Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-26-08, 10:32 PM   #151
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: 凌龍 查看文章
食完..
有d覺得漫畫好似好d..(整體黎講)
今集尾段d閃光真係..

真係唔明...呢一幕明明d燈係開左的..下一秒就全部燈熄哂..
真係唔知點講好了
氣氛啊 氣氛~

應該唔會出第二季了吧...都發展都咁...改篇作來說 算係咁了

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-08, 10:34 PM   #152
凌龍
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: GN00508771 查看文章
氣氛啊 氣氛~

應該唔會出第二季了吧...都發展都咁...改篇作來說 算係咁了
...
睇黎應該都係出唔到的了
椎菜d戲份少左好多
凌龍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-27-08, 12:09 AM   #153
JoeII
Crazy Gamer
白痴、煩,請收嗲!

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDJoeII_Sawa
XBox Live GamertagJoeII
簡直係太陽拳級數
現實中(就算動畫也是)怎會那麼順利?愉快到嚇親人~
佢阿媽仲好似好想個女俾人食咁,仲食住花生等睇戲~
JoeII 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-27-08, 01:15 AM   #154
銀色流星
God of Gamer
疾 風 迅 雷

註冊日期: Jul 2004
最尾仲以為會變h動
點知又係例牌畀人搞破壞無成事
銀色流星 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-27-08, 10:53 AM   #155
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
無左王季個影武者

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-27-08, 12:03 PM   #156
harakuma
Game Master

註冊日期: Mar 2007
我想劏咗條魚.....

校花1號, 始的妻子之一
老師, 始的妻子之一
人妻, 始的妻子之一
校花2號, 始的妻子之一
你究竟有幾多個老婆呀??
harakuma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-27-08, 06:15 PM   #157
Leaf
我有錯嗎

註冊日期: Jun 2003
引用:
作者: harakuma 查看文章
我想劏咗條魚.....
又係死咸濕魚用來打格仔的

引用:
劉表様はご自分を愛することにかけては最高の色情魔。この中原を遠く離れた土地からあのお方は戦という札をちらつかせるだけで乱世を動かす天下人の気に浸ってこられました。つまり劉表様は天下と性交せずともただ自慰にふけっているだけで恍惚を充分に味わえるお方。ですが袁と曹が天下を争っていた頃であればともかくこれより先は天下と交わろうとなさらないお方に乱世の生き場所はありません。

http://hksan.net/forum/index.php?showtopic=12437
麻雀って楽しいよね
Leaf 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-27-08, 06:56 PM   #158
harakuma
Game Master

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: Leaf 查看文章
又係死咸濕魚用來打格仔的
又唔係h, 只係kiss, 咁都要擋著

校花1號, 始的妻子之一
老師, 始的妻子之一
人妻, 始的妻子之一
校花2號, 始的妻子之一
你究竟有幾多個老婆呀??
harakuma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-27-08, 06:57 PM   #159
怪盜小G
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
引用:
作者: harakuma 查看文章
又唔係h, 只係kiss, 咁都要擋著
OP已經講左你知會咁做

怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-27-08, 11:15 PM   #160
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
作者: 怪盜小G 查看文章
OP已經講左你知會咁做
但入面係用條魚嘛...生物嘛...可供食用=可殺死嘛

P.S. 回PM呀

舊 09-29-08, 06:07 PM   #161
拓飛
Game Master

註冊日期: Aug 2003
請問最後呢集姐係小說第幾期
拓飛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-29-08, 08:54 PM   #162
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

小說第3期......(雖然作出左大幅度修改就是啦...)

舊 01-09-09, 04:16 PM   #163
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002
小道消息指2期決定

舊 02-05-09, 04:39 PM   #164
money
◆.西野司命.◆

2期制作決定

舊 02-05-09, 08:22 PM   #165
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

一句: GJ!!!

舊 02-05-09, 09:02 PM   #166
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
有能登就夠
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-05-09, 09:35 PM   #167
KENSNAKE
Ultimate Gamer
╮(╯_╰)╭

註冊日期: Feb 2005
又來閃.........

可以閃到原作完為止.
KENSNAKE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-06-09, 02:23 PM   #168
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

註冊日期: Sep 2002
Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
又有能登

舊 06-02-09, 12:04 AM   #169
money
◆.西野司命.◆

2期10月放送開始

舊 06-02-09, 12:09 AM   #170
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

我要睇埋第10期既封面

舊 06-02-09, 12:12 AM   #171
jamsquare

註冊日期: Jul 2002
PSN  IDjamsquare
XBox Live Gamertagjamsquar
努力消化緊一期

真係睇唔曬咁多小說
呢套睇動算

我才沒偷懶,
只是覺得很麻煩, 不想做而已
jamsquare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-02-09, 12:16 AM   #172
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
作者: jamsquare 查看文章
努力消化緊一期

真係睇唔曬咁多小說
呢套睇動算
動同小說 差好多喎 不論劇情 還是人物性格

舊 06-02-09, 12:26 AM   #173
ty1106
Game Master
おれいも

註冊日期: Mar 2009
引用:
我要睇埋第10期既封面
http://dengekibunko.dengeki.com/new/bunko0906.php#new2
六月預定!日版出春香第10集!

爛鬼內容翻譯
第10集講到 情人節椎菜因為大雪而被逼0係裕人屋企過夜...
另外裕人+春香一行人會去到京都 那波小姐老家(旅館)...
ty1106 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-02-09, 12:30 AM   #174
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
作者: ty1106 查看文章
http://dengekibunko.dengeki.com/new/bunko0906.php#new2
六月預定!日版出春香第10集!

爛鬼內容翻譯
第10集講到 情人節椎菜因為大雪而被逼0係裕人屋企過夜...
另外裕人+春香一行人會去到京都 那波小姐老家(旅館)...
正過第9集好多 角川 快手D

舊 06-02-09, 12:44 AM   #175
jamsquare

註冊日期: Jul 2002
PSN  IDjamsquare
XBox Live Gamertagjamsquar
引用:
