Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 11  ... 最後
電視遊戲討論版>Soul Calibur V [已售]
enishi 02:18 PM 05-11-11
2012 年推出

-The battle system comes improved, new features added
-Main character is called Patroklos (the name of Sophitia's son)
-A true SC sequel, set 17 years later in the timeline
-More coming @ E3

LKC 02:23 PM 05-11-11
除左DOA,最喜歡SC了
草薙さん 02:26 PM 05-11-11
公式
http://www.bandainamcogames.co.jp/cs...e_new_chapter/

PS3・XB360「ソウルキャリバーV」
前作から17年後を舞台に、主人公は新たにバトルクロスが登場
2012年発売予定
赤兵尉SETH 02:46 PM 05-11-11
>前作から17年後を舞台に

即係差唔多要換過晒d人?...,除左幾個不老不死同無限輪迴之外...
希望新角都仍然要有大姊,熟女,人妻!同最緊要既cosplay!
歌絲˙暮斯 03:09 PM 05-11-11
糞平衡, 自 SC3 已經放棄呢個系列
小昭Teddy 03:10 PM 05-11-11
....17年後既成美娜
京9999 03:17 PM 05-11-11
9小時後可能有野睇wo~~~~
【麥斯】 03:28 PM 05-11-11
最重要都係搞好d連線
sabre 03:29 PM 05-11-11
作者: 歌絲˙暮斯:
K生,你自己搞唔掂唔好話隻game好bor....
赤兵尉SETH 03:35 PM 05-11-11
作者: 歌絲˙暮斯:
平唔平衡唔敢講,因為俺玩得唔勁
但呢隻係俺xbox玩得最開心的遊戲,因為除左鬥技術仲可以鬥想像力
當年晚晚同d板友仲有日本玩家技術同精神上切礎武藝
魔璃 03:38 PM 05-11-11
作者: 【麥斯】:
最重要都係搞好d連線
同埋可唔可以唔好咁多DLC
北条加蓮 03:51 PM 05-11-11
勇者王死幾集都死唔去,今次應該無份啦...掛
NBGI唔該同青二傾掂佢...還我久川香華、桑島美娜
人設可以回復到2嘅感覺就更好了
仲有...唔要爆衫
relight 03:51 PM 05-11-11
作者: 赤兵尉SETH:
平唔平衡唔敢講,因為俺玩得唔勁
但呢隻係俺xbox玩得最開心的遊戲,因為除左鬥技術仲可以鬥想像力
當年晚晚同d板友仲有日本玩家技術同精神上切礎武藝
最中意都係隻野d人設,nightmare太型仔喇
赤兵尉SETH 04:01 PM 05-11-11
作者: relight:
最中意都係隻野d人設,nightmare太型仔喇
個人比較鍾意第二集nightmare件甲,紅髮長耳~之後愈變愈浮誇唔太討好...
但Ivy同人妻真係一集比一集正
王小虎 04:14 PM 05-11-11
Teaser
作者: :

Oscarzero 04:37 PM 05-11-11
要同好多女女講再見...
Talim變熟女?
赤兵尉SETH 05:16 PM 05-11-11
舊角色DLC登場
隻game d 女角仲咁有人氣,唔信Namco會咁易換走晒
雖然俺相信Ivy到 49 歲仍然係咁索...
王小虎 05:21 PM 05-11-11
Ivy + 49歲 + 地心吸力 = 冇眼睇...
【麥斯】 06:07 PM 05-11-11
反正係虛構人物, 求其作個理由,
突然變番做蘿莉都得架
jos 06:18 PM 05-11-11
SC4係我唯一一隻1000成就GAME~期待
TCS_disable 06:34 PM 05-11-11
Amy 會唔會變左人妻
小昭Teddy 06:42 PM 05-11-11
作者: 赤兵尉SETH:
舊角色DLC登場
隻game d 女角仲咁有人氣,唔信Namco會咁易換走晒
雖然俺相信Ivy到 49 歲仍然係咁索...
如果可以以DLC形式玩番2 or 3果時既美娜(唔止係桑島, 連樣都後生D, 可愛D, 4果時冇左呢種feel), 我願意

作者: Noi Aruto:
勇者王死幾集都死唔去,今次應該無份啦...掛
NBGI唔該同青二傾掂佢...還我久川香華、桑島美娜
人設可以回復到2嘅感覺就更好了
仲有...唔要爆衫
桑島美娜
com1010hkjp 06:50 PM 05-11-11
作者: 【麥斯】:
最重要都係搞好d連線
仲有loading時間
鐵之侍 06:52 PM 05-11-11
真是出得出不斷氣的(和鐵拳一樣……)不過此作怎也好過鐵拳啦
歌絲˙暮斯 07:53 PM 05-11-11
tk2 - tk3 時都係一別就 17 年, 部分人由仔女代替出戰, 台柱角色到 tk6 都差唔多過 50

不過 sc 咁多女角, 又真係難頂 d
1 2 3 4 5 6 7 11  ... 最後

返回主題版面