Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 9 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 29 69 119  ... 最後
電視遊戲討論版>Nintendo Switch 情報區 Vol.2 | 主機 Firmware 更新 (Ver. 10.0.0)
mrk 02:13 PM 08-05-17
作者: yuhchan5:
日服好似無.....
開多個美服Acc好難咩??
harakuma 02:20 PM 08-05-17
作者: LEGOCAPTOR:
粟XX係粟X燒定粟X片?
係X一X, 買夠25蚊就可以抽一次, 佢FB有講
IDGAF 11:06 PM 08-05-17
作者: harakuma:
係X一X, 買夠25蚊就可以抽一次, 佢FB有講
THX~!
仲有把風扇仔~!
harakuma 11:37 PM 08-05-17
作者: LEGOCAPTOR:
THX~!
仲有把風扇仔~!
睇返抽機詳情, 原來係今日開始, (應該機會率最大), 唔中就留比下一日, 越嚟越多人參加, 越嚟越難中,

不過要買機既都買咗
12號四分衛 01:16 AM 08-06-17
日服好似無.....
入番老任網頁轉地區
由手機版發出
零式 12:16 PM 08-06-17
星期六仲諗住入機,點知升價....

普通機都要26XX >28XX, SPLATOON 3300UP.....仲要加配件

炒得太勁了
天空 01:18 PM 08-06-17
作者: 零式:
星期六仲諗住入機,點知升價....

普通機都要26XX >28XX, SPLATOON 3300UP.....仲要加配件

炒得太勁了
我前日入 SPLATOON2 機 都係 3080 咋喎,仲要唔駛食街霸~~
ayacalip 01:25 PM 08-06-17
作者: holsety:
面聯/網聯?
無得online,只係離線4P
老實講,呢隻overcooked係我買switch咁多個月以來,最鍾意玩的party game
同朋友4P搗亂廚房,好正
ayacalip 01:26 PM 08-06-17
日服好似無.....
日本eshop無,得美版有
MultiPASS 02:47 PM 08-06-17
又到左日本Switch定期排抽親子活動時間,
可能暑假關係,今次人龍由1500到5000人不等。

http://switchsoku.com/use/9773
空調 03:10 PM 08-06-17
作者: MultiPASS:
又到左日本Switch定期排抽親子活動時間,
可能暑假關係,今次人龍由1500到5000人不等。

http://switchsoku.com/use/9773
點解香港多到瀉, 日本就爭咁遠?
又係拎哂上某國?
cat722 03:19 PM 08-06-17
想問百貨公司買,價錢會唔會正常小小同埋要食咩骨
由手機版發出
lodoss 03:28 PM 08-06-17
作者: 空調:
又係拎哂上某國?
香港市場細,
就算批一萬部出來,
已經好多貨
信長 03:30 PM 08-06-17
作者: 空調:
又係拎哂上某國?
HK 個需求一日頂盡都唔會過500 個做機主...
X&Y 06:49 PM 08-06-17
早幾日我買粉綠粉紅joy con時順便幫朋友問價
先至分別係2550,同梱機3030, 仲要唔洗食骨
仲見到灣仔米鋪成塊同梱機歎息之牆係度對住gamehit (明明7月頭問佢地同梱仲收唔收訂佢地話已經訂爆左再俾唔到貨)
依家又升返咁多?
teealpha 07:04 PM 08-06-17
琴日先見到信和紅藍機賣$27XX,其他舖都多數冇貼價錢,限定機我都唔敢問
leungky1 07:18 PM 08-06-17
應該都係睇實MHXX出Demo而加......
同埋MHXX個同綑機係真限定
估計啲商戶起碼會將機價拓高到批限定賣哂
由手機版發出
HON HON 08:43 PM 08-06-17
作者: X&Y:
早幾日我買粉綠粉紅joy con時順便幫朋友問價
先至分別係2550,同梱機3030, 仲要唔洗食骨
仲見到灣仔米鋪成塊同梱機歎息之牆係度對住gamehit (明明7月頭問佢地同梱仲收唔收訂佢地話已經訂爆左再俾唔到貨)
依家又升返咁多?
同梱機水浸LA, 出魷魚2嗰日我見同梱機多到爆炸...
DevilElvis 02:46 AM 08-07-17
想問誠哥間電器鋪Switch係咪長期缺貨?
Eking 10:48 AM 08-07-17
SOGO 27XX 定 28 XX (唔係好記得) 要跟一隻GAME
Eking 10:49 AM 08-07-17
作者: leungky1:
應該都係睇實MHXX出Demo而加......
同埋MHXX個同綑機係真限定
估計啲商戶起碼會將機價拓高到批限定賣哂
由手機版發出
何為真限定? 機身有NUMBER ?
>>>>>劉伯<<<<< 10:57 AM 08-07-17
wc gamehit話星期三有貨番喎
其實唔使食game就貴少少都冇所謂
Eking 11:10 AM 08-07-17
作者: >>>>>劉伯<<<<<:
wc gamehit話星期三有貨番喎
其實唔使食game就貴少少都冇所謂
問題係貴少少係有幾少? 如果貴少少同人地食一隻GAME同價點解我唔食? 一樣價錢多隻GAME
>>>>>劉伯<<<<< 11:11 AM 08-07-17
作者: Eking:
問題係貴少少係有幾少? 如果貴少少同人地食一隻GAME同價點解我唔食? 一樣價錢多隻GAME
因為我只想玩xx囉, 自己鍾意咪得囉
食左番黎唔玩冇意思
零式 01:16 PM 08-07-17
係佢地set MHXX套裝機價錢太狼死,計條數散買平好多所以根本冇人會訂,先焗住炒起其他機

貨係大把,唔好中計
標籤:Nintendo Switch 討論, Switch 遊戲, 任天堂 Switch
第一 ... 9 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 29 69 119  ... 最後

返回主題版面