Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版 > 街機心得交流討論區

主題工具 顯示模式
舊 07-04-12, 01:04 AM   #251
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
D狼應該真係消失 SOSAD

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-12, 01:10 AM   #252
風音
The One

註冊日期: Feb 2004
Wii U ID我願像浮雲
PSN  ID輕輕的飄遠了
XBox Live Gamertag拋開一切好逍遙
仲狼咩丫
第二下水連赤兔都唔死sosad

セカイガオワルマデハー ノシ
(☝ ՞ਊ ՞)☝オメデトウ
⊃天⊂
風音 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-12, 01:34 AM   #253
flyingdog
Junior Member

註冊日期: Jun 2012
引用:
作者: 風音 查看文章
仲狼咩丫
第二下水連赤兔都唔死sosad
壽終正寢!
flyingdog 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-12, 02:46 AM   #254
swaggerpuipui
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2011
漢四打魔道有冇影響?

swaggerpuipui 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-12, 03:11 AM   #255
DavidH
Insane Gamer
ケロ⑨

註冊日期: Aug 2011
應該繼續打住三騎啦
唔識打其他deck

舊 07-04-12, 06:23 AM   #256
咖哩飯
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2011
引用:
作者: kawaiibaba 查看文章
離間咁上下?
離間都無咁大 憂謀可以平排圈4隻...

舊 07-04-12, 08:40 AM   #257
LR猫
God of Gamer
ˊ_>ˋ

註冊日期: Dec 2007
PSN  IDLucifeRyan
引用:
作者: 咖哩飯 查看文章
離間都無咁大 憂謀可以平排圈4隻...
以前係輕鬆圈人全家架

三國志大戰 ic:銀猫
鏟手遊保平安
LR猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-12, 09:41 AM   #258
咖哩飯

註冊日期: Feb 2011
引用:
作者: LR猫 查看文章
以前係輕鬆圈人全家架
我唔求佢減少憂謀範圍 但求加大離間 xd

舊 07-04-12, 09:43 AM   #259
GUSTAV
The One
poor

上個version 發現集積幾好禁

一於試努力發掘下集積deck
將以前d deck 隻1cost轉哂集積 v

舊 07-04-12, 09:58 AM   #260
鬼哥是god

引用:
作者: 風音 查看文章
預左一波死既www
但依家好多係開完龜&守, 跟住入城回血, 出番來十幾counts後先攻.

引用:
亡國本身無問題
係我自己條form打逢紀副(主)計先係問題
3594開始, 亡國始終係buff咗, 因為keep三國力易咗
無逢紀, 咪打其它囉
鬼哥是god 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-12, 10:03 AM   #261
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
作者: 鬼哥是god 查看文章
但依家好多係開完龜&守, 跟住入城回血, 出番來十幾counts後先攻.

3594開始, 亡國始終係buff咗, 因為keep三國力易咗
無逢紀, 咪打其它囉
憂國水
咁就少隻伏

【呉012】R小喬 流星の儀式 ↑ 攻城力上昇(14.7%→17.6%(50/340→60/340))

玩媽媽谷利小流星算啦~

鏟手遊保平安
舊 07-04-12, 10:16 AM   #262
b_boy
↘呆~

註冊日期: Mar 2002
死人谷利佢死都唔肯下修

淯底可保一世平安
祝所有路必拾遺者年年月月日日破財
b_boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-12, 10:32 AM   #263
GUSTAV
The One
poor

憂水真係好細力 好q難用

舊 07-04-12, 10:32 AM   #264
鬼哥是god

引用:
作者: GUSTAV 查看文章
上個version 發現集積幾好禁

一於試努力發掘下集積deck
將以前d deck 隻1cost轉哂集積 v
跟台灣老大打何進+士氣積集囉, 尤其傷害計睇你地講幾隻下修.
舊 07-04-12, 10:47 AM   #265
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
引用:
作者: GUSTAV 查看文章
憂水真係好細力 好q難用
冇國力?
條水好大力下wor本身, 定又下修左?

