Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 15 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 35  ... 最後
日本動漫畫討論版>八神太一、17歳高校生の物語「デジモンアドベンチャー tri.」11月21日公開!丨今、再び 冒険が進化する―
Dangerous-boy 02:52 PM 03-04-12
估唔到美美同留姬都有得出場!
廢人 02:54 PM 03-04-12
我情願要素娜同大和出場
有爆點好多
Terrier 02:56 PM 03-04-12
作者: 廢人:
我情願要素娜同大和出場
有爆點好多
黑歷史...
如果TAKERU同HIKARI都係出場我都當佢地冇到
Seamty2 04:55 PM 03-04-12
作者: GN00508771:
咁樣做 滾既下場只會變成某部GUDNAM一樣
其實唔洗班前輩長駐
好似今集咁出一出黎show下樣,幫下拖就夠
美堂蠻 06:07 PM 03-04-12
仲未要大門大獸出手
不過總受郎配到好似カズマ.......
ouki 06:35 PM 03-04-12
==姐係所有人都有機出場..但得返3話....1的人物全以1的時點出現.....2的人又冇理由唔迫1D人==......留姬用緊3代機...姐係所有人都係用舊機
anyone 07:43 PM 03-04-12
太一把聲換左?
石原夏織 10:43 PM 03-04-12
睇番d以前主角真係好正
x7番黎
exiazero 11:23 PM 03-04-12
作者: anyone:
太一把聲換左?
同一把聲
可能太耐無配太一同真係老了
之前有消息講左找齊左歷代主角聲優回來
a147852987 12:39 AM 03-05-12
老實講,激,你我真係5太想睇,你仲要突然有新力量

俾多d前輩助拳,多d出場,多d留姬?!收視先會升架
dust11 12:42 AM 03-05-12
收視升完都係得番兩集就完
套野太耐都唔入主線先攪到咁
a147852987 01:07 AM 03-05-12
作者: dust11:
作為一係列既完結
有個好D既收視埋尾都好啊
001015 09:48 AM 03-05-12
作者: dust11:
呢個HUNTER系列已經係臨時整出黎,加埋又突然被人腰斬。
我覺得都算係禁LA。
美堂蠻 10:14 PM 03-11-12
http://www.youtube.com/watch?v=iFSGE...&feature=share

大門大獸出手la!!!!
GN00508771 10:33 PM 03-11-12
超惡魔獸...今次到你受罪了嗎
石原夏織 10:21 AM 03-12-12
正丫大門大獸出手
suger_ohkawa 12:56 PM 03-12-12
作者: 001015:
呢個HUNTER系列已經係臨時整出黎,加埋又突然被人腰斬。
我覺得都算係禁LA。
其實我覺得最可惜的是哥倫比亞用DXW為旗下一眾ANISONG歌手打宣傳的計劃就這樣失敗了
雖然本來成功的可能性也不見得高到那裡就是
Kaiser 10:59 PM 03-12-12
作者: suger_ohkawa:
其實我覺得最可惜的是哥倫比亞用DXW為旗下一眾ANISONG歌手打宣傳的計劃就這樣失敗了
雖然本來成功的可能性也不見得高到那裡就是
其實果幾位歌手 (除左高取) 係歌路上其實都係適合DXW的風格,我自己對今次的歌曲水準都感到滿意 www

如果DXW成功的話哥倫比亞的計劃又唔會話衰得去邊的,不過DXW呢次係樣衰到腰斬,哥倫比亞應該完全估佢唔到呢下……
001015 11:04 PM 03-12-12
作者: Kaiser:
其實果幾位歌手 (除左高取) 係歌路上其實都係適合DXW的風格,我自己對今次的歌曲水準都感到滿意 www

如果DXW成功的話哥倫比亞的計劃又唔會話衰得去邊的,不過DXW呢次係樣衰到腰斬,哥倫比亞應該完全估佢唔到呢下……
係唔係衰到腰斬,我一半同意。
其實更多的理由我覺得會係10月的時候,原本接dxw馬的聖鬥士續集未能及時上馬。
搞到東映要臨時揀dxw出多一段時間。
suger_ohkawa 03:46 AM 03-13-12
作者: 001015:
係唔係衰到腰斬,我一半同意。
其實更多的理由我覺得會係10月的時候,原本接dxw馬的聖鬥士續集未能及時上馬。
搞到東映要臨時揀dxw出多一段時間。
+1
還有根據手上資料假設, 我想原本三期有很大可能是psychic lover+和田光司,
至少psychic lover主場的「特歌祭」event裡去年就兩次邀請了和田光司,
只是和田突然病發結果找岩崎貴文來頂替(?)

作者: Kaiser:

除了高取+1, 嚴格來說我不明白DXW為何會找長於爵士樂風的高取叔參與
(雖然那首歌蠻符合切羽的形象......還有另外也不明白為何光美年年找高取叔作曲)
其實山下本人作的曲都不錯的, 不過他本人還是將編曲交給別人做好了
新SINGLE的第三首的「傳說合體」(?)聽完整首就是一個囧字

不過無論怎樣也不見得今次哥倫比亞成功到那裡, 看著ORICON上的銷量實在一個囧字
而且官方一貫的低(應該是近乎零)宣傳, 動畫封面, 真的很難相信會成功到那裡,
除了讓這班主要靠戰隊吃飯的歌手多一個大TIE宣傳一下......
所以如果DXW繼續搞不好除了NOB叔外其餘PROJECT.R裡的男歌手都會全部下海,
只是今次DXW的腰斬已成事實, 甚麼也不重要了......

P.S. 還有岩崎主唱那首插曲更讓我認識到岩崎還是回去做結他手同作曲者算了
雖然唱歌把聲不錯但完全感覺不到他有那種做歌手的魅力
HERACROSS 10:55 PM 03-13-12
跟住果2集睇怕都係得個打字
唔會再有軍曹獸賣萌情節了

精神食糧還給我 T_T
武藤遊戲 08:55 AM 03-18-12
一乘寺賢參戰確定
Dom031059 09:38 AM 03-18-12
大門大打倒既唔係一隻究極吸血魔獸...係三隻=.=
繼續保持神拳無敵之名
埃及使者 10:16 AM 03-18-12
大門一條友已經打哂
你地叫班數碼、我親自郁手
GN00508771 11:55 AM 03-18-12
作者: Dom031059:
大門大打倒既唔係一隻究極吸血魔獸...係三隻=.=
繼續保持神拳無敵之名
新番組
鐵拳無敵大門大
第一 ... 15 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 35  ... 最後

返回主題版面