Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 買賣專區 > T.K.專區

主題工具 顯示模式
舊 12-10-05, 02:36 AM   #1
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
Yahoo Auctions jp[手提9285-8354,無回應可致電]

[貨物價格+銀行手續費+日本運費]X日元算數+0.0085+$60手續費+回港運費
銀行手續費:
30000yen以下為315yen
60000yen以下為630yen

回港運費
每kg$65

長x闊x高/5000 x$65
以較高者為準

支払い方法
・銀行振込
・郵便振替[須加1000yen]

付款請於本人回覆後入數予本人指定戶口
恆生銀行 280-1-420-908 Cheung Tsz Kin
--全訂--

註:非熟客如須競投,須先付半訂,如已有其他訂金,可說明已訂何種貨物,以該訂金塾支

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨

此篇文章於 06-17-12 10:23 PM 被 T.K. 編輯。
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-10-05, 02:43 AM   #2
T.K.
很黃很暴力

下次到貨預定日
12/15

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
舊 01-21-06, 01:21 AM   #3
小文迪
Junior Member

註冊日期: Nov 2005
我想 bid 依隻野 m26087847
小文迪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-21-06, 01:46 AM   #4
T.K.
很黃很暴力

落4000yen=$427,未計日本運費及回港運費

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 01-21-06, 12:56 PM   #5
小文迪

註冊日期: Nov 2005
我研究下先

此篇文章於 01-21-06 05:10 PM 被 小文迪 編輯。
小文迪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-14-06, 06:15 PM   #6
HuGo_達之礦工
Moderator
潮流礦工

註冊日期: Mar 2005
T.K 兄
bid this 2
around how much?
http://page7.auctions.yahoo.co.jp/jp/auction/g40136321

and

http://page10.auctions.yahoo.co.jp/jp/auction/m25548344

www.hkprokicker.com

此篇文章於 02-14-06 06:18 PM 被 HuGo_達之礦工 編輯。
HuGo_達之礦工 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-15-06, 10:38 AM   #7
Chris皇
God of Gamer

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDPanzerRaptor
XBox Live GamertagRaptorReaper
幫我代bid這個,可以嗎?
http://page10.auctions.yahoo.co.jp/jp/auction/m25020954

上限10000 yen,thx

[貨物價格+銀行手續費+日本運費]X0.085+$60手續費+回港運費
9980+315x0.085+60=875
日本運費+回港運費未計

此篇文章於 02-16-06 11:25 AM 被 T.K. 編輯。
Chris皇 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-15-06, 12:25 PM   #8
T.K.
很黃很暴力

引用:
作者: Chris皇
幫我代bid這個,可以嗎?
http://page10.auctions.yahoo.co.jp/jp/auction/m25020954

上限10000 yen,thx
ok\\\

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 02-15-06, 12:26 PM   #9
T.K.
很黃很暴力

已回\\\

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 02-15-06, 02:34 PM   #10
fourleaves112
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2005
想問收唔收卡?
fourleaves112 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-15-06, 03:06 PM   #11
T.K.
很黃很暴力

遊戲咭不收

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 02-15-06, 03:25 PM   #12
Crazy Gamer

引用:
作者: T.K.
遊戲咭不收
SORRY,我個POST問得唔好,我係問你幫我BID野,我用信用卡比錢得唔得?
fourleaves112 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-15-06, 03:38 PM   #13
T.K.
很黃很暴力

3%手續費

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 02-15-06, 04:06 PM   #14
Crazy Gamer

引用:
3%手續費
咁如果BID呢隻r23635254,計曬所有野要幾錢?
如果呢隻b65141625 ,3000YEN BID又幾錢,待覆,THX
舊 02-15-06, 04:15 PM   #15
T.K.
很黃很暴力

r23635254=$593
b65141625=$342,未計日本運費,回港$20

cash價

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 02-16-06, 07:02 AM   #16
Chris皇

XBox Live GamertagRaptorReaper
引用:
ok\\\
如果成功了的話,幫我計下大約幾$ ?
thx

此篇文章於 02-16-06 08:36 AM 被 Chris皇 編輯。
舊 02-16-06, 11:25 AM   #17
T.K.
很黃很暴力

[貨物價格+銀行手續費+日本運費]X0.085+$60手續費+回港運費
日本運費+回港運費未計

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 02-16-06, 11:48 AM   #18
Crazy Gamer

引用:
r23635254=$593

cash價
咁麻煩你幫我BID呢隻啦,上限3500 YEN,THX
我駛唔駛落訂?
舊 02-16-06, 12:11 PM   #19
T.K.
很黃很暴力

要,請先過$100到我戶口或親到我店落訂,之後會幫你下bid

恆生銀行 280-1-420-908 Cheung Tsz Kin
--全訂--

親臨旺角亞皆老街83號先達廣場2/F S6 
付款

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 02-16-06, 10:30 PM   #20
Crazy Gamer

引用:
要,請先過$100到我戶口或親到我店落訂,之後會幫你下bid

--全訂--

付款
本人已經到你店落訂,請收到貨品後通知我啦,thx
單NO. 597455

此篇文章於 02-17-06 09:53 AM 被 fourleaves112 編輯。
舊 02-17-06, 12:02 AM   #21
Chris皇

引用:
thx
我明天會黎落訂
舊 02-17-06, 11:10 AM   #22
Crazy Gamer

引用:
作者: fourleaves112
咁麻煩你幫我BID呢隻啦,上限3500 YEN,THX
我駛唔駛落訂?
已落訂,如果b65141625呢隻BID唔成功,下面呢隻都得86083415,
仲3500YEN OK,
86083415,另外想BID埋m25658396,上限500YEN ,OK?
我張單NO. 597455

此篇文章於 02-17-06 04:20 PM 被 fourleaves112 編輯。
舊 02-17-06, 03:58 PM   #23
wyctony

註冊日期: Feb 2006
我想bid呢樣,唔該!
http://page8.auctions.yahoo.co.jp/jp/auction/h33592796

另外,要幾時落訂?
wyctony 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-06, 12:20 PM   #24
T.K.
很黃很暴力

--全訂--

付款

註:非熟客如須競投,須先付$100按金

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 02-18-06, 04:40 PM   #25
wyctony

註冊日期: Feb 2006
wink

引用:
作者: wyctony
我想bid呢樣,唔該!
http://page8.auctions.yahoo.co.jp/jp/auction/h33592796

另外,要幾時落訂?
[貨物價格+銀行手續費+日本運費]X0.085+$60手續費+回港運費+$100按金
100+315x0.085+60+100=195
日本運費+回港運費未計

今日會入數
wyctony 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
真假球衣分辨區 lwl 體育版 52 04-20-11 09:35 PM

現在的時間是 09:10 PM

手機版 | APP版