Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 7 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 27  ... 最後
攻略及心得交流區>白金獎盃排名,遊戲評價及獎盃研究區.七 [歡迎各PS3機主加入此行列]
kyo353 10:19 PM 09-10-11
第43白金: SHADOW OF THE DAMMED
終於唔洗再睇佢D劇情...

另外隻DRIVER有冇人試到可唔可以造ONLINE杯??
LeUnG0o0 07:39 PM 09-11-11
有冇人有興趣買隻G1 騎馬爆杯?o?
T9P2L 08:58 PM 09-11-11
作者: LeUnG0o0:
有冇人有興趣買隻G1 騎馬爆杯?o?
果隻唔係單機game咩?

根據我過往的經驗, 一般賽馬game白金都要100-150個鐘以上
LeUnG0o0 09:01 PM 09-11-11
作者: T9P2L:
果隻唔係單機game咩?
冇錯 ..就係睇下有冇人買就借黎玩-.-
jaychow7w 03:17 AM 09-12-11
冇錯 ..就係睇下有冇人買就借黎玩-.-
你手頭嘅game起碼玩2年,賽馬game唔好諗住.......
LeUnG0o0 03:09 AM 09-14-11
god of war ghost od sparta 白金中秋白金兩團圓 @c@

hk no.1 leaderboard個條友連貓頭鷹都cheat..真onX..4hr白金玩過都知冇可能..d咁容易玩的game...
dragonwing84 10:30 PM 09-14-11
想問下...有無人想一齊warhammer space marine解杯?
LeUnG0o0 03:20 AM 09-15-11
god of war chain of olympus白金
2009 11:26 AM 09-15-11
god of war chain of olympus白金
今期game weekly有乜白金攻略?
由手機版發出
LeUnG0o0 02:14 PM 09-15-11
作者: Transformers:
今期game weekly有乜白金攻略?
由手機版發出
攻略有好多..但白金攻略應該得god of war 我兩集都白金流程
2009 02:47 PM 09-15-11
攻略有好多..但白金攻略應該得god of war 我兩集都白金流程
買本睇下先
由手機版發出
LeUnG0o0 09:05 PM 09-15-11
岩岩白金埋貓頭鷹
lwl 11:55 PM 09-15-11
良GOR
你係GAME WXXKLY 幫我反映下
我到現在仲記得佢隻龍如4 攻略, 真係廢到無論
勁唔完善, 有6,7成資料要自己上網補完
我WXXKLY由細睇到大, 都未試過咁失望要CUT 書
LeUnG0o0 12:57 AM 09-16-11
作者: lwl:
良GOR
你係GAME WXXKLY 幫我反映下
我到現在仲記得佢隻龍如4 攻略, 真係廢到無論
勁唔完善, 有6,7成資料要自己上網補完
我WXXKLY由細睇到大, 都未試過咁失望要CUT 書
我都要check下先知係咩攻略黎@@爆機攻略?o? 唔緊要..由而家9月開始 ...d 遊戲陣容超級強勁..好戲陸續有黎 黎緊我將要同大家一齊白金ICO ,希望有game la..如果唔係好難攻盃..

ps. 其實如龍4 我買左日同美都未玩..等我得閒開個陣請教下您快速白金方法 哈哈
2009 10:58 AM 09-16-11
MS其實係咪女編輯?
由手機版發出
LeUnG0o0 02:29 PM 09-16-11
作者: Transformers:
MS其實係咪女編輯?
由手機版發出
e d問題要去game書topic度問@@以我所知佢應該係個圓形球體
jaychow7w 01:04 AM 09-17-11
玩魔界4玩到成個月都無白金進帳
T9P2L 11:04 AM 09-17-11
作者: jaychow7w:
白到一隻高難度白金的話乜都抵番啦
2009 12:02 PM 09-17-11
作者: jaychow7w:
重質不重量
kyo353 01:47 PM 09-17-11
第44,45白金: GOW ORIGINS COLLECTION
HD化之後真係好正
等下隻ICO合集
2009 01:55 PM 09-17-11
無双五 帝國傳

有乜白金心得?

jaychow7w 02:14 PM 09-17-11
作者: T9P2L:
白到一隻高難度白金的話乜都抵番啦
哈哈,白金到就係,不過依家連機都未爆......
hdc88085 05:07 PM 09-17-11
god of war ghost od sparta 白金中秋白金兩團圓 @c@

hk no.1 leaderboard個條友連貓頭鷹都cheat..真onX..4hr白金玩過都知冇可能..d咁容易玩的game...
佢真係 cheat 左好多 game....
LeUnG0o0 04:57 AM 09-19-11
L@ove once 白金..最後個99%凜沙真係玩死人
Kello820 11:35 PM 09-19-11
TOX白金
呢次算半隻白金神作,同之前兩隻冇得比,剩係講白金6-70粒鐘就收皮
就算唔玩慣JRPG既都可以放心玩,最重要隻GAME真係夠晒好玩

响另一邊寫左篇心得,希望幫到會玩既版友
warp
第一 ... 7 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 27  ... 最後

返回主題版面