Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-25-19, 12:09 PM   #3426
神龍
Banned Banana
↘大家比d掌聲

註冊日期: May 2005
3DS Friend Code3780 9311 2412
PSN  IDMalcolm_Shum
嫌我無誠意aaa?
家下你好買喇, 重要買幾隻添丫
我只會出齋劍炮裝備
你家下唔買又想單擺設就要食多幾隻air 西
到時重貴丫

舊 03-25-19, 04:18 PM   #3427
Reishin
Ultimate Gamer
Feels good

註冊日期: Feb 2006
3DS Friend Code1118 1586 3100
https://www.youtube.com/watch?v=z6la-LaiWxI

無端端有隻Alternative Strikea
仲以為咁hea出隻齋西算,睇嚟有其他陰謀

哀しみで強くなれた  歓びは僕等を包む
何度でも願うよ  何処まででも振り返らずに

raize / INORAN
Reishin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-25-19, 10:03 PM   #3428
C.Ryo
Game Master

註冊日期: Dec 2007
Wii U IDCRYO.HK
Nintendo Switch ID4426 5495 5212
PSN  IDCRyoHK
XBox Live GamertagCRYO HK
alternative 西,似乎係另外玩原創武器,不過原創又未必吸引就真,已經pass咗吸塵女神

C.Ryo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-19, 05:22 AM   #3429
怪盜小G
God of Gamer
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
舊時打SEED關係用開細西所以鐘意細西多過A西

唔駛食背包VERY GOOD

怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-19, 10:29 AM   #3430
wingzero_W0
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2009
睇落有啲似紅龍把槍刀。

6月多數係魔神infinity(冇期待冇失望)
wingzero_W0 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-15-19, 03:31 PM   #3431
Reishin
Ultimate Gamer
Feels good

註冊日期: Feb 2006
3DS Friend Code1118 1586 3100
https://p-bandai.jp/item/item-1000134667

DLC第一彈:CALETVWLCH
DLC第二彈:新飛行背包?

哀しみで強くなれた  歓びは僕等を包む
何度でも願うよ  何処まででも振り返らずに

raize / INORAN
Reishin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-15-19, 04:17 PM   #3432
wingzero_W0

望去似紅迷飛行背包,等配色圖啦。宜家齋想像好似不倫不類咁
舊 04-15-19, 05:54 PM   #3433
赤兵尉SETH
✌(´◓q◓`)✌

註冊日期: Jun 2002
Nintendo Switch ID8287-9006-2513
PSN  IDGAF_SETH
XBox Live GamertagSeth HK
幾時先找埋藍迷背包數

ハイスピードロボットアクションゲームの金字塔

ANUBIS ZONE OF THE ENDERS
BLADE SHOT GRAB
赤兵尉SETH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-15-19, 06:03 PM   #3434
C.Ryo
Game Master

註冊日期: Dec 2007
Wii U IDCRYO.HK
Nintendo Switch ID4426 5495 5212
PSN  IDCRyoHK
XBox Live GamertagCRYO HK
紅迷裝備改小小出去做暈限西parts,之後又可以改小小又出番比紅迷?

C.Ryo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-16-19, 11:22 AM   #3435
怪盜小G
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
過到了~~~

此篇文章於 04-16-19 11:25 AM 被 怪盜小G 編輯。
怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-16-19, 11:27 AM   #3436
wingzero_W0

剛剛先收到電郵通知信。

大陸好似都好多貨加限一,今次炒唔起啦掛(大概... ...)

此篇文章於 04-16-19 11:32 AM 被 wingzero_W0 編輯。
舊 04-16-19, 11:32 AM   #3437
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
日魂直頭冇人搶⋯
雖然都買到港魂 但真係好唔順眼港魂⋯

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-16-19, 11:35 AM   #3438
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
引用:
作者: GN00508771 查看文章
日魂直頭冇人搶⋯
雖然都買到港魂 但真係好唔順眼港魂⋯
厲害...我00入都係已缺貨

FGO 009 862 141
非洲人...
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-16-19, 11:37 AM   #3439
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

呀 日魂岩岩都冇哂了

不過23號仲有第2次ORDER

舊 04-16-19, 01:29 PM   #3440
赤兵尉SETH
✌(´◓q◓`)✌

註冊日期: Jun 2002
Nintendo Switch ID8287-9006-2513
PSN  IDGAF_SETH
XBox Live GamertagSeth HK
扣起個背包都可以搶
然後fb收返背包價

