Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版

主題工具 顯示模式
舊 10-13-02, 04:31 PM   #1
柔情蓋月天-陸小鳳
Account Locked
最愛小璘~~~~~~~

註冊日期: Dec 2001
我地今次談談足球喇.....真係足球...

有無發覺鑊鑊世杯都話換新足球....
一屆比一屆輕,快,準,勁....

咁大家想想.....再過多幾屆會點?...

今屆2002的足球我就無.....不過係街場踢過幾下....
用呢過波呢..連一D無腳頭D靚仔都可以射出一D勁波...對前鋒可胃有利無害.

但對我呢D龍門位置...可以話係D波難救左...個波速度提升左,但我們的反應可以有個極限....所以黎講,係易入左......
平時普通練習可算挑戰十足....但比賽的話龍門都比以前辛苦了....
柔情蓋月天-陸小鳳 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-02, 04:34 PM   #2
Samuel
God of Gamer
我想...

註冊日期: Jan 2002
XBox Live Gamertagsamuel0929
出足球只係搵錢 正等於波衫每一兩年都轉款
Samuel 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-02, 04:36 PM   #3
柔情蓋月天-陸小鳳
Account Locked
最愛小璘~~~~~~~

引用:
Originally posted by 杉山隆一 :
出足球只係搵錢 正等於波衫每一兩年都轉款
性質唔同....
個波越出越輕,快......

你明唔明?
柔情蓋月天-陸小鳳 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-02, 04:51 PM   #4
Samuel
我想...

註冊日期: Jan 2002
XBox Live Gamertagsamuel0929
引用:
Originally posted by 守護月天-陸小鳳 :
性質唔同....
個波越出越輕,快......

你明唔明?
我睇過話個波輕左係想增加入球數字 咁就緊係會對守門員做成影響
但就算下次再出新波未必一定會輕左同快左 如果覺得笞唔到你個問題就算啦
Samuel 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-02, 08:55 PM   #5
Magic Q
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2002
有時輕得滯都未必好,好容易飛機的,睇睇今屆世界盃既入球數字幾少就知

不過對我呢d腳力唔多夠既人黎講係件好事
Magic Q 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-15-02, 11:02 AM   #6
沉默是金

而家一個足球要HOW MUCH~~世杯個隻

舊 10-16-02, 07:51 PM   #7
STi
Game Master

註冊日期: May 2002
XBox Live GamertagWeSTi67