Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 
電視遊戲討論版>ペルソナ5R Persona 5: The Royal | 已售
Dyhalt Rushifar 11:22 PM 06-13-22
PS5時限獨佔本身就無意思,虎佢機都買唔_到獨黎做咩_…
武藤遊戲 09:50 AM 06-15-22

玩了三天獨占
風間鈴木仁 09:47 AM 06-18-22
作者: 風間鈴木仁:
銀彈真的太強勁,直頭變獨佔作品!
NS,PS4,5都唔肯出!
作者: wsx360:
入XGP個影響力仲大過限時獨佔
PS5都好多限時獨佔,唔見得有好大優勢
https://game.watch.impress.co.jp/docs/news/1417264.html
「P4G」や「P3P」など「ペルソナ」シリーズ3作品がPS5やPS4にも登場決定!

「ペルソナ」ナンバリングシリーズが様々なプラットフォームで配信
HAKAIDER 10:11 AM 06-18-22
入XGP個影響力仲大過限時獨佔
PS5都好多限時獨佔,唔見得有好大優勢
當P4G 一早出左steam 版

而真女3 / soul hacker2 同歩出steam 版

真女5 game code 有steam / PS4 版資料時

限時獨佔只係得開售果刻先有優勢了

不過game pass 這類變相租game 我完全無興趣把了

快快打拆比我好過
wsx360 01:21 PM 06-18-22
作者: HAKAIDER:
當P4G 一早出左steam 版

而真女3 / soul hacker2 同歩出steam 版

真女5 game code 有steam / PS4 版資料時

限時獨佔只係得開售果刻先有優勢了

不過game pass 這類變相租game 我完全無興趣把了

快快打拆比我好過
而家好多人買實體版極速爆機然後放2手
game pass 好適合呢班人
seed2005 10:10 PM 06-28-22
switch版

https://www.youtube.com/watch?v=28Qzv6CVB7M

maskrider 04:06 AM 06-29-22
呢個series都唔知玩咗幾多百個鐘,真fans點會等switch先買。

唔知有幾多人會玩Switch版嘅P series,不過相信唔會好多,要玩嘅就PC同PS4都應該玩過,不過出下無壞,隻嘢本身要求唔高。

但係部垃圾switch唔會有乜突破,除咗exclusive嘅DLC,不過同gameplay都應該唔會有乜關係。
wsx360 08:47 AM 06-29-22
作者: maskrider:
呢個series都唔知玩咗幾多百個鐘,真fans點會等switch先買。

唔知有幾多人會玩Switch版嘅P series,不過相信唔會好多,要玩嘅就PC同PS4都應該玩過,不過出下無壞,隻嘢本身要求唔高。

但係部垃圾switch唔會有乜突破,除咗exclusive嘅DLC,不過同gameplay都應該唔會有乜關係。
p5r都未出PC版,點玩過?
一隻好賣嘅game唔會剩係靠真fans囉

出個switch版都咁大怨氣真係笑死
sugoteam 09:25 AM 06-29-22

同意師兄説法,今時今日遊戲廠商見有利可圖就會做,什麼系列只會放在某一平台已經唔可能,連PS獨占也開始分去PC平台,有錢搵一定走多平台化,相信之後只會得老任有自己獨家遊戲。
由手機版發出
ComeLOLoh 12:12 PM 06-29-22
有PS4、自己住有自己電視,有自己時間當然可能一早玩左。

但有Switch版爭好遠架,要返工返學既,無乜時間打Game。
起碼搭車可以玩/出街食飯可以玩,唔洗比屋企人睇到,
又唔洗同屋企人爭電視…
maskrider 12:30 PM 06-29-22

飲多咗打埋PC版啫,PC版10月出,又要俾錢。

怨氣?無乜所謂怨氣,只係噴兩句啫。

Switch我都有玩,開始係為咗Bayonetta 2買嘅, Xenoblade series都玩咗數百個鐘,主要老任嘢同exclusive,多平台唔會買佢。除非要支持隻game。

有PC一定PC行先,畫面要求升咗咁耐好難接受返啲弱嘢,除非無得比較嘅exclusive。或者半身要求唔高或者係retro feel.

作者: ComeLOLoh:
有PS4、自己住有自己電視,有自己時間當然可能一早玩左。

但有Switch版爭好遠架,要返工返學既,無乜時間打Game。
起碼搭車可以玩/出街食飯可以玩,唔洗比屋企人睇到,
又唔洗同屋企人爭電視…
咁就個人情況喇,我乜都用部PC果邊玩,就算console game都係用PC mon同耳筒,我部PC係廳長。
Dyhalt Rushifar 01:56 PM 06-29-22

其實NS早排有隻P5S既…
武藤遊戲 10:01 PM 07-26-22

武藤遊戲 10:51 PM 08-09-22
https://m.youtube.com/watch?v=ad-rf4...ature=youtu.be

XBOX版

風間鈴木仁 12:48 PM 08-11-22
https://www.4gamer.net/games/637/G063753/20220809095/
リマスター版「ペルソナ5 ザ・ロイヤル」最新トレイラーが公開に。初心者向けの“オススメ楽曲”を決める投票もスタート

アトラスは本日(2022年8月9日),同社が10月21日に発売を予定しているリマスター版「ペルソナ5 ザ・ロイヤル」(PC / PS5 / Xbox Series X / Xbox One / Nintendo Switch)の最新トレイラーを公開した。

『ペルソナ5 ザ・ロイヤル』リマスター版 プロモーション映像

@@@
GW雜誌 講述話今次有PS4實體版/DL版用戶
暫定無得免費DL PS5版本
嬲嬲!
武藤遊戲 08:18 PM 09-20-22
https://p-ch.jp/news/8763/

新作ゲームタイトル発表の予定はございません。

算很好通知沒有
比隔離大型live和舞台劇什都唔通知
武藤遊戲 08:03 PM 09-23-22

同falcom沒分別請不到人選...配音
武藤遊戲 06:42 PM 10-08-22

野良猫 08:10 PM 10-08-22
唔係話重製嘅咩?變咗高清版

P5R想响SWITCH重玩但唔知FPS點
太差就直接去享受60FPS算
Dyhalt Rushifar 08:14 PM 10-08-22
應該只係P4G同P3P之前冇日期,依家公佈啫。
嚇我唔到既
野良猫 08:22 PM 10-08-22
作者: Dyhalt Rushifar:
應該只係P4G同P3P之前冇日期,依家公佈啫。
嚇我唔到既
#192話係重製,被騙了
不過既然係高清即係可以慳番
Dyhalt Rushifar 08:59 PM 10-08-22
作者: 野良猫:
#192話係重製,被騙了
不過既然係高清即係可以慳番
果個係流出P3P同P4G移植消息既人放風話A社整緊P3 FULL REMAKE。
REMAKE係咪真仲未知,不過冇衝突既。

作者: seed2005:
switch版

https://www.youtube.com/watch?v=28Qzv6CVB7M

之前話上NS既P3P同P4G未有日期,而上去依家既世代點都要REMASTER下(雖然P4G應該一早搞好晒)
畢竟已經係PSP同PSV既產品…
野良猫 08:18 PM 10-19-22
388入手ns版
bearbearbear 05:53 PM 10-20-22
作者: 野良猫:
388入手ns版
邊到有呀?不是明天才出嗎???
野良猫 06:27 PM 10-20-22
作者: bearbearbear:
邊到有呀?不是明天才出嗎???
日版尋日有
中文今日都有
第一 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 

返回主題版面