Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-14-19, 10:02 PM   #44151
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
連贈石近六單
寶2加腳跟
卡3刑2

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-19, 09:07 AM   #44152
gingq7
God of Gamer

註冊日期: May 2008
引用:
作者: Hextor 查看文章
又係負面效果>>>>正面
BERSERKER減成5000血先加攻
同自殺有咩分別
減5000血我覺得反而問題不大
狂武藏成個技能組都係預你打3T周回, 正常情況下敵人係無機會作出攻擊

真正問題我覺得始終都係技3加攻和降防綁埋一齊, 不能3T都打足傷害
不過直接對手伯爵加攻都係得1T, 有寶解但無狂職1.5倍
而狂蘭雖然可以寶具疊buff越戰越勇, 但始終輸白值

無實際計過, 但感覺上3隻應該差唔多同級
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-19, 09:23 AM   #44153
digiharuka

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDdigi_haruka
引用:
作者: gingq7 查看文章
減5000血我覺得反而問題不大
狂武藏成個技能組都係預你打3T周回, 正常情況下敵人係無機會作出攻擊

真正問題我覺得始終都係技3加攻和降防綁埋一齊, 不能3T都打足傷害
不過直接對手伯爵加攻都係得1T, 有寶解但無狂職1.5倍
而狂蘭雖然可以寶具疊buff越戰越勇, 但始終輸白值

無實際計過, 但感覺上3隻應該差唔多同級
轉載
https://www.ptt.cc/bbs/TypeMoon/M.1565787101.A.51F.html
https://www.ptt.cc/bbs/TypeMoon/M.1565799129.A.5C8.html
digiharuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-19, 11:10 AM   #44154
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
結果都係無得走要練隻賀因漢

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-19, 01:13 PM   #44155
maxwaver
Game Master
自爆を使う程度の能力

註冊日期: Jan 2007
送石五十連得モーさん

舊 08-15-19, 01:16 PM   #44156
gingq7

睇了一輪,
我覺得營運應該都花左好多時間去平衡狂武藏, 令到佢啱啱好可以3T, 但又比其他3T打手需要多些操作(基本上一定要換人)
算係用"麻煩"換來"汍用"

優點: 有突滿虛數和嫁王已可3T (當然要有藍卡3T標準配備C狐)
缺點: 有突滿寶石翁都係要換人

此篇文章於 08-15-19 01:30 PM 被 gingq7 編輯。
舊 08-15-19, 01:27 PM   #44157
gingq7

引用:
我估阿榮係藍卡單體劍; 仲有4隻未公佈的水著角中其實一隻係Ruler

所以才無啦啦強化嫁王和鐵拳
Ruler獅子王如無意外應該會係單體紅寶具

另外, 十分難得劍阿榮的戰鬥動作真係用晒四把刀
舊 08-15-19, 02:54 PM   #44158
T.K.
很黃很暴力

北齋戰鬥畫面真心正

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
舊 08-15-19, 02:57 PM   #44159
Squall-Lucifer
懶人一個

註冊日期: Oct 2008
作為一個沒玩FGO的外行人,我只是因為武蔵立繪把槍刃而進來說說,為何把槍刃明明是左輪彈倉而不是半自動手槍的彈匣,但攻撃演出裡的槍聲和槍撃密度卻是彈匣的....左輪哪裡能轉這麼快啊

16冬、17冬、17春、17秋、18冬、19冬、19春、19夏、19秋、20桃之節句、20夏、20秋冬、21春、21夏、21秋、22冬、22春、22夏秋、23春、23夏、24春:21甲提督
18年3月、11月、12月、19年3月、4月、6月、11月、12月、20年5月、7月、11月、12月、21年5月、6月、11月、12月、22年3月、6月、11月、12月、23年5月、6月戰果提督,新艦尚缺:N/A
Squall-Lucifer 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-19, 03:10 PM   #44160
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
230抽先得
2隻刑部姬

要231(送果抽)
先有寶一佐倉.......

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-19, 03:39 PM   #44161
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
轉職做騎空士半年因為泳裝活動回鍋

送個隻北齋反而模組同戰鬥力都最好睇

真正佛心營運,叫你留石等二池

然後褔袋出多隻鯨貞比我令我有鯨貞好似比今次武藏強既錯覺?

應該話我試完感覺連紫式部都周回力勁過隻武藏...

