Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 11  ... 最後
街機心得交流討論區>初音ミクProject DIVA Arcade討論區Vol.13《4/5 Rev.4》
黒杉 アサギ 10:35 PM 02-20-12

現行コンテスト相關

在較大的地圖上查看香港區project diva機台地點(by jki)

想更改自己的資料可以到以下link更改
https://spreadsheets.google.com/ccc?...thkey=COC2-8QO
sd03021 10:45 PM 02-20-12
作者: 職業量地官:
MOON唔算難,難位只係後面的換鍵3連,偶P了,但COOL率唔夠高,達成率唔過百......
moon我唔知個COOL的判定時間係唔係比較短
打極都60FINE以上..
我第一次P果陣成99FINE
職業量地官 10:48 PM 02-20-12
作者: sd03021:
moon我唔知個COOL的判定時間係唔係比較短
打極都60FINE以上..
我第一次P果陣成99FINE
MOON我只試過一下COOL率過80,不過P唔到......
職業量地官 10:50 PM 02-20-12
崩壞歌姬其實只係嚇初心者,打落其實唔算難......
mcpy2000 10:57 PM 02-20-12
COPY埋我個電台係第一個POST PLEASE
戰犯: エクシアクー@俺の嫁の電台 (不定期開台,請留意本人的POST)
http://now.in/radio/mcpy2000
黒杉 アサギ 11:31 PM 02-20-12
作者: mcpy2000:
COPY埋我個電台係第一個POST PLEASE
戰犯: エクシアクー@俺の嫁の電台 (不定期開台,請留意本人的POST)
http://now.in/radio/mcpy2000
我質左入url 係咁多
YALIU 11:40 PM 02-20-12
作者: 黒杉 アサギ:
我質左入url 係咁多
個人意見…
可以放其他的…
印象中有幾個都唔錯

聽日有機會又可以打下啦
黒杉 アサギ 01:09 AM 02-21-12
作者: shion_rei:
個人意見…
可以放其他的…
印象中有幾個都唔錯

聽日有機會又可以打下啦
比哂出黎 我會整理 反正我好得閒
亍 ◣ 10:59 PM 02-20-12
終於有人開topic了
miyavi0220 11:01 PM 02-20-12
總會有幾日打到一PAT屎
唱左廿雞打左4鋪已經冇心機
miyavi0220 11:06 PM 02-20-12
作者: alvintach:
2同早F, 遲F入△
即係3 set (1 : 單鍵 ; 2 : 單鍵 ; 3 : 雙鍵) 都係早f, 然後遲f入 △ ?
btw 入唔到△ 即死真係好鬼死刺激
farley 11:14 PM 02-20-12
作者: miyavi0220:
即係3 set (1 : 單鍵 ; 2 : 單鍵 ; 3 : 雙鍵) 都係早f, 然後遲f入 △ ?
btw 入唔到△ 即死真係好鬼死刺激
前面兩個唔使F,因為拎bonus既時間係計"最後入果個hold"後5秒鐘
miyavi0220 11:30 PM 02-20-12
作者: farley:
前面兩個唔使F,因為拎bonus既時間係計"最後入果個hold"後5秒鐘
原來係咁
果下真係都幾難
一係就冇max hold, 一係就死
J+1 10:33 AM 02-21-12
不如另外加一項私人link
由手機版發出
黒杉 アサギ 12:13 PM 02-21-12
wiki 機台 果d都放響入面架啦
呢d咪又係同好自作 同一類 做咩要開多類
J+1 01:21 PM 02-21-12
資訊性同個人分享分別
由手機版發出
farley 06:16 PM 02-21-12
作者: J+1:
資訊性同個人分享分別
由手機版發出
其實會睇既實會睇到,唔會睇既你一條link一個spoiler都無用
黒杉 アサギ 04:03 PM 02-21-12
咪又係一個URL 唔理www
蒼彩-貓姬控 12:13 AM 02-23-12
moon.....
好記得我p哥陣時fine多過cool..
mcpy2000 07:27 AM 02-23-12
作者: 蒼彩-貓姬控:
moon.....
好記得我p哥陣時fine多過cool..
玩全FINE啦
利雲天界 09:25 AM 02-23-12
作者: mcpy2000:
玩全FINE啦
全fine的難度比起全cool難n倍唔係講笑
黒杉 アサギ 12:14 AM 02-23-12
唔係呀嘛 我都想做到fine多個cool著黎per...
我成日都爆cool
蒼彩-貓姬控 12:15 AM 02-23-12
作者: 黒杉 アサギ:
唔係呀嘛 我都想做到fine多個cool著黎per...
我成日都爆cool
because you are 人外
黒杉 アサギ 02:09 AM 02-23-12
我想挑戰全safe架 不過成日爆fine
J+1 09:23 AM 02-23-12
有激唱手元p 片了

www.nicotwitter.com/watch/sm17052786

睇完直接pass 好了
由手機版發出
1 2 3 4 5 6 7 11  ... 最後

返回主題版面