買幾隻MC版粗玩好過

ハイスピードロボットアクションゲームの金字塔

ANUBIS ZONE OF THE ENDERS
BLADE SHOT GRAB
赤兵尉SETH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-16-19, 02:39 PM   #3441
sunhikari
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDHikariLeung
XBox Live Gamertagsunhikari
其實今次條數好好計
用日圓計,最初預訂個陣係24,570連背包
日魂走背包價16,000,差價8570(71算計即$608左右)

香港個差價仲勁,出面巿面計約$2050
港魂走背包價$1140,差價$910!!

比我真係出去買多隻有背包的,然後賣左佢都無咁嬲
sunhikari 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-16-19, 04:39 PM   #3442
explosion

註冊日期: Sep 2008
00分未開售,01分已缺貨
無放棄F5到08分終於入到一隻
chrome個autofill仲要幫我入錯card holder名
無彩錯名都過到
explosion 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-16-19, 06:03 PM   #3443
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

5點 日魂再開訂
到依家都仲有

即係日魂前後會開訂4次
港魂?笑

舊 04-16-19, 06:17 PM   #3444
clanyuen1
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2002
XBox Live Gamertagclan3
但是今次日魂不能online 付款,
要到日本便利店 俾(4天內).......
唯有放棄

放心!高空工作,1人工作,10號風球出事你都有份,但公司唔保,
住戶是神,不得反抗...
clanyuen1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-16-19, 07:06 PM   #3445
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
作者: clanyuen1 查看文章
但是今次日魂不能online 付款,
要到日本便利店 俾(4天內).......
唯有放棄
要親身拎戈d不嬲都係咁
或者用信用卡(當然我知香港戈d唔受)

但我都想趁機問問 香港發出既JCB又得唔得呢

舊 04-17-19, 11:42 AM   #3446
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
應該係得ge
不過我試唔係bandai 其他地方話只收日本信用卡都過到

anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-17-19, 12:09 PM   #3447
sunhikari
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDHikariLeung
XBox Live Gamertagsunhikari
引用:
要親身拎戈d不嬲都係咁
或者用信用卡(當然我知香港戈d唔受)

但我都想趁機問問 香港發出既JCB又得唔得呢
其實香港的VISA同MASTER都可以用係日魂到
關鍵字:AMAZON PAY同埋樂天PAY

詳細唔多講
sunhikari 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-17-19, 12:44 PM   #3448
clanyuen1
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2002
XBox Live Gamertagclan3
上一次mb女神 可以用樂天pay俾錢,

但今次一選就彈error,
Amazon pay就先出連結然後再error....

放心!高空工作,1人工作,10號風球出事你都有份,但公司唔保,
住戶是神,不得反抗...
clanyuen1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-19-19, 02:19 AM   #3449
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
作者: sunhikari 查看文章
其實香港的VISA同MASTER都可以用係日魂到
關鍵字:AMAZON PAY同埋樂天PAY

詳細唔多講
又唔係乜野走後門既手段 唔使講到好似好神秘咁w
AMAZON PAY係笨大俾你用既正當手段來既w
除非有一日AMAZON 唔受海外卡卡

問題係好似魂展同今次呢種要去現場拎戈d係用唔到AMAZON PAY

此篇文章於 04-19-19 02:31 AM 被 GN00508771 編輯。
舊 04-19-19, 10:50 PM   #3450
Game Master
YOONA!!!!

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code0533 5273 8311
PSN  IDQuantic Dream
XBox Live GamertagREGEDIT
Unhappy

引用:
又唔係乜野走後門既手段 唔使講到好似好神秘咁w
AMAZON PAY係笨大俾你用既正當手段來既w
除非有一日AMAZON 唔受海外卡卡

問題係好似魂展同今次呢種要去現場拎戈d係用唔到AMAZON PAY
你可以解釋下嘛?

我訂日魂畀唔到錢

可PM
2009 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PS2]Metal Saga ~砂塵之鎖~ (Metal Max remix) neo2046 電視遊戲討論版 25 06-10-05 11:51 PM
S.T.A.L.K.E.R. ALPHA build 1096泄漏 ..lol macross7ra PC電腦遊戲討論版 7 01-18-04 02:13 PM

現在的時間是 05:08 PM

手機版 | APP版