引用:
作者: b_boy 查看文章
死人谷利佢死都唔肯下修
咪就係... ssq
引用:
憂國水
咁就少隻伏

【呉012】R小喬 流星の儀式 ↑ 攻城力上昇(14.7%→17.6%(50/340→60/340))

玩媽媽谷利小流星算啦~
流星仲加威力... 士氣已經多左感覺上對流星已經有d利, sega飲大左?
17.6% 2cost弓兵打下門都未必夠wor...

大家齊齊龜5-6柵小流星鬥射箭算啦
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-12, 10:50 AM   #266
kev00269270
Game Master

註冊日期: Apr 2004
引用:
作者: iamleoluk 查看文章
冇國力?

咪就係... ssq

流星仲加威力... 士氣已經多左感覺上對流星已經有d利, sega飲大左?

下修左?搵人試試xd

大會打過下激勵谷利小流星
似乎又可以拎志玲姐姐出黎
kev00269270 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-12, 10:51 AM   #267
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
冇國力?

咪就係... ssq

RAMDOM值大

媽媽谷利小流星得四條柵咋

鏟手遊保平安
舊 07-04-12, 10:53 AM   #268
GUSTAV
The One
poor

3594 既事

3593 5知 同 4知大軍必死(我沖左~20隻)

依家唔死

舊 07-04-12, 10:59 AM   #269
鬼哥是god

引用:
冇國力?

2/5刀仔2特技, 但1.5Costs 勁蝕武架,...個技能勁d都合理喎. buff咗我都認為d人會打大流星多. 多半costs好守好多.
舊 07-04-12, 11:02 AM   #270
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
2/5刀仔2特技, 但1.5Costs 勁蝕武架,...個技能勁d都合理喎. buff咗我都認為d人會打大流星多. 多半costs好守好多.
一個守10C(定9C)
一個守47.5C

鏟手遊保平安
舊 07-04-12, 11:17 AM   #271
aubreycty

註冊日期: Jul 2012
引用:
冇國力?
彌補最終兵器的下修??!!......

my youtube channel: http://www.youtube.com/user/aubreycty1984?feature=mhee
aubreycty 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-12, 12:09 PM   #272
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
引用:
一個守10C(定9C)
一個守47.5C
小 14c
大 42.5c
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-12, 12:35 PM   #273
鬼哥是god

引用:
作者: aubreycty 查看文章
彌補最終兵器的下修??!!......
關乜事, 張最終只係一張卡, 唔好睇太重. sega係鐘意強<=>弱不停調動. 不變是死局, 強弱變下有d變化玩家無咁悶, 就係咁簡單.

有d卡就係點改都改唔掂(eg.雞筋), 有d就點改都係剩打基武有人用(eg.漢孫堅/張梁/李榷)
其它就音樂椅輪住上啦, 坐一陣起身執位.

我之前打魔獸d角式及天賦都係咁玩音樂椅遊戲.
舊 07-04-12, 12:40 PM   #274
b_boy
↘呆~

註冊日期: Mar 2002
都比佢咁玩法玩0左2年幾啦, 應該要睇化啦各位

淯底可保一世平安
祝所有路必拾遺者年年月月日日破財
b_boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-12, 01:00 PM   #275
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
關乜事, 張最終只係一張卡, 唔好睇太重. sega係鐘意強<=>弱不停調動. 不變是死局, 強弱變下有d變化玩家無咁悶, 就係咁簡單.

有d卡就係點改都改唔掂(eg.雞筋), 有d就點改都係剩打基武有人用(eg.漢孫堅/張梁/李榷)
其它就音樂椅輪住上啦, 坐一陣起身執位.

我之前打魔獸d角式及天賦都係咁玩音樂椅遊戲.
錯喇
世嘉一廚完再改廢係無翻生嘅例子

鏟手遊保平安

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
三國志大戰討論區 Vol.50 alucardp 街機心得交流討論區 1000 06-30-12 12:08 AM
三國志大戰討論區 Vol.48 b_boy 街機心得交流討論區 1000 05-25-12 12:13 AM
三國志大戰討論區 Vol.47回 wayne123789 街機心得交流討論區 1004 05-08-12 03:16 PM
三國志大戰討論區 Vol.46回 Norm 街機心得交流討論區 1020 04-20-12 03:08 PM
三國志大戰討論區 Vol.IL LR猫 街機心得交流討論區 1005 03-05-12 11:48 PM

現在的時間是 07:58 AM

手機版 | APP版