Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-13-22, 11:22 PM   #176
Dyhalt Rushifar
God of Gamer
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
PS5時限獨佔本身就無意思,虎佢機都買唔_到獨黎做咩_…

舊 06-15-22, 09:50 AM   #177
武藤遊戲
The One

註冊日期: Nov 2004
Wii U ID(ω・∩(ω・∩(ω
PSN  IDペロペロ(^ω^)
XBox Live Gamertag>_>

玩了三天獨占

舊 06-18-22, 09:47 AM   #178
風間鈴木仁

註冊日期: Sep 2007
Wii U ID任天堂 Fans
Nintendo Switch ID任天堂超級 Fans
3DS Friend Code2017 5200 8860
PSN  IDs813leon
XBox Live Gamertags813 g
引用:
作者: 風間鈴木仁 查看文章
銀彈真的太強勁,直頭變獨佔作品!
NS,PS4,5都唔肯出!
引用:
作者: wsx360 查看文章
入XGP個影響力仲大過限時獨佔
PS5都好多限時獨佔,唔見得有好大優勢
https://game.watch.impress.co.jp/docs/news/1417264.html
「P4G」や「P3P」など「ペルソナ」シリーズ3作品がPS5やPS4にも登場決定!

「ペルソナ」ナンバリングシリーズが様々なプラットフォームで配信

PS系總共 5826隻GAME,PSN LV602
PSN HK暫時排名 318,341
全球最佳排名10771,11717 ,https://asia.playstation.com/cht-hk/
SONY PS NEW GAME http://psnprofiles.com/games
CAPCOM:http://www.capcom.co.jp/ MINI NEOGEO
SEGA:https://sega.jp/soft/ + DSi GBA GB MINI/MD
任天堂:https://www.nintendo.co.jp/sp/index.html
風間鈴木仁 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-18-22, 10:11 AM   #179
HAKAIDER
neet 人生~~~

註冊日期: Jun 2002
XBox Live GamertagHAKAIDER 99
引用:
入XGP個影響力仲大過限時獨佔
PS5都好多限時獨佔,唔見得有好大優勢
當P4G 一早出左steam 版

而真女3 / soul hacker2 同歩出steam 版

真女5 game code 有steam / PS4 版資料時

限時獨佔只係得開售果刻先有優勢了

不過game pass 這類變相租game 我完全無興趣把了

快快打拆比我好過

/O/
    (
  <\
 ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄
貴介公子 一刀兩斷
HAKAIDER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-18-22, 01:21 PM   #180
wsx360
Game Master

註冊日期: May 2005
引用:
作者: HAKAIDER 查看文章
當P4G 一早出左steam 版

而真女3 / soul hacker2 同歩出steam 版

真女5 game code 有steam / PS4 版資料時

限時獨佔只係得開售果刻先有優勢了

不過game pass 這類變相租game 我完全無興趣把了

快快打拆比我好過
而家好多人買實體版極速爆機然後放2手
game pass 好適合呢班人
wsx360 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-28-22, 10:10 PM   #181
seed2005
Ultimate Gamer

註冊日期: Feb 2005
Wii U IDseed2005
3DS Friend Code4038 6080 2757
switch版

https://www.youtube.com/watch?v=28Qzv6CVB7M

seed2005 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-22, 04:06 AM   #182
maskrider
Insane Gamer
變身!!!

PSN  IDjpfelixmcli
呢個series都唔知玩咗幾多百個鐘,真fans點會等switch先買。

唔知有幾多人會玩Switch版嘅P series,不過相信唔會好多,要玩嘅就PC同PS4都應該玩過,不過出下無壞,隻嘢本身要求唔高。

但係部垃圾switch唔會有乜突破,除咗exclusive嘅DLC,不過同gameplay都應該唔會有乜關係。

此篇文章於 06-29-22 04:48 AM 被 maskrider 編輯。
maskrider 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-22, 08:47 AM   #183
wsx360
Game Master

註冊日期: May 2005
引用:
作者: maskrider 查看文章
呢個series都唔知玩咗幾多百個鐘,真fans點會等switch先買。

唔知有幾多人會玩Switch版嘅P series,不過相信唔會好多,要玩嘅就PC同PS4都應該玩過,不過出下無壞,隻嘢本身要求唔高。

但係部垃圾switch唔會有乜突破,除咗exclusive嘅DLC,不過同gameplay都應該唔會有乜關係。
p5r都未出PC版,點玩過?
一隻好賣嘅game唔會剩係靠真fans囉

出個switch版都咁大怨氣真係笑死
wsx360 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-22, 09:25 AM   #184
sugoteam

註冊日期: Feb 2005
引用:

同意師兄説法,今時今日遊戲廠商見有利可圖就會做,什麼系列只會放在某一平台已經唔可能,連PS獨占也開始分去PC平台,有錢搵一定走多平台化,相信之後只會得老任有自己獨家遊戲。
由手機版發出
sugoteam 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-22, 12:12 PM   #185
ComeLOLoh

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDChun-li
有PS4、自己住有自己電視,有自己時間當然可能一早玩左。

但有Switch版爭好遠架,要返工返學既,無乜時間打Game。
起碼搭車可以玩/出街食飯可以玩,唔洗比屋企人睇到,
又唔洗同屋企人爭電視…

舊 06-29-22, 12:30 PM   #186
maskrider
變身!!!