英國說大家抱團死

此篇文章於 08-15-19 03:45 PM 被 細路翔 編輯。
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-19, 03:51 PM   #44162
細路翔
The One

引用:
作者: Squall-Lucifer 查看文章
作為一個沒玩FGO的外行人,我只是因為武蔵立繪把槍刃而進來說說,為何把槍刃明明是左輪彈倉而不是半自動手槍的彈匣,但攻撃演出裡的槍聲和槍撃密度卻是彈匣的....左輪哪裡能轉這麼快啊
你去睇下之前爆死個套黑塔

係創作入面左輪真係可以轉咁快,現實中我就會建議無輪轉得快唔快你都係用半自動手槍算

英國說大家抱團死

此篇文章於 08-15-19 03:54 PM 被 細路翔 編輯。
舊 08-15-19, 05:08 PM   #44163
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
作者: Squall-Lucifer 查看文章

ペルソナ5

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
舊 08-15-19, 07:48 PM   #44164
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

引用:
作者: T.K. 查看文章
北齋戰鬥畫面真心正
又係果句…就算依隻真係5星都大把人抽…
有時D送既角色反而仲正
lunn 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-19, 08:21 PM   #44165
T.K.
很黃很暴力

引用:
作者: 鈴蘭 查看文章

ビリー・ザ・キッド

射法可睇Bio2女主用左輪

行貨半訂,日本貨全訂
現貨

此篇文章於 08-15-19 08:23 PM 被 T.K. 編輯。
舊 08-15-19, 08:25 PM   #44166
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
磨菇日記:

ところでガウェインの『不夜のカリスマ』ですけど。
あれは獅子王のギフトを、あの聖地で起きた事を、霊基に刻みつけた結果……とお考えください。
彼は、罪を捨てなかったのです。

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-19, 10:03 PM   #44167
Hextor
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2008
老實講如果要講週回你都係乖乖地抽男朋友好過¯\_(ツ)_/¯

武藏唔駛睇剋職都算係咁(除左打返殺/狂)

覺得水著北齋靚過原本個隻
Hextor 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-19, 10:26 PM   #44168
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
北齋連收刀都有幾下動作
武藏加速打一大輪都唔睇唔到佢打咩

舊 08-15-19, 11:13 PM   #44169
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

好不滿武藏個寶具演出綁靈基3

ペルソナ5

隨時更新
舊 08-16-19, 01:58 AM   #44170
the fool
Insane Gamer
永遠的愚者

註冊日期: Jun 2008
今次event真係可以當QP關打
中到刑部姬,カーミラ無愛就唔抽lu~
雖然中埋武藏,但唔夠種火考慮緊用唔用左特別再臨定等埋2池先(我仲要抽沖田同リリス...北齋未升過)
引用:
張卡可能係現時最勁的一張
但真係要諗吓俾邊個用, 因為充滿不確定性, 3T隊應該out,
暫時睇落磨隊C狐最合適
我諗住俾霸王用ja...聽你一講又好似磨隊啱d
引用:
我估2池 5星白槍 + 4星lilith + 4星沖田
(武內繪和wada繪的傳統應該唔會消失既)
雖然我都認為獅子王會係5星,但沖田4星又好似唔係咁合理咁(硬係覺得武內水著一定5星)

舊 08-16-19, 07:47 AM   #44171
gingq7

引用:
作者: pet3 查看文章
230抽先得
2隻刑部姬

要231(送果抽)
先有寶一佐倉.......

220幾抽先得一隻武藏

頭60抽係講緊一張4/5星活動禮裝都無
然後中間有20幾抽連一張4星禮裝都無

本來想追寶2都逼住要縮

此篇文章於 08-16-19 07:56 AM 被 gingq7 編輯。
舊 08-16-19, 08:16 AM   #44172
gingq7

引用:
作者: 細路翔 查看文章
轉職做騎空士半年因為泳裝活動回鍋

送個隻北齋反而模組同戰鬥力都最好睇

真正佛心營運,叫你留石等二池

然後褔袋出多隻鯨貞比我令我有鯨貞好似比今次武藏強既錯覺?

應該話我試完感覺連紫式部都周回力勁過隻武藏...
武藏狂職汎用,可以3T我已收貨有餘
而且向好處諗,武藏已剛好在3T合格線上,以後只要有任何新輔助角出現,情況會越來越好
舊 08-16-19, 08:45 PM   #44173
細路翔
The One

武藏同鯨貞一樣

靈二最好睇,靈三都係畫師食錯藥亂畫

英國說大家抱團死
舊 08-17-19, 11:10 PM   #44174
gingq7

今次石抽禮裝又係廢的
暫時我會插晒3張加QP禮裝+1張天鬼姬, 再大腿選小文西禮裝
舊 08-17-19, 11:53 PM   #44175
柚原このみ

註冊日期: Oct 2002
係唔係而家最多完成到40個任?

柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 06:17 PM

手機版 | APP版