Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-16-19, 07:54 PM   #14051
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: 王蛇 查看文章
6珠6HIT底力無效,接近1000命中
龍卷可以單人一萬速

不過打機神主角應該都係唔得,考慮到位置贊加應該都係頂唔到
先頭打雙HP軍神竟然一招打得一半血 可能要睇睇有咩要調整再試....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-16-19, 08:05 PM   #14052
王蛇
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2003
引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
先頭打雙HP軍神竟然一招打得一半血 可能要睇睇有咩要調整再試....
贊加HP量差不多20萬
要裝減輕無效必殺同攻擊技能夠高,官方故意要你升多招技

此篇文章於 10-16-19 08:11 PM 被 王蛇 編輯。
王蛇 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-16-19, 08:44 PM   #14053
王蛇

原來現在有BUG龍卷斬艦刀可以被反擊,這樣暫時多幾個陣可以打到

舊 10-16-19, 08:55 PM   #14054
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
而家首抽有125石,好似易中過以前好多,頭先爬山111石有1食通2義妹,刷到兩隻食通就開得局﹖
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-16-19, 09:03 PM   #14055
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

引用:
作者: ShinDou 查看文章
而家首抽有125石,好似易中過以前好多,頭先爬山111石有1食通2義妹,刷到兩隻食通就開得局﹖
抽兩隻穴馬開Ω必殺...
之後你仲要抽多隻軍神,用來開XΩ....單一隻穴馬出XΩ必殺會差好多..

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 10-16-19, 09:11 PM   #14056
ShinDou

隻積加其實係咪舊果隻黎,只係上修左﹖應該其他大毒池都有機會抽到﹖慢慢等算﹖開頭都冇咁多石射 XD

鬥雞果度而家又咩玩法﹖棄之前仲未變VCOST制 XD 定其實暫時應該唔駛理住,唔夠機打

而家教學3版都唔係CC變晒鬥雞MODE,轉左型SELL鬥雞﹖

此篇文章於 10-16-19 09:20 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 10-16-19, 09:26 PM   #14057
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

係舊嗰隻Ω....而家STEP5必中一隻,唔抽之後應該好耐先有機會,而且唔會有必中....

鬥雞你齊刃馬就可以打下,否則而家個環境應該唔駛諗,,,,

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 10-16-19, 09:31 PM   #14058
ShinDou

THANKS咁中兩隻食通開局儲石再睇下中唔中到兩隻積加,唔中應該都可以長單 XD

覺醒果度應該都係換D R+番黎當大器凸肥食﹖
舊 10-17-19, 08:24 AM   #14059
ShinDou

其實係咪應該每中1隻食通就拎去換x omega版先食自己凸?

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
舊 10-17-19, 08:28 AM   #14060
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

XΩ只要換一隻就得,再食番Ω版就解鎖,之後就同平時一樣咁升...要開Ω必殺都係直接食就好

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 10-17-19, 08:59 AM   #14061
ShinDou

Thanks, 暫時爬左1次半山 1食通2機帝1公主,諗住是但開局再射多隻食通,今晚都抽唔到多隻既話刷過首抽算 XD

舊 10-17-19, 09:55 AM   #14062
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
OT...呢隻都4年唔死 只怪當年騎高唔夠人

由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-19, 10:36 AM   #14063
ShinDou

鬥雞mode個形式其實我覺得好過用cc形式

搵唔到邊度可以裝學左既p技,見有cost7應該可以裝1兩招 XD

舊 10-17-19, 10:41 AM   #14064
ShinDou

搵到了,原來左邊有on off制,棄左1年發覺完全唔識打呢隻game,可以當新game打 XD

爬左3次山先中第2隻食通,TOTAL 食通凸1,基帝凸3,兩條女0凸,可以儲石射埋積加了,150石保1隻,最黑應該310石保第2隻﹖主線好似好多石執可能執得切 @@

限凸等完POOL先用,每日1石睇下搏唔搏到1隻食通番黎

而家主線全部變晒鬥雞MODE﹖改完幾好,鬥雞又打得快D唔駛等佢出卒,同埋都好多版變晒唔駛打野純劇情

CC MODE淨係曜日活動同精霸先用﹖係3周年開始咁樣改﹖

此篇文章於 10-17-19 07:39 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 10-17-19, 08:48 PM   #14065
王蛇

