Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 飲食版

主題工具 顯示模式
舊 04-08-08, 07:49 PM   #1
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
金鐘统一"名都酒樓"...世界最好食浇既蝦餃.出籠?!

見間野係统一中心外牆掛大banner...
"世界最好食既蝦餃.出籠"
有無人食過?
間野有無吹虛...a

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-08-08, 08:35 PM   #2
HFK
Banned

註冊日期: Dec 2007
有冇吹水就唔知
我之前同朋友食過一次
點心水準又唔係話超晒班,只係合格啦
滑蛋蝦飯 唔錯

此篇文章於 04-08-08 08:44 PM 被 HFK 編輯。
HFK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-08-08, 08:39 PM   #3
HikariY
Banned
烏魯木齊之豹

註冊日期: Jul 2004
之前係佢樓上間旅行社到做過,
有時係個邊on duty都會去名都飲茶。
講好食又真係唔錯,蝦餃燒賣都大大粒就真~
不過我覺得好既都重有更多。
HikariY 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-08-08, 08:41 PM   #4
二伍
God of Gamer

註冊日期: Sep 2002
蝦餃最好吃只係塊皮
入面d野唔係咁鍾意食
二伍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-09-08, 01:11 AM   #5
地場衛
God of Gamer
燒肉配白飯!美味!!

註冊日期: Jul 2002
有冇過d乜乜獎項先,咪吹得就吹

\(>.<)/\(>.<)/\(>.<)/來!!大家一齊高呼蘿莉同乙女都係真真正正的王道!!!\(>.<)/\(>.<)/\(>.<)/

快制作向陽素描第五期&向陽版廢怯少女!!!
地場衛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-09-08, 02:01 AM   #6
王龍
Game Master
天気

註冊日期: Jun 2005
PSN  IDRED_Kaito
名都D野食水準幾好的
但你話最好食 我又唔認同囉
王龍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-08, 01:36 PM   #7
edison1610
Crazy Gamer
九一終結者

註冊日期: Jul 2006
名都既點心係啱外國人食, 廣東人就會覺得麻麻

絕殺 車輪斬 去舊迎新
=========================女忍殺==
edison1610 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 12:14 PM

手機版 | APP版