Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 10 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 30  ... 最後
手機平板遊戲討論版>[IOS][AN]DISSIDIA FINAL FANTASY OPERAOMNIA(ディシディア ファイナルファンタジー オペラオムニア)
Hawk 03:29 PM 08-09-17
衫顏咪第1次同未見過既人共鬥

Reset埋地圖就正, 冇石喇...
ShinDou 03:40 PM 08-09-17
仲未共鬥過,驚累輸人
Gustavi 05:07 PM 08-09-17
作者: ShinDou:
仲未共鬥過,驚累輸人
唔洗驚 ,
而家仲可以random join 團, 唔一定要加好友.
累輸人佢都冇你辦法 XD

不過咁, 我求先試左幾場, 都好多雷.
例如
頭turn 比sephiroth target住唔識用HP先, 5千brv 變1.
d 召喚位唔識用, 連續6turn 都係player 行動個時用, 一次攻擊都賺唔到.
死忍d skill d 召喚唔肯用
之類.

不過咁, 如果唔係太亂黎其實都應該過到, 最多complete 唔到姐
ShinDou 09:31 PM 08-09-17
今次共鬥冇得SOLO @@ SEARCH完冇人,JOIN唔到 @@
Gustavi 03:18 PM 08-10-17
lion ex 同樣打法輕鬆 complete
用 白貓+大叔 + tidus
--------------
共闘做host 開free入 complete 左, 不過仲要打好多場for分 =.="
ShinDou 10:08 PM 08-10-17
今次EX靠阿伯1個屈機真係好易,但竟然唔夠分,得23595,57ACT @@ 可能因為低凸殺得唔夠快,出左SEE MORE凸爆新武,拉冇沙新武凸1,阿伯用暗騎把凸爆大劍

而家得番黑鬼未LV MAX

試左排VAAN真係超屈,有新武之後第2招可以打到4千幾+4千幾,應該冇人扣得勁過佢﹖

不過而家仲係未有確定降速,抽唔到TIDUS/阿雪新武,打好多野都難好多,如果下次再出確定降速我可能重打刷過算 XD 而家得番黑鬼未LV50 不過覺就得3隻50
ShinDou 10:34 AM 08-15-17
連黑鬼都升埋了,rank256,淨係打下曜日同清ap打晶算
ShinDou 06:22 PM 08-16-17
有人新野artifact,但好似冇寫有乜效果,淨係加攻同brave?
plokplok00 07:05 PM 08-16-17
抽中個加技

ShinDou 07:18 PM 08-16-17
要凸爆升爆果陣先抽技﹖1星技即係用2星凸爆學果招﹖
plokplok00 07:35 PM 08-16-17

我呢個由4星爆出黎
高星高機率出好野掛...我無睇詳細說明
Hawk 07:36 PM 08-16-17
其實點玩法? 低星果啲駛唔駛都突爆? 抑或剩係升4,5星果啲
Hawk 11:27 PM 08-16-17
原來啲能力同技紅字係上限, 刷哩啲隨機嘢真係有排刷...
Gustavi 09:03 AM 08-17-17
好似話4星先有兩個效果, 2/3星應該可以當肥料

好花SP呀.....
Hawk 09:10 AM 08-17-17
打中間40ap果個成日出雷光, seemore都有, 有冇人知vaan左定右易出呀?諗住刷哩3個先
ShinDou 09:55 AM 08-17-17
而家冇rank升補唔到sp,刷少人好多,等補滿sp2百先打了,出咩唔係睇果版係咩色咩?出咩人應該random,最多4星跌應該60sp個secret任
Hawk 10:47 AM 08-17-17
咩色係指覺醒水晶既顏色? 我都冇留意...
啲人爆石狂刷唔係等回ap架...
ShinDou 11:45 AM 08-17-17
爆石刷咁有米, 佢個任有寫咩色石求架
ShinDou 10:32 AM 08-19-17
黎緊隻王女好似好堅,有得降人水雷耐自制弱點,唔駛開召都可以WEAK屈人,都有D角D招有水雷屬配佢用應該好正,得1萬石希望射得中
ShinDou 02:09 PM 08-21-17
allin 15張飛1萬石,中晒王女新舊武,新武1把,舊武2把,zell拳凸爆
Hawk 05:04 PM 08-21-17
2次十連中雲哥2專同王女1武, 今時今曰既雲哥都唔知中上唔上得番1線....
ShinDou 07:10 PM 08-21-17
CLOUD冇用啦麻咁低機率,要有1半機會先有用,畫龍點精2下都唔夠暗騎3下勁,胸斬又唔係特別大力,只係好普通既BRAVE HP攻招
ShinDou 09:46 PM 08-21-17
1TAKE COMPLETE埋美姬5,美姬得LV26覺10都未開第2招,今次好似易左﹖不過頭先都冇轉召,照用火召,隻野話轉屬都唔知轉左D咩,成場都耐火,開召打超細力
ShinDou 08:43 AM 08-22-17
其實攻加1百係咪會勁過連續魔加5%dam?
ShinDou 02:08 PM 08-25-17
28號出auron正喎,應該會整到好大力?分分鐘整到全game最大力?得3千幾石同幾張飛,希望中
第一 ... 10 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 30  ... 最後

返回主題版面