PSN  IDjpfelixmcli
引用:

飲多咗打埋PC版啫,PC版10月出,又要俾錢。

怨氣?無乜所謂怨氣,只係噴兩句啫。

Switch我都有玩,開始係為咗Bayonetta 2買嘅, Xenoblade series都玩咗數百個鐘,主要老任嘢同exclusive,多平台唔會買佢。除非要支持隻game。

有PC一定PC行先,畫面要求升咗咁耐好難接受返啲弱嘢,除非無得比較嘅exclusive。或者半身要求唔高或者係retro feel.

引用:
作者: ComeLOLoh 查看文章
有PS4、自己住有自己電視,有自己時間當然可能一早玩左。

但有Switch版爭好遠架,要返工返學既,無乜時間打Game。
起碼搭車可以玩/出街食飯可以玩,唔洗比屋企人睇到,
又唔洗同屋企人爭電視…
咁就個人情況喇,我乜都用部PC果邊玩,就算console game都係用PC mon同耳筒,我部PC係廳長。

此篇文章於 06-29-22 03:15 PM 被 maskrider 編輯。
maskrider 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-22, 01:56 PM   #187
神人ではない!新人だ

引用:

其實NS早排有隻P5S既…

舊 07-26-22, 10:01 PM   #188
武藤遊戲
The One

舊 08-09-22, 10:51 PM   #189
武藤遊戲
The One

https://m.youtube.com/watch?v=ad-rf4...ature=youtu.be

XBOX版

舊 08-11-22, 12:48 PM   #190
風間鈴木仁

註冊日期: Sep 2007
Wii U ID任天堂 Fans
Nintendo Switch ID任天堂超級 Fans
3DS Friend Code2017 5200 8860
PSN  IDs813leon
XBox Live Gamertags813 g
https://www.4gamer.net/games/637/G063753/20220809095/
リマスター版「ペルソナ5 ザ・ロイヤル」最新トレイラーが公開に。初心者向けの“オススメ楽曲”を決める投票もスタート

アトラスは本日(2022年8月9日),同社が10月21日に発売を予定しているリマスター版「ペルソナ5 ザ・ロイヤル」(PC / PS5 / Xbox Series X / Xbox One / Nintendo Switch)の最新トレイラーを公開した。

『ペルソナ5 ザ・ロイヤル』リマスター版 プロモーション映像

@@@
GW雜誌 講述話今次有PS4實體版/DL版用戶
暫定無得免費DL PS5版本
嬲嬲!

PS系總共 5826隻GAME,PSN LV602
PSN HK暫時排名 318,341
全球最佳排名10771,11717 ,https://asia.playstation.com/cht-hk/
SONY PS NEW GAME http://psnprofiles.com/games
CAPCOM:http://www.capcom.co.jp/ MINI NEOGEO
SEGA:https://sega.jp/soft/ + DSi GBA GB MINI/MD
任天堂:https://www.nintendo.co.jp/sp/index.html

此篇文章於 08-12-22 01:05 PM 被 風間鈴木仁 編輯。
風間鈴木仁 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-20-22, 08:18 PM   #191
武藤遊戲
The One

https://p-ch.jp/news/8763/

新作ゲームタイトル発表の予定はございません。

算很好通知沒有
比隔離大型live和舞台劇什都唔通知

舊 09-23-22, 08:03 PM   #192
武藤遊戲
The One

同falcom沒分別請不到人選...配音

舊 10-08-22, 06:42 PM   #193
武藤遊戲
The One

舊 10-08-22, 08:10 PM   #194
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
唔係話重製嘅咩?變咗高清版

P5R想响SWITCH重玩但唔知FPS點
太差就直接去享受60FPS算
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-22, 08:14 PM   #195
神人ではない!新人だ

應該只係P4G同P3P之前冇日期,依家公佈啫。
嚇我唔到既

舊 10-08-22, 08:22 PM   #196
野良猫
肥倫

引用:
作者: Dyhalt Rushifar 查看文章
應該只係P4G同P3P之前冇日期,依家公佈啫。
嚇我唔到既
#192話係重製,被騙了
不過既然係高清即係可以慳番
舊 10-08-22, 08:59 PM   #197
神人ではない!新人だ

引用:
作者: 野良猫 查看文章
#192話係重製,被騙了
不過既然係高清即係可以慳番
果個係流出P3P同P4G移植消息既人放風話A社整緊P3 FULL REMAKE。
REMAKE係咪真仲未知,不過冇衝突既。

引用:
作者: seed2005 查看文章
之前話上NS既P3P同P4G未有日期,而上去依家既世代點都要REMASTER下(雖然P4G應該一早搞好晒)
畢竟已經係PSP同PSV既產品…

舊 10-19-22, 08:18 PM   #198
野良猫
肥倫

388入手ns版
舊 10-20-22, 05:53 PM   #199
bearbearbear

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: 野良猫 查看文章
388入手ns版
邊到有呀?不是明天才出嗎???
bearbearbear 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-20-22, 06:27 PM   #200
野良猫
肥倫

引用:
作者: bearbearbear 查看文章
邊到有呀?不是明天才出嗎???
日版尋日有
中文今日都有

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
出售 Persona 5: The Royal 中文版 trdsport01 買賣專區 0 02-23-20 09:15 PM
收 SUPER GUNDAM ROYAL ACC hokhin 買賣專區 0 11-04-15 01:53 AM
Royal Elastics Sebastian veronique 潮流版 0 01-15-06 07:37 PM
請問有誰有BLOOD ROYAL 3 KYRIE的爆機檔? pingneo H-GAMEの部屋 3 06-23-04 05:10 PM
CherrySoft: Blood Royal 3 ??? why H-GAMEの部屋 4 11-07-03 03:34 AM

現在的時間是 04:52 PM

手機版 | APP版