引用:
搵到了,原來左邊有on off制,棄左1年發覺完全唔識打呢隻game,可以當新game打 XD

爬左3次山先中第2隻食通,TOTAL 食通凸1,基帝凸3,兩條女0凸,可以儲石射埋積加了,150石保1隻,最黑應該310石保第2隻﹖主線好似好多石執可能執得切 @@

限凸等完POOL先用,每日1石睇下搏唔搏到1隻食通番黎

而家主線全部變晒鬥雞MODE﹖改完幾好,鬥雞又打得快D唔駛等佢出卒,同埋都好多版變晒唔駛打野純劇情

CC MODE淨係曜日活動同精霸先用﹖係3周年開始咁樣改﹖
贊加一隻就夠,Ω開唔開都打唔贏PVP的
PVE都係無用的類型

有龍卷斬艦刀可以直接砍到征覇EX2

舊 10-17-19, 09:20 PM   #14066
ShinDou

即係其實而家都係唔駛打鬥雞﹖XD

仲爭D咩機先可以打晒D精霸﹖

而家鬥雞低分帶都好少人單騎咁﹖刷幾廿場都冇乜人單既﹖個個擺晒D屈機陣 @@

同埋P技其實應該點升先好﹖食通駛唔駛推晒命中先打得中人﹖

此篇文章於 10-17-19 09:24 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 10-17-19, 09:47 PM   #14067
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

練幾隻1C 細腳,主要要有一氣呵成(全體起手加1000速),其次自帶珠

3,5C 通常有指揮能力,最好都係有一氣

7-11C 主力就要睇佢必殺和技能

13C新出就8成陣可以打橫行....

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 10-17-19, 10:05 PM   #14068
ShinDou

C即係COST﹖好似要好多料@@ 應該淨係練爆1隻食通已經有排搞了﹖

幾隻1氣呵成同送珠俾龍卷MAP砲秒對面﹖

定其實應該首抽刷周年POOL,刷變態OR盾ZERO先會易打D﹖

此篇文章於 10-17-19 10:24 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 10-17-19, 11:10 PM   #14069
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

而家個環境,食橙石升pa lvl max唔難,但要練技唔課的話一個月大概練得2-3個.....

而家仲刷唔刷到變態,如果仲有可以刷佢先,至少佢可以打到8,9成機

又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 10-17-19 11:12 PM 被 亍 ◣ 編輯。
舊 10-17-19, 11:14 PM   #14070
ShinDou

我見4周年15石15SSR個POOL有變態同盾ZERO,不過個POOL好多機,唔知刷到幾時先中到,雖然每次抽15隻 XD

所以諗住刷隻變態搭幾隻1氣應該打到下﹖

鬥雞冇乜人單,普通陣唔夠打,冇資源好難打落去
舊 10-17-19, 11:20 PM   #14071
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

變態練一隻夾4隻垃圾都打到好多陣

佢主要強在加同伴3X5特殊迴避,現在個環境仲未太多絕對命中仲係好好用,對面唔係多段必殺就有排清...
另外一個強項就對面多一部機就多2000行動+攻擊力,如果齊5隻就已經多10000行動....

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 10-17-19, 11:23 PM   #14072
ShinDou

THANKS咁聽日又刷變態先,唔知刷幾耐先刷到 XD
舊 10-18-19, 12:30 AM   #14073
王蛇

引用:
即係其實而家都係唔駛打鬥雞﹖XD

仲爭D咩機先可以打晒D精霸﹖

而家鬥雞低分帶都好少人單騎咁﹖刷幾廿場都冇乜人單既﹖個個擺晒D屈機陣 @@

同埋P技其實應該點升先好﹖食通駛唔駛推晒命中先打得中人﹖
精霸:普通版都係放棄等抽到機先得,VS版有合體技可以打到一粒限突

疾駆,マークスマン一定要升,之後可以的話就行動アップ
單機命中食通其實算普通打唔到真正的迴避向的
嚴格食通只比同樣近期新機的明鏡GOD強一點而已,現在兩部單用都係垃圾一部

現在新開帳號最麻煩係無錢,無PVP料(有課金買都唔夠
除非重課用石升技到19LV,9LV
最好儲石儲料等 300石保底的外掛機先開始打PVP,現在依精霸為目標先

舊 10-18-19, 07:11 AM   #14074
ShinDou

我都覺開頭係冇錢升技唔知點先易拎錢

舊 10-18-19, 07:21 AM   #14075
ShinDou

以而家d pickup黎講正樹係咪都ok? 1隻就打出類似合體技效果,係命中低,會唔會遲d出隻buff好多命中既機加埋就打得?

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 06:21 AM

手機版 | APP版