎能否回來演出。。。。。(客串也好)
睇倉田咁發錢寒,應該有錢就叫得郁啦!
(如果唔嚟就將你向fb朋友list移除

不過睇佢早排幫玩具SHF真骨black賣廣告個look,比上次decade時更顯老態(個陣仲話似江華,宜家真係變亞伯了,客串演老豆/阿爺級角色應該ok既⋯⋯)

不過最擔造型,amazons第一季我仲接受到,但第二季強化(平成化)一堆零件掛身
最有味道都係少改+轉真實系顏色(the first、the next個隻)就夠⋯⋯
腰帶真係唔好大改,好似老本鄉猛個肥仔1號咁真係好核突

PS:開放時間為17:00~23:00

每天提醒自己,施恩莫望報,不要把得失看得太重。
幸福不是必然,擁有它的人,請好好珍而重之……

此篇文章於 04-03-21 01:08 PM 被 呂鳳仙 編輯。
呂鳳仙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-03-21, 04:03 PM   #4323
ComeLOLoh

舊 04-03-21, 07:05 PM   #4324
Sito
人修羅

三套新作
風都偵探動畫版、Black Sun、Shin Kamen Rider

唔製作班底無白倉同敏鬼的話應該可以期待?
舊 04-03-21, 07:11 PM   #4325
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
5年後既戰隊50周年
庵野做唔做拍埋シン・スーパー戦隊 wwwwww

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
「仮面ライダー 鎧武」第23話「いざ出陣!カチドキアームズ!」,「幪面超人OOO」TVB 每週六上午11:15播放/ Vol.15 exiazero 日本動漫畫討論版 1002 03-25-14 02:11 AM
有無d一睇你真係會笑XD既圖分享下?? [vol.16] ~清談館~ 1105 11-23-12 11:10 AM
[特撮] 「仮面ライダーウィザード」第五話「決戦のコンクール」丨「幪面超人W」TVB 每週六上午11:15 播放/中村優一さん(桜井侑斗役) 芸能界引退へ Vol.14 GN00508771 日本動漫畫討論版 1005 10-01-12 11:07 PM
[TVB]15/16返來囉.....今云係-----"15/16電視迷大挑戰" 23/10 22:35 Busconcamp Neo Entertainment TREND 22 10-19-06 09:47 PM
TVB:7月開始逢星期六,日16:00播"天威勇士" Busconcamp 日本動漫畫討論版 15 06-23-05 11:11 PM

現在的時間是 04:04 PM

手機版 | APP版