Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版 > 街機心得交流討論區

主題工具 顯示模式
舊 11-07-18, 12:53 AM   #4101
maxwaver
Game Master
自爆を使う程度の能力

註冊日期: Jan 2007
張SR太史睇片8c+7對面0.3速,if無得打知力combo的話即是廢卡吧
天衣都仲話可以打下募兵/遠弓大弓丫,雖然都係廢廢地

此篇文章於 11-07-18 12:55 AM 被 maxwaver 編輯。
maxwaver 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-07-18, 11:28 AM   #4102
LR猫
God of Gamer
ˊ_>ˋ

註冊日期: Dec 2007
PSN  IDLucifeRyan
留賛突一下回成差唔多50%血

三國志大戰 ic:銀猫
鏟手遊保平安
LR猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-07-18, 02:23 PM   #4103
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
試左田伯環境上開幕太廢
個計算勁 但根本冇腳揀

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-07-18, 02:29 PM   #4104
MR.CD-ROM
Game Master

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: LR猫 查看文章
留賛突一下回成差唔多50%血
逼死小霸王
MR.CD-ROM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-07-18, 02:58 PM   #4105
ouki
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
隻蜀祝係咪傻Ga 紅色一下陣冇7成到8成血
ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-07-18, 03:49 PM   #4106
darkvolver
頹冗

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDhwong909
引用:
作者: ouki 查看文章
隻蜀祝係咪傻Ga 紅色一下陣冇7成到8成血

之前弱左禁多,係時候家啦....你睇下姜維就知,蜀好多隱形廚師..

Sent from my iPhone using Gaforum

舊 11-07-18, 04:40 PM   #4107
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
ふんばれ❗ 4.4c➡5.0c
朱治 40c
手腕孫権 7.9c➡8.3c
巨虎孫権 8.3c➡7.9c
凌統 8.3c➡9.6c 知力依存 0.8c➡1.2c
突破戦法知力4 8.3c➡9.2c
何進 6.7c➡7.1c 知力依存 0.8c➡1.2c
華佗 8.8c➡7.1c
張遼 5.8c➡6.3c
夏侯覇 7.5c➡7.9c
曹純 3.1c➡3.7c
一転王異 12.1c➡10.8c
王凌 7.1c➡6.7c
曹髦 13.3c➡12.1c
知力6後方指揮 10c➡10.8c
知力6指揮 武力+3➡+4 効果時間 9.2c➡8.3
八卦一部隊 11.3c➡12.1c
黄権 32.5c➡27.5c
鄧芝 19.2c➡20c
姜維 基礎効果時間 0.3c➡0.8c
人馬趙雲 7.9c➡8.3c
趙統 7.5c➡9.2c 回復量 50%➡70%
先導者 9.6c➡10c
祝融(赤) 10.8c➡11.7c 振撃間隔 2.9c➡2.5c
高順 15.4c➡16.7c
陳宮 30c➡31.7c
馮氏 6%➡7%
賢狼の導き 9.2c➡10c
胡烈 6.7c➡7.1c
周旨 7.5c➡8.3c
鍾会 7.9c➡8.3c
馬隆 基礎効果時間6.3c➡7.1c

btw 一心同體4粒+7咁勁
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-07-18, 05:14 PM   #4108
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
作者: iamleoluk 查看文章
Skip

btw 一心同體4粒+7咁勁

巨巨又想廚乜

鏟手遊保平安
舊 11-07-18, 05:19 PM   #4109
GUSTAV
The One
poor

LEO 巨巨從來唔玩廚DECK 只係佢用既DECK 都會成為廚DECK

舊 11-07-18, 05:20 PM   #4110
ouki
戸松控

有冇巨巨解隻蜀祝融來玩下

引用:
作者: GUSTAV 查看文章
LEO 巨巨從來唔玩廚DECK 只係佢用既DECK 都會成為廚DECK
見到他的名都投降啦....洗咩廚DECK
舊 11-07-18, 07:51 PM   #4111
番薯勤
Insane Gamer

註冊日期: Jun 2011
減速計做唔做到祝融對策?
記得好似要起左突先震到

舊 11-07-18, 10:21 PM   #4112
6eo
美波様!

