Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-04-14, 04:04 PM   #226
暴走蟹
God of Gamer

註冊日期: Jan 2004
引用:
作者: jasmin 查看文章
數字場二樓又炒到$358
點解有中文就一定要炒,即使有DL版?
淘寶老闆入貨
暴走蟹 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-14, 04:31 PM   #227
Fungfelix
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2004
XBox Live Gamertagfelix110
呢隻唔係有哂 DLC?
定係有新DLC? 第一次玩, 請各位大大指教

舊 08-04-14, 08:50 PM   #228
outlineman2003
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2008
PSN  IDjonathantso
已有哂dlc!

舊 08-04-14, 11:33 PM   #229
TSZ
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDI-c-eman
鎖死30fps玩直情感覺吾流暢,好怪,開返ps3玩都吾系呢種感覺

舊 08-05-14, 12:57 AM   #230
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

註冊日期: Mar 2002
係部幾代前42"PLASMA上面玩,OK,會FEEL到有輕微DELAY
係部最後一代65"TH-P65VT60H PLASMA上面玩,唔多覺啲DELAY
所以我成日都信,你的電視如何,你的家用機日子也必如何

舊 08-05-14, 04:48 AM   #231
GP03D
Ultimate Gamer

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDgpak03
XBox Live Gamertaggpak03
引用:
作者: TSZ 查看文章
鎖死30fps玩直情感覺吾流暢,好怪,開返ps3玩都吾系呢種感覺
得30?
上唔到60咩?

GP03D 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-14, 07:45 AM   #232
taikin0901
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2011
Wii U IDtaikin0901
PSN  IDTAIKIN_CHAN
XBox Live GamertagTAIKIN
引用:
作者: GP03D 查看文章
得30?
上唔到60咩?
佢有個mode 可以lock 死30fps,不過唔知點解一開就嚇死人
taikin0901 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-14, 02:07 PM   #233
saberlam
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2009
3DS Friend Code3282 2238 7072
PSN  IDsaberlam
XBox Live Gamertagsaberlam
已爆機,故事還真像某套美國電影,全程很入劇,超大作。
saberlam 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-14, 04:15 PM   #234
bearkat
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2011
引用:
作者: taikin0901 查看文章
佢有個mode 可以lock 死30fps,不過唔知點解一開就嚇死人
電影感,既野你唔明喇!
由手機版發出
bearkat 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-14, 11:14 PM   #235
mrk

註冊日期: Mar 2009
Wii U IDmrk_us_1st
Nintendo Switch ID美國Acc-7963-3777-4483
3DS Friend Code3050 7594 0791
PSN  IDmrk1us
XBox Live Gamertagmrk hk
引用:
作者: Fungfelix 查看文章
呢隻唔係有哂 DLC?
定係有新DLC? 第一次玩, 請各位大大指教
引用:
作者: outlineman2003 查看文章
已有哂dlc!
NO!(只能夠話暫時出齊ge!)
因為PS4版好買得,官方有傳會為PS4版追加新DLC(maybe new mode???)

switch日服Acc_2707-3945-3492(HK*mrk_jp1)
switch美國Acc_7963-3777-4483(HK*mrk_us1)
switch港服Acc_6669-1669-8277(HK*mrk_hk1)
switch英服Acc_3093-4099-7614(HK*mrk_uk1)
mrk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-14, 11:17 PM   #236
mrk

Nintendo Switch ID美國Acc-7963-3777-4483
引用:
作者: 暴走蟹 查看文章
淘寶老闆入貨
大陸佬嘜都炒一餐!(苦了玩家)

PS:好彩我一早入左貨ge!!

switch日服Acc_2707-3945-3492(HK*mrk_jp1)
switch美國Acc_7963-3777-4483(HK*mrk_us1)
switch港服Acc_6669-1669-8277(HK*mrk_hk1)
switch英服Acc_3093-4099-7614(HK*mrk_uk1)
舊 08-07-14, 10:03 AM   #237
阿聰

註冊日期: Sep 2002
Nintendo Switch ID1803-0934-0218
3DS Friend Code2148 9542 0542
我想問呢一隻GAME會唔會好血腥暴力好血肉橫飛?
如果唔係太血腥暴力血肉橫飛的話我先至買。

村名:任天島島
人名:Andrew
3DS FC: 2148-9542-0542
NS FC: 1803-0934-0218
阿聰 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-14, 10:20 AM   #238
シェンムー
Moderator
ドリームキャスト

註冊日期: Jul 2006
Wii U IDbb.729
Nintendo Switch IDSW-3362-5797-5988
3DS Friend Code3909 7471 5185
PSN  IDhideki_asaki
XBox Live Gamertaglapplay
十分血腥十分暴力十分血肉横飛也是十分神作 。
不玩絕對是損失 。

舊 08-07-14, 10:31 AM   #239
阿聰

Nintendo Switch ID1803-0934-0218
引用:
作者: 山內 一典 查看文章
十分血腥十分暴力十分血肉横飛也是十分神作 。
不玩絕對是損失 。
咁我遲少少先至執平貨好了,WATCH DOGS只係玩到ACT 3 MISSION 6。

舊 08-07-14, 11:53 AM   #240
詳細希望
Insane Gamer
伸手黨のワの

PSN  IDRonaldRX
全程盡量絞喉 弓箭 燃燒彈可以一滴血都唔見
詳細希望 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-14, 12:50 PM   #241
古烈特
Crazy Gamer
Kayser

