Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 06-04-22, 12:41 AM   #126
肉羊哩咖
God of Gamer
griffin611

註冊日期: May 2008
第一話有個客串,居然係 Charlize Theron!

舊 06-04-22, 04:12 AM   #127
呂鳳仙
錢錢錢錢錢錢錢

註冊日期: Jan 2002
之前好似話殺神都有興趣客串一角,唔知會唔會成事⋯⋯

PS:開放時間為17:00~23:00

每天提醒自己,施恩莫望報,不要把得失看得太重。
幸福不是必然,擁有它的人,請好好珍而重之……
呂鳳仙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-22, 12:46 PM   #128
肉羊哩咖
griffin611

係就好玩囉,不過有 Simon Pegg 回歸。

今次左右都唔怕得罪晒,咩都恥笑下,嘿嘿。

舊 06-05-22, 10:32 AM   #129
呂鳳仙
錢錢錢錢錢錢錢

註冊日期: Jan 2002
睇睇下有一刻妄想如果Biohazard重啓(不論電影定game),應該揾homelander個演員去演Wesker,佢個樣演一個斯文敗類真係零違和感,而且髮型都好match遊戲原設

不過都冇乜可能了,重啓電影揾左個大隻傻仔扮,至於劇集版好似仲變埋黑人

PS:開放時間為17:00~23:00

每天提醒自己,施恩莫望報,不要把得失看得太重。
幸福不是必然,擁有它的人,請好好珍而重之……
呂鳳仙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-06-22, 06:09 PM   #130
肉羊哩咖
griffin611

做 Homelander 嘅 Antony Starr 呢度極度好戲,極惡嘅存在,觀眾唔知佢跟住嘅秒會唔會發癲,唔知點解呢套劇無乜提名,佢亦係呢套劇之外唔多出名。希望佢快啲搵到套爆升嘅戲。

舊 06-09-22, 03:11 PM   #131
wing
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: 肉羊哩咖 查看文章
做 Homelander 嘅 Antony Starr 呢度極度好戲,極惡嘅存在,觀眾唔知佢跟住嘅秒會唔會發癲,唔知點解呢套劇無乜提名,佢亦係呢套劇之外唔多出名。希望佢快啲搵到套爆升嘅戲。
完全同意,一開始以為佢係好人,好快知道佢先係最邪惡,佢個笑容真係令人心寒。

The Boys好睇過一堆Marvel同DC劇,真係值得更多人欣賞。

此篇文章於 06-09-22 03:13 PM 被 wing 編輯。
wing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-22, 01:03 AM   #132
肉羊哩咖
griffin611

The Boys S3 E4: 阿媽桑唔知乜事,搞到好遲先上架,等到~

OK,今話某人正式登場!劇情快又緊湊,睇到人都癲;某角有好好發揮之餘,最後又令人担心。

而某新角⋯⋯

以為過到半季,點知都係唔得~

舊 06-15-22, 02:40 PM   #133
wing
格鬥低手

話知佢,反正我唔鍾意呢個新角

舊 06-16-22, 05:31 PM   #134
肉羊哩咖
griffin611

呢條友去到第二話啲旗楝晒出嚟,爭在挨到幾耐嘅,估唔到佢咁唔襟攞,仲要係暗場⋯⋯

舊 06-16-22, 06:51 PM   #135
wing
格鬥低手

引用:
呢條友去到第二話啲旗楝晒出嚟,爭在挨到幾耐嘅,估唔到佢咁唔襟攞,仲要係暗場⋯⋯
可能導演覺得咁樣會比較震撼

不過我一聽到某人話 "有野俾你睇" 已經估到。

希望另外果個唔駛咁快攞飯盒,我鍾意睇佢......不過佢都一樣係旗楝晒出嚟。唉。

此篇文章於 06-16-22 06:54 PM 被 wing 編輯。
wing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-22, 04:03 PM   #136
肉羊哩咖
griffin611

The Boys S3E5 今話又再好睇啲 -- 每個主要角式有條線,而每條線都引人追嗰度好。有幾件角式會唔會黑化,有幾件個生死,引人追;連上季唔知佢哋可以點去嗰兩件,今季完全無呢個問題。

可能會有人批評呢一話係影射某美國前總統,放遠啲睇,所以利用恐懼統治嘅暴君,都係咁上下。

話時話,醒起上一季某個路人角式好似無咗下文,係咪唔記得咗⋯⋯

舊 06-17-22, 05:06 PM   #137
wing
格鬥低手

引用:

話時話,醒起上一季某個路人角式好似無咗下文,係咪唔記得咗⋯⋯
who??

舊 06-17-22, 07:21 PM   #138
肉羊哩咖
griffin611

雖然過咗咁耐,都係包咗膠好啲⋯⋯

無記錯,S2 The Boys 班友入咗去一個「療養院」搵 Lamp Lighter,唔小心放咗個光頭超能力少女 Cindy 出嚟,最後見佢搭上咗個順風水之後,就無咗聲氣~

另外,今季個大新角最好唔好得一季咁短癮就好,佢改到好有趣。

此篇文章於 06-17-22 07:31 PM 被 肉羊哩咖 編輯。
肉羊哩咖 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-18-22, 10:18 AM   #139
C.Ryo
Game Master

註冊日期: Dec 2007
Wii U IDCRYO.HK
Nintendo Switch ID4426 5495 5212
PSN  IDCRyoHK
XBox Live GamertagCRYO HK
The boys S3 E5
突然musical好鬼正