引用:
作者: 番薯勤 查看文章
減速計做唔做到祝融對策?
記得好似要起左突先震到
象減左速都起到波
行夠距離就得

引用:
只係咁岩我鐘意既咭都係廚咭者
我細細個就聽過華佗同皇甫嵩個名

BTW遲黎既大會無腦硬推DECK
https://www.youtube.com/watch?v=WMEldLPXoJ4&t=7s
舊 11-07-18, 10:27 PM   #4113
kev00269270
Game Master

註冊日期: Apr 2004
引用:
象減左速都起到波
行夠距離就得

https://www.youtube.com/watch?v=WMEldLPXoJ4&t=7s
依家D計越來越勁...
控兵已經冇用
除左會食迎外個計根本無敵...
11C13武6智加速你想殺佢都唔易
行夠2.5C再震一次乜都死
kev00269270 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-07-18, 10:54 PM   #4114
6eo
美波様!

引用:
作者: kev00269270 查看文章
依家D計越來越勁...
控兵已經冇用
除左會食迎外個計根本無敵...
11C13武6智加速你想殺佢都唔易
行夠2.5C再震一次乜都死
https://www.youtube.com/watch?v=OO1o0zX_W-0

4:38
11武食一下震扣一半, 9武無左6成
點玩?
舊 11-07-18, 10:56 PM   #4115
kev00269270
Game Master

註冊日期: Apr 2004
引用:
https://www.youtube.com/watch?v=OO1o0zX_W-0

4:38
11武食一下震扣一半, 9武無左6成
點玩?
楊儀唔知WORK唔WORK
kev00269270 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-07-18, 11:16 PM   #4116
GUSTAV
The One
poor

號令打祝一定要拎士氣差 同佢鬥推只會滿門抄斬

唔加速既號令deck 最好都係收返埋 ...等下個月

貼返條升格飛機片先 (上version

https://youtu.be/kGAMYZX2ocM

此篇文章於 11-07-18 11:19 PM 被 GUSTAV 編輯。
舊 11-08-18, 12:36 AM   #4117
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
象減左速都起到波
行夠距離就得

巨巨仲要尾彩人囉

鏟手遊保平安
舊 11-08-18, 07:33 AM   #4118
darkvolver
頹冗

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDhwong909
引用:
巨巨仲要尾彩人囉

所以張遼要加時間.....個個攬住張月姬...

Sent from my iPhone using Gaforum

舊 11-08-18, 11:12 AM   #4119
6eo
美波様!

引用:
巨巨仲要尾彩人囉
我尊重對手出全力應戰咋喎
舊 11-08-18, 11:39 AM   #4120
GUSTAV
The One
poor

姐係全力玩弄對手?

舊 11-08-18, 12:53 PM   #4121
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
姐係全力玩弄對手?
獅子扑兔
對面好慘

Btw今日我中午12點去咗打機
入到五升六個考試喇

鏟手遊保平安
舊 11-08-18, 01:08 PM   #4122
ouki
戸松控

引用:
獅子扑兔
對面好慘

Btw今日我中午12點去咗打機
入到五升六個考試喇
11點幾ja.....隻蜀祝好唔好玩?
舊 11-08-18, 01:17 PM   #4123
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
作者: ouki 查看文章
11點幾ja.....隻蜀祝好唔好玩?
未用(用緣印咗但未諗deck)/對到
1130-1230左右啦

貼返條鍾会廚片先
https://youtu.be/V3U_P-N4ce0
打到屎咁都贏鍾会是神

再貼反條連勝阻止嘅飛機片先
https://youtu.be/YDYwDiKDIa8
以為會輸,打到最後個count先知自己贏咗

鏟手遊保平安

此篇文章於 11-08-18 03:57 PM 被 LR猫 編輯。
舊 11-08-18, 07:20 PM   #4124
MR.CD-ROM
Game Master

註冊日期: Aug 2002
https://www.youtube.com/watch?v=lU4pywidL-M

突極都唔死
馬單對留贊到底可以點打
MR.CD-ROM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-18, 07:38 PM   #4125
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
作者: MR.CD-ROM 查看文章
https://www.youtube.com/watch?v=lU4pywidL-M

突極都唔死
馬單對留贊到底可以點打
神速兵法收佢皮
除此無解,一下一半,不死留賛

鏟手遊保平安

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
三國志大戰討論區 Vol.LVIII 6eo 街機心得交流討論區 1078 08-21-13 11:04 AM
三國志大戰討論區 Vol.LVII Stevesteve 街機心得交流討論區 1000 04-01-13 01:06 AM
三國志大戰討論區 Vol.LI maxwaver 街機心得交流討論區 1035 07-18-12 12:22 AM
三國志大戰討論區 Vol.50 alucardp 街機心得交流討論區 1000 06-30-12 12:08 AM
三國志大戰討論區 Vol.48 b_boy 街機心得交流討論區 1000 05-25-12 12:13 AM

現在的時間是 02:45 AM

手機版 | APP版