註冊日期: Jan 2006
3DS Friend Code4012 4383 5638
PSN  IDxalexw
一開波玩絕地mode真係緊張刺激
古烈特 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-14, 12:52 PM   #242
D.K.
Game Master
こなみきりえ

註冊日期: Jan 2009
PSN  IDKatyherDave
XBox Live GamertagDaveKatyher
引用:
作者: 詳細希望 查看文章
全程盡量絞喉 弓箭 燃燒彈可以一滴血都唔見
條件:主角/同伴一直唔死直至爆機o既話

大જિંગ
大징

D.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-14, 01:22 PM   #243
八仙果
youtube 頻道

Wii U IDeightsin88
Nintendo Switch ID3414-6520-7624
3DS Friend Code1762 2635 0638
PSN  IDeightsin88
XBox Live Gamertageightsin88
wink

引用:
作者: 阿聰 查看文章
我想問呢一隻GAME會唔會好血腥暴力好血肉橫飛?
如果唔係太血腥暴力血肉橫飛的話我先至買。
個人覺得隻 GAME 唔算血肉橫飛,
Manhunt 呢類先算。

除非好驚 zombie,
否則唔玩係損失。

[ 歡迎讚好 八仙果遊戲頻道,只要跟 TV games 有關的,都想跟大家分享,多多指教 ]
fb:https://www.facebook.com/myTVgames/
Youtube:https://www.youtube.com/channel/UCoF...bwIuJXg/videos

PSN ID 收集區:[這裡]
| Switch ID 收集區:[這裡] | Xbox One ID 收集區:[這裡]
八仙果 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-14, 02:11 PM   #244
阿聰

引用:
作者: 八仙果 查看文章
個人覺得隻 GAME 唔算血肉橫飛,
Manhunt 呢類先算。

除非好驚 zombie,
否則唔玩係損失。
見到「八仙果」三個字大大隻回覆我,咁即係要買啦!
多謝你對業界嘅「貢獻」,因為你呢一段回覆令到我又唔見三舊幾水。

舊 08-07-14, 02:28 PM   #245
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
有無人講下網上對戰 ?
同以前有無分別 ?
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-14, 04:31 PM   #246
八仙果
youtube 頻道

Wii U IDeightsin88
Nintendo Switch ID3414-6520-7624
3DS Friend Code1762 2635 0638
PSN  IDeightsin88
XBox Live Gamertageightsin88
wink

引用:
作者: 阿聰 查看文章
見到「八仙果」三個字大大隻回覆我,咁即係要買啦!
多謝你對業界嘅「貢獻」,因為你呢一段回覆令到我又唔見三舊幾水。
老老實實,
如果我不是爆過 PS3 版,
PS4 版我都即刻買。

當時爆完 PS3 版,
好失落。

[ 歡迎讚好 八仙果遊戲頻道,只要跟 TV games 有關的,都想跟大家分享,多多指教 ]
fb:https://www.facebook.com/myTVgames/
Youtube:https://www.youtube.com/channel/UCoF...bwIuJXg/videos

PSN ID 收集區:[這裡]
| Switch ID 收集區:[這裡] | Xbox One ID 收集區:[這裡]
八仙果 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-14, 06:56 PM   #247
mrk

引用:
作者: 八仙果 查看文章
老老實實,
如果我不是爆過 PS3 版,
PS4 版我都即刻買。

當時爆完 PS3 版,
好失落。
咁要立刻玩埋DLC故事啦!
DLC故事個結局逆境自強好多,你會冇咁失落!

舊 08-08-14, 12:43 AM   #248
普通人一個
NEO ZEON萬歲

註冊日期: Aug 2003
PSN  IDjackasukaHK
XBox Live Gamertagjackasuka
同PS3版比,d敵人出現時間好似唔同左
玩到酒店拉發電機個到,我一執key card就有4隻跑者走出黎,睇之前既攻略係拉左發電機一下先會出,之後部發電機一氣過就拉郁就出巨無霸

『等價交換』
普通人一個 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-08-14, 01:49 AM   #249
martinyau1979

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDmartin1979
引用:
作者: 普通人一個 查看文章
同PS3版比,d敵人出現時間好似唔同左
玩到酒店拉發電機個到,我一執key card就有4隻跑者走出黎,睇之前既攻略係拉左發電機一下先會出,之後部發電機一氣過就拉郁就出巨無霸
ps3 版已經係咁

你將會被誰抱緊 唱什麼歌哄他開心
我想著天空什麼時候會放晴
地球不曾為誰停一停

martinyau1979 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-08-14, 03:50 AM   #250
GP03D
Ultimate Gamer

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDgpak03
XBox Live Gamertaggpak03
想問隻GAME ONLINE PLAY手制係咪冇聲架?
玩左咁耐剩係得OFFLINE開關電筒個下有聲...

GP03D 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] DuckTales Remastered | PSN, XBLA, e-Shop | Capcom/Wayforward | FC版重制 neo2046 電視遊戲討論版 27 04-24-16 05:35 AM
R-Type Dimensions (remastered) - (R-Type and R-Type II) ( ゚ω゚)? 電視遊戲討論版 1 05-08-14 02:59 PM
[問題] DV - 1080i? 1080p? KKH 影音館 16 05-03-08 01:06 AM
[問題] 1080p LCD TV? KKH 影音館 24 09-08-07 10:55 PM
1080p dvd機 Kenji少 影音館 5 11-29-05 10:36 AM

現在的時間是 02:29 AM

手機版 | APP版