C.Ryo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-18-22, 02:17 PM   #140
肉羊哩咖
griffin611

初初睇啲宣傳,誤以為成話都係唱住去⋯⋯總之幻想係美麗,現實係殘酷㗎啦⋯⋯

舊 06-18-22, 04:21 PM   #141
wing
格鬥低手

引用:
雖然過咗咁耐,都係包咗膠好啲⋯⋯

無記錯,S2 The Boys 班友入咗去一個「療養院」搵 Lamp Lighter,唔小心放咗個光頭超能力少女 Cindy 出嚟,最後見佢搭上咗個順風水之後,就無咗聲氣~

另外,今季個大新角最好唔好得一季咁短癮就好,佢改到好有趣。
果時我諗係專登唔講,等大家誤會,以為果件事係佢做。

舊 06-24-22, 01:06 AM   #142
肉羊哩咖
griffin611

回上:故意混淆,都 ok,不過以為今季會再有 Cindy 咁解啫。

另,聽日嗰話 The Boys 會做 “Herorgasm”,予佢唔跟漫畫,好期待佢會點玩。

舊 06-24-22, 04:37 PM   #143
肉羊哩咖
griffin611

The Boys S3E6 繼續上乘電視劇 -- 你估唔到 Antony Starr 個演技幾有 range,某角嘅目光有幾銳利,每個角色都有戲,每場戰鬥唔止精彩,都仲同劇情有關唔係攝時間(《雨傘學院》,咳),真係有角式剖析。甚至有啲唔應該係笑位都笑咗出聲。最後嗰下雖然早前預告咗少少,不過做出嚟都幾震撼。記住千祈唔好公眾地方睇。

開頭隻歌,攞明影射某女星疫情期間某單嘢。

劇本咁好,有時真係唔知點解要受隔籬台「虐待」。

舊 06-24-22, 09:49 PM   #144
C.Ryo
Game Master

Nintendo Switch ID4426 5495 5212
死佬們S3E6

Homelander啲戲真係超神
What a party

終於第一次埋牙,so close but 某某射唔出
咁又代表咗黐線超人實在太強,one on one is not an option

呢套始終係黑hero頂點,都係covid影響之下其他廠明顯 production scale down而呢套keep高水平,任何其他台嘅類似嘢都只係攝時間劇罷

希望Mafex快啲出 鬚渣boy 同死光butcher啦

此篇文章於 06-24-22 09:54 PM 被 C.Ryo 編輯。
舊 06-25-22, 01:18 AM   #145
肉羊哩咖
griffin611

嗰個世界,好似上一季咁,識飛係著數啲。

其實有樣嘢想留返最尾先講,唔好諗住齋賣黑賣茄汁賣拳頭枕頭就掂,始終要個劇本堅實先可以實食無癡牙,就算真係要賣藥都可以。玩諷刺時弊唔係個個睇得明同受,但無損作品個恆久性同可觀性。

舊 06-25-22, 08:12 AM   #146
C.Ryo
Game Master

玩多season/series 又keep 到劇情好睇又真係小有,WW, UA等等S3都跌watt, 不過受唔受普羅大眾歡迎倒又末必受腳本質素影響嘅,今年侏羅紀同DS腳本咁爛都一樣世界性咁收得,一般觀客都係慣性收視多

WW S4 就出,唔知今季會唔會好睇番呢
又恭喜The Boys 今集imdb得到超高分9.8
但都confirm咗出下季,淨番兩集可能會無咁爆了
應該係講下Noir

舊 06-25-22, 05:19 PM   #147
wing
格鬥低手

引用:
作者: C.Ryo 查看文章
玩多season/series 又keep 到劇情好睇又真係小有,WW, UA等等S3都跌watt, 不過受唔受普羅大眾歡迎倒又末必受腳本質素影響嘅,今年侏羅紀同DS腳本咁爛都一樣世界性咁收得,一般觀客都係慣性收視多

WW S4 就出,唔知今季會唔會好睇番呢
又恭喜The Boys 今集imdb得到超高分9.8
但都confirm咗出下季,淨番兩集可能會無咁爆了
應該係講下Noir
聽講#8會好爆

舊 06-25-22, 05:40 PM   #148
肉羊哩咖
griffin611

有感覺 Noir 嗰度又玩誤導,佢同某角當年係有啲嘢。

舊 06-25-22, 07:19 PM   #149
wing
格鬥低手

突然記唔起maeve去左邊?

舊 06-25-22, 08:11 PM   #150
肉羊哩咖
griffin611

May 姐

上一兩話畀 Homelander 指使嘅 Noir 擄走咗,對外話係去咗渡假。睇予告佢會出返。

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Amazon's Video Games Best of 2016 Top 10 GreenTea 電視遊戲討論版 0 12-20-16 10:54 PM
Amazon Prime Air Fean ~清談館~ 7 12-03-13 11:37 AM
how do i convert DVD video image file to any video format for computer GimGim 手機資訊/電腦軟硬討論 1 03-29-07 10:39 AM
AV, S Video, Component Video 一問 雪人 電視遊戲討論版 37 12-08-04 10:39 AM
[GC]Metroid Prime連主機套裝 8月15日發售,送Metroid Prime 2試玩版 神祕人1號 電視遊戲討論版 0 08-05-04 10:42 AM

現在的時間是 06:14 AM

手機版 | APP版