Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 告示區 > GAF告示版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 01-28-05, 12:46 AM   #51
buma
Senior Gamer
Banned

註冊日期: Oct 2004
引用:
作者: Yakumo Fujii
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=15699
睇完版規你就知我地作風係點樣
睇完都唔知係點喎~

舊 01-28-05, 03:13 AM   #52
waitwait
God of Gamer
クリストファー

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDfattykin
你唔犯規冇人會del你的post~

舊 01-28-05, 09:06 AM   #53
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
引用:
作者: singingc
搞什麽鬼,老刪除我的貼~

我今天在清淡館發的三篇主題全都刪除掉了?
第一篇是:大家對某些明星的看法~
第二篇是:拍畢業照~
第三篇是:大家有無經常跟他人撞衫?
SKIP
請管理人給個合理的解釋~
第一篇應該去ENTERTAINMENT 第三篇應該去潮流版
第二篇應該係日記式吧?(比人DEL左 無SOURCE睇 唔敢肯定)
但一同三好明顯係POST錯版 你黎左咁耐 呢度有咩版你唔知架咩

OT: 邊個搵大帝同佢比呀? 佢同可愛的大帝邊有得比 至少大帝唔會3篇有兩篇POST錯版...

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線  
舊 01-28-05, 10:35 AM   #54
啤梨王子
The One
過氣萬人迷

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDPear_Prince
引用:
作者: Jamie
我沒有排斥你的意思, 大概只是你自己覺得被排斥吧

我認為你比較適合去一些可以自由發任何主題的論壇
留在這裡, 只會扼殺了閣下你帶起討論話題的天份
唔好意思講句........我都咁話!!

Waiting around for somebody to change your life for you is a loser's game.
If you want a great friend, you've got to be a great friend; if you want a great partner,you've got to be a great partner.
啤梨王子 目前離線  
關閉主題

論壇跳轉

現在的時間是 03:08 PM

手機版 | APP版