Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 11-22-03, 08:56 PM   #1
BH>_<
Registered User
ユクファイ

註冊日期: Nov 2003
今年頒獎禮,誰是最佳男/女歌手?誰是大贏家?

包括無線,新城,香港電台,商業電台
我首選許志安,容祖兒
大贏家首選李克勤
BH>_< 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-03, 09:08 PM   #2
Hitomi
Moderator
♥♥♥♥♥♥♥♥

註冊日期: Apr 2002
許志安唔覺今年有咩突出表現...
不過我覺得今年d男歌手個個都唔多掂:@_@":

Hitomi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-03, 09:12 PM   #3
BH>_<
ユクファイ

金曲首推"我不會唱歌","合久必婚","十面埋伏","兩個人的幸運","一步一生"
舊 11-22-03, 09:18 PM   #4
Osmosis
Game Master
依然范特西

註冊日期: Jul 2002
金曲 = 軌跡

想像依然無限大、感覺依然說不完、音樂依然范特西
Osmosis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-03, 09:34 PM   #5
Ricky-S
Game Master
F.I.R.飛兒樂團

註冊日期: Sep 2003
李克勤,容祖兒

風見車仁:今天的我,沒有所謂的極限
赤木軍馬:無人可以超越係我前面
Ricky-S 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-03, 09:48 PM   #6
Crazy Gamer
Grabber

睇好joey!
白 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-03, 10:46 PM   #7
steve
God of Gamer

註冊日期: Aug 2002
李克勤la....
steve 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-03, 12:09 AM   #8
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
可惜丫...
我始終覺得又係果個ANDY拎哂D獎囉....
但本人覺得佢D歌冇咩特別姐,作左一兩首歌既詞就拎哂D乜鬼創作人獎....
又拎哂D國語歌獎....
論佢D國語歌點都冇JAY,陶(吉吉),燕姿D歌禁好聽喎......
華仔FANS請見諒....

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-03, 12:17 AM   #9
阿高
Ultimate Gamer
完美女神林志玲

註冊日期: Jun 2002
引用:
Originally posted by 小恐 :
可惜丫...
但本人覺得佢D歌冇咩特別姐,作左一兩首歌既詞就拎哂D乜鬼創作人獎....
論佢D國語歌點都冇JAY,陶(吉吉),燕姿D歌禁好聽喎......
佢都算
但係郭富城重喺港台同冇綫有獎先至...........
阿高 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-03, 12:18 AM   #10
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
今屆既最受歡迎/最佳男女歌手~
又確實係得李克勤及容祖兒兩個明顯彈左出黎...
陳奕迅,楊千嬅,梁詠琪都比較沉靜...:bface:

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-03, 12:26 AM   #11
Hitomi
Moderator
♥♥♥♥♥♥♥♥

引用:
Originally posted by 小恐 :
可惜丫...
唔好忘記呢度係香港...
如果講級數你講果堆人未夠班同華仔比添

Hitomi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-03, 12:40 AM   #12
阿高
Ultimate Gamer
完美女神林志玲

註冊日期: Jun 2002
話事話,今年真係一個新人都唔識
阿高 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-03, 12:45 AM   #13
岸邊露伴

叱吒一定係陳奕迅同陳小春之爭(兩個我都極唔鍾意…)
梁漢文會係黑馬…
女歌手都係楊千嬅、梁詠琪、容祖兒爭啦…
大贏家唔駛問一定係EMI(金牌娛樂??)
岸邊露伴 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-03, 11:18 AM   #14
果個
GAF足球隊9號仔

註冊日期: Mar 2003
克勤.佢今年太紅啦.

╚╩╩╩╩╩╩═╝

邊個.阿邊個.唔知邊個

深知無以為報,唯有就此算數!
GAF史上最強足球隊 -- 成員表 & 報名處

只要不醒過來 .這就不是夢
果個 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-03, 11:22 AM   #15
街車王
Crazy Gamer
爆籃無敵

註冊日期: Nov 2002
今年無乜邊個歌星突出

舊 11-23-03, 11:30 AM   #16
BH>_<
ユクファイ

李克勤雖然紅,唱歌好聽,但本人覺得佢份人較串..
舊 11-23-03, 11:55 AM   #17
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
如果話克勤拎,真係贊成添啦~
無論佢D歌或係佢既唱功,點都高過華仔幾十皮啦~

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-03, 02:38 PM   #18
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDAI_Sleepy
男歌手今年真係冇上年咁多野睇...十成九又係Eason同克勤鬥.......
反而女歌手三強(GiGi,千嬅,Joey)可能真係要鬥埋直路尾......
不過千嬅冇碟出,可能冇咁著數......

to阿高: 今年新人我睇係2R vs 林嘉欣(如果仲算新人的話 )

p.s.
1)希望華納響自己個forum俾我地日夜圍"媽"之下會有番d作為啦......
2)903呀903...放下你們的偏見吧...再咁落去,你會被燒舖的......

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
昏迷童子Sleepy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-03, 02:45 PM   #19
Metal Gear NT
Moderator
核搭載二足步行戰車

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDjasonpoon
男歌手就克勤啦
女歌手就Joey(如果咁都得唔到,評審真係好有問題啦)

Metal Gear NT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-03, 02:47 PM   #20
馬馬
期待.回歸

3DS Friend Code5069 4781 3778
PSN  IDTomLee0701
XBox Live Gamertagtomhk
男歌手我諗係李克勤
女歌手就容祖兒

舊 11-23-03, 03:12 PM   #21
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

引用:
Originally posted by Metal Gear NT :
男歌手就克勤啦
女歌手就Joey(如果咁都得唔到,評審真係好有問題啦)
但係,響商台大力"眷顧"之下,千嬅響903九成九衛冕成功

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
舊 11-23-03, 03:18 PM   #22
HIM

PSN  IDhim927
商台男歌手金獎係梁漢文呀

HIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-03, 03:25 PM   #23
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

引用:
Originally posted by minghim :
商台男歌手金獎係梁漢文呀
咁激?
Eason同903反左面乎?

死神Lv.3能力覺醒
舊 11-23-03, 03:27 PM   #24
Metal Gear NT
Moderator
核搭載二足步行戰車

PSN  IDjasonpoon
商台係咪播放率最高就會得男/女歌手獎?

Metal Gear NT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-03, 03:45 PM   #25
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

引用:
Originally posted by Metal Gear NT :
商台係咪播放率最高就會得男/女歌手獎?
話就咁話
不過...播放率呢家野...好事在人為咋喎......:@_@":

死神Lv.3能力覺醒

論壇跳轉

現在的時間是 11:36 AM

手機版 | APP版