Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 6 10 11 12 13 14 15 16 17 
電視遊戲討論版>ドラゴンボール ファイターズ《DRAGON BALL FighterZ》情報區 Vol. 2 | 2.5D 格鬥︱Switch版已售
mrk 09:38 PM 02-11-20
P4/X1/Steam/NS 龍珠戰士Z第3季公佈!

PS:2月尾開始第3季第1個新角極速參戰!
GreenTea 09:50 AM 02-26-20

作者: :
Dragon Ball FighterZ Adds Free DLC Character Trials
All three are playable from February 28 to March 1. Bandai Namco has confirmed that more free DLC trials are coming in the future.
https://www.gamespot.com/articles/dr.../1100-6474106/
s3b21 05:27 PM 05-26-20
我見到呢隻出咗悟空新型態有啲興趣想玩,係咪買中文版?d dlc係咪要另外買?另外有咩手掣推薦?
IDGAF 11:47 PM 06-11-20
本身買咗NS版Dragonball FighterZ,
見宜家PS Store究極版做2折特價賣$167.8,
想問下其實PS4版仲多唔多人ONLINE玩o架?

另外,其實究極版唔等於是足本版?
見佢堆DLC入面FighterZ PASS都分1、2、3咁推出的。

Dragonball FighterZ 究極版 (中韓文版)

https://store.playstation.com/zh-han...IAPLACEHOLDER2

說明
※在購買本套裝包前若已購買單獨商品。

究極版包含:
・遊戲本體
・FighterZ季票(8位新角色)
・動畫曲包(11首動畫中的音樂,2018年3/8號開放下載)
・實況主持人語音(2018年4/15號開放下載)
以及四種貼圖包和一種大廳角色。

「七龍珠」正統格鬥遊戲終於要在PS4™上登場了。
由著名的ARC System Works開發製作,畫面使用了「超水準動畫表現」,如同動畫直接動起來一般,可體驗到真正的超高速、大魄力戰鬥「七龍珠戰鬥」。
此外本作採用了3對3的團體戰,玩家能鑽研角色間的配合度,並思考深度的戰術。
請盡情享受這前所未有的戰鬥、以及追求動畫表現等魅力的「全新七龍珠戰鬥」吧。

Dragonball FighterZ FighterZ季票3 (中韓文版)
https://store.playstation.com/zh-han...PS000000000000

Dragonball FighterZ FighterZ季票2 (中韓文版)
https://store.playstation.com/zh-han...00000000000001

lunn 09:38 AM 06-12-20
作者: IDGAF:
本身買咗NS版Dragonball FighterZ,
見宜家PS Store究極版做2折特價賣$167.8,
想問下其實PS4版仲多唔多人ONLINE玩o架?

另外,其實究極版唔等於是足本版?
見佢堆DLC入面FighterZ PASS都分1、2、3咁推出的。
其實都算多
去日本既Lobby都成日爆人
不過最好係有朋友/網友會約埋打吓啦
依D Game最緊要係打完之後仲有D交流
IDGAF 10:18 AM 06-12-20
作者: rinxlun:
其實都算多
去日本既Lobby都成日爆人
不過最好係有朋友/網友會約埋打吓啦
依D Game最緊要係打完之後仲有D交流
咁都安心d,可以買嚟玩下~!
THX~!

雖然預咗被虐打…
DevilElvis 09:43 AM 08-17-20
龜仙人

stephen1980 11:50 AM 08-17-20
無咸書睇?
mrk 12:06 AM 08-18-20
唔該!
下個希望係有「魔人版比達」!
JoJo 01:14 PM 08-18-20
最後3個問號應該係佩兒、八戒同牛魔王
lunn 03:25 PM 08-18-20
作者: mrk:
唔該!
下個希望係有「魔人版比達」!
M比達!!!!

我就無咩望
只係希望唔好再出龍珠超既角色

咁就夠…
DevilElvis 04:36 PM 08-18-20
GT果D啦
武藤遊戲 06:53 PM 12-19-20

DevilElvis 04:08 AM 12-20-20
作者: 武藤遊戲:
真係出GT
DevilElvis 04:20 AM 12-21-20

最後竟然係GT版格古達唔係一星龍
lunn 11:39 AM 12-21-20
作者: DevilElvis:

最後竟然係GT版格古達唔係一星龍
之後唔知仲有無Season 4呢
mrk 04:34 PM 12-21-20
咁首先要大力支持下DLC第3季先得啦!!!

ps: 冇M比達,但有GT既SS4版格古達,都收貨啦!
武藤遊戲 02:28 PM 03-07-21

stephen1980 01:23 PM 03-11-21
隻超4 100倍龜波氣功可以一野ko人
mrk 06:00 PM 03-13-21
有機會繼續出Season4架! (反正新主機ps5/xsx|s都有得舊game兼容)
重有悟空超3、魔人比達、肥布歐、瘦布歐、成人布歐等等角色未出!
lunn 12:54 PM 03-14-21
作者: stephen1980:
隻超4 100倍龜波氣功可以一野ko人
睇GO1用隻超4真係好恐怖

不過想身GO1就係咁恐怖

作者: mrk:
有機會繼續出Season4架! (反正新主機ps5/xsx|s都有得舊game兼容)
重有悟空超3、魔人比達、肥布歐、瘦布歐、成人布歐等等角色未出!
本身隻Game好玩,希望佢會長出長有啦
有預感新果隻GG都會唔及DBZ好玩…
風間鈴木仁 02:02 PM 03-14-21
https://www.facebook.com/12219173115...4345713274791/

<七龍珠>  悟空與貝吉塔再次合體!

全球熱銷突破600萬套、動作格鬥傑作『七龍珠 FighterZ』第三季追加角色、於『七龍珠 GT』中登場的『悟基塔(超級賽亞人4)』釋出。

詳細 https://pse.is/3dltyf

#七龍珠
#DRAGONBALLZ #PS4
武藤遊戲 06:38 PM 08-07-22

武藤遊戲 07:15 AM 08-08-22

你第一日識笨大手法

武藤遊戲 10:59 PM 12-02-22

第一 ... 6 10 11 12 13 14 15 16 17 

返回主題版面