Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-12-20, 06:11 PM   #14451
J+1
God of Gamer
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
毛說。。。ver5.3 超改造。。。。

由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-20, 07:12 PM   #14452
王蛇
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2003
賣滿突機第二副產品,之前賣果D應該不會俾返玩家....

舊 06-12-20, 10:47 PM   #14453
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
咁個多月前有提醒大家暫時別賣SSR的
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-20, 01:04 AM   #14454
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
呢幾個月賣出ssr應該有50隻以上.......

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 06-15-20, 07:22 PM   #14455
武藤遊戲
The One

註冊日期: Nov 2004
Wii U ID(ω・∩(ω・∩(ω
PSN  IDペロペロ(^ω^)
XBox Live Gamertag>_>
無言流出圖有PS5

希望是假咁畫面要上

舊 06-15-20, 07:43 PM   #14456
J+1
望過黎呀!!!!!!

PS5? 你指$ONY嘅PS5?
由手機版發出
舊 06-16-20, 04:19 PM   #14457
王蛇

7部新機(震),連大哥都有新版

一馬簡直修羅上位版比SEGA男弱一點
劉鳳新技能

最少4部機技都剋白雪WING,上次抽低機率都變水魚

此篇文章於 06-16-20 04:43 PM 被 王蛇 編輯。
王蛇 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-16-20, 06:36 PM   #14458
J+1
望過黎呀!!!!!!

隻dan值唔係追。。。。
由手機版發出
舊 06-16-20, 07:03 PM   #14459
王蛇

引用:
作者: J+1 查看文章
隻dan值唔係追。。。。
由手機版發出
滿減傷白雪WING只扣10,不過沒了反擊,不動(要升技)同初速慢 打不贏舊組合而已

最強應該就劉鳳,大哥(打唔到特甲)

此篇文章於 06-16-20 07:10 PM 被 王蛇 編輯。
王蛇 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-20, 02:51 AM   #14460
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: 武藤遊戲 查看文章
無言流出圖有PS5

希望是假咁畫面要上
引用:
作者: J+1 查看文章
PS5? 你指$ONY嘅PS5?
由手機版發出
PLAY ASIA 有機戰30周年既PRE ORDER
機種有NS、PS4+5

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-20, 09:59 AM   #14461
J+1
望過黎呀!!!!!!

引用:
作者: GN00508771 查看文章
PLAY ASIA 有機戰30周年既PRE ORDER
機種有NS、PS4+5
諗落呢邊整左咁多3d模組唔再資源再用又係浪費
由手機版發出
舊 06-17-20, 12:18 PM   #14462
yorkyork

註冊日期: May 2010
環保有咩用?
由Z3到VTX同OGMD有邊集唔係比人插環保?
環保就有人買?
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-20, 12:28 PM   #14463
J+1
望過黎呀!!!!!!

至少人力可以放落其他地方

而且轉用3d可以玩嘅唔止戰棋類,不過而家佢仲敢唔敢創新都係一個問題
由手機版發出
舊 06-17-20, 12:30 PM   #14464
yorkyork

neo同oe你有冇買?
舊 06-18-20, 10:33 AM   #14465
yorkyork

都唔講咁耐歷史,
佢創新你有冇買算喇,
不如VTX,ogmd你又有冇買?
舊 06-18-20, 06:11 PM   #14466
J+1
望過黎呀!!!!!!

買當然有買,但幾隻都係打唔到尾,而且對戰棋開始有抗拒感
由手機版發出
舊 06-18-20, 06:24 PM   #14467
yorkyork

咁呢幾集有玩既人都知屎嫁喇,
但係我唔覺得又玩又課xomg會對機戰家用機有好處囉
舊 06-18-20, 06:51 PM   #14468
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

註冊日期: Oct 2005
neo系統其實唔錯, 不過關卡設計唔係咁好, 一場打好耐煩躁感好高, oe都係同樣問題而已更嚴重
ryvius123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-18-20, 07:09 PM   #14469
yorkyork

講下自己意見,
有時望下個D xomg fb區,
有D人又話咩依家機戰唔難,
但係魔裝3又話唔好玩,
其他ex hard又話悶,
咁唔通xomg咁一兩個星期就出新一批機吊打上一批,
咁就好正常?

又或者我見有D人,
課比xomg 係為左吊住機戰條命,
諗清楚你課1P,
有幾多會比到寺田做經費啊?
如果一個系列衰到要咁,
咁不如執左佢好過啦,
唔好再比藉口自己算啦,
大聲話自己好愛呢隻一個月出十幾部新野,
期間限定基本上成日返黎既神作咪算
舊 06-19-20, 04:13 AM   #14470
王蛇

本家機戰最主要熱情,水準都老了 新劇本又不行
T那個結局寺田也OK真係.....

舊 06-19-20, 09:30 AM   #14471
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

註冊日期: Oct 2005
玩緊唔代表有重課金既, ALPHA後我差不多買齊手提同家用機機戰, 呢隻手遊1年課1次有償石抽周年POOL, 一年都係百零二百蚊, 其他時間佢送既石有規畫咁用無課都可以沒壓力玩, 以笨大尿性都沒預佢呢隻手遊賺到既錢會拎去開發

個人對家用機戰都沒咩期望, V收貨, TX覺得一般但都接受, 對上一隻覺得驚喜既家用機戰係OGS同Z
魔裝系統炒冷飯連少少創新都沒, 劇情又鬼打牆, F有改善但太遲了

FB班人最少有3個常出聲既係撐政府撐警藍絲, 你見過佢地GAME名就知或者去D藍絲FB PAGE都會見到某D人, 開口就係小強暴徒, 連政府都撐得落就知唔係正常人, 唔使太理會啦...
ryvius123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-19-20, 01:24 PM   #14472
yorkyork

咁你唔講又真係唔知,
我做開cd rom
舊 06-22-20, 05:08 PM   #14473
J+1
望過黎呀!!!!!!

超改造d技能都唔係流料

只係直接開4個技都未選過。。。

由手機版發出
舊 06-22-20, 07:12 PM   #14474
王蛇

平均大崩壞,以後打PVP要每部機都睇一次

舊 06-22-20, 08:09 PM   #14475
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
大概400改就到能力值上限,再上都加好少...

先極限化隻ELS改到500
刷唔到反撃無效必殺(定唔會有呢...要睇機??)

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前線上   回覆時引用此篇文章

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 08:46 PM

手機版 | APP版