Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-30-10, 11:16 PM   #51
marspeople
God of Gamer
蒙面超人黑

註冊日期: Jan 2002
XBox Live Gamertagmarspeople
阿關公D蘇好似裝定三支香比佢等死咁

呀三島張飛燒豬係咪有含意...

一瞬千撃抜山蓋世 鬼哭啾啾故豪鬼成
marspeople 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-31-10, 12:37 AM   #52
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
引用:
作者: AMONtheBrave 查看文章
莫奇‧D‧劉備 \
呢個睇到sad左sosad

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-31-10, 01:01 AM   #53
sunnypigdog
Ultimate Gamer
滅絕小五郎

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: T.K. 查看文章
驚天動地閻羅殺??
係未引人笑架?

白無涯俾人鬼隱左??
今日同個frd講起,
比喻係龍珠布歐篇個陣,超3悟空打肥布歐,突然間中間出一話阿樂對餃子
唔知有咩好睇,
睇左唔知佢想點,唔睇又好似差咁d 咁

舊 07-31-10, 12:43 PM   #54
kakajit
Game Master

註冊日期: Aug 2008
天子七最令人擔心係公仔...
創刊已經係咁 , 之後果D真係不敢想像

可惜天子系列係都要比大陸軍團做 , 如果同春秋戰雄掉轉就好

天子六賣得差 , 肉記有無反省O下有唔少人因為公仔嘔心而唔買?
今集仲變番薄裝 , 如果公仔又係差O既真係罪無可恕
kakajit 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-01-10, 03:23 PM   #55
FREDDY@o@

註冊日期: Apr 2003
PSN  IDfreddy_lam
無野做又揭多次今期銅人, 專欄話如來佛祖經常在福龍作品登場, 唔講唔覺, 一講又真係本本都有

舊 08-01-10, 03:27 PM   #56
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
蝙蝠俠、鐵將縱橫、超人迪加、第8銅人、小魔神、火雲邪神、醉拳都無佛祖

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-01-10, 03:45 PM   #57
FREDDY@o@

註冊日期: Apr 2003
PSN  IDfreddy_lam
引用:
蝙蝠俠、鐵將縱橫、超人迪加、第8銅人、小魔神、火雲邪神、醉拳都無佛祖
好多都無睇過
本本<<<其實無認真數過

舊 08-01-10, 06:59 PM   #58
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
新著鐵血螳螂

好難睇的圖啊

舊 08-05-10, 10:03 AM   #59
小白熊
冬眠中

註冊日期: May 2005
XBox Live GamertagJumbo Bear Bear
今期殺道內文最後果 3 頁
好有震撼力
小白熊 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-10, 11:21 PM   #60
marspeople
蒙面超人黑

羅比連果幾秒都睇唔到喇

個仔/女出世都唔睇唔到

舊 08-05-10, 11:22 PM   #61
marspeople
蒙面超人黑

引用:
作者: 小白熊 查看文章
今期殺道內文最後果 3 頁
好有震撼力
路人阿信死得唔好睇

好路人

成本書比人插屎忽, 生愛支, 仲要爆埋肚, 高太仲要無人照顧

舊 08-05-10, 11:24 PM   #62
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
今期蛇貓狗令我覺得小貓EQ低到極點

舊 08-05-10, 11:56 PM   #63
~Sau~
Game Master
WA2深度中毒者

註冊日期: Feb 2008
PSN  IDSauWong2015
古惑仔 - 準備上枱傾尚武放走地中海單野...
大佬輩下一代應該全部堆枱...徐世飛, 梁家仁, 生滋, 伊文華, 李志高, 山下詩織...

期待伊文華 + 李志高嘅出場, 同埋上枱個時見到洪興新12渣Fit人 + 韓賓 + 十三妹
~Sau~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-10, 01:38 AM   #64
POKA
Banned

註冊日期: Aug 2008
勝公子仲要有把巨斧
POKA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-10, 02:24 AM   #65
唔好記住我
嗚~~

註冊日期: Feb 2003
想問武神108近況如何?
唔好記住我 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-10, 02:43 AM   #66
T.K.
很黃很暴力

引用:
作者: 唔好記住我 查看文章
想問武神108近況如何?
已摺

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
舊 08-06-10, 03:00 AM   #67
唔好記住我
嗚~~

下!我就係係街見到本武神,但冇0左108已經覺得奇怪.....咁本野有冇結局...
舊 08-06-10, 03:08 AM   #68
T.K.
很黃很暴力

精彩結局請看精裝版武神ーー刀客
會很勁的,信我

另,四大都下期收皮

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 08-06-10, 06:30 AM   #69
~昊~
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2003
引用:
會很勁的,信我

另,四大都下期收皮
下?乜完嗱?
咁唐十五死得未?
~昊~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-10, 10:25 AM   #70
yeah yeah

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: ~昊~ 查看文章
下?乜完嗱?
咁唐十五死得未?
下期死得..

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-10, 10:27 AM   #71
joeypong

註冊日期: Dec 2003
PSN  IDjoeypong
XBox Live Gamertagjoeypong
引用:
會很勁的,信我

另,四大都下期收皮
四大名捕要完啦?

joeypong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-10, 05:30 PM   #72
唔好記住我
嗚~~

會很勁的,信我<--------------又黎料/_\ 可以信幾多次
舊 08-16-10, 01:54 PM   #73
IamO
無聊人一號

註冊日期: Aug 2003
天七我放棄咗...

舊 08-16-10, 01:55 PM   #74
yeah yeah

註冊日期: Dec 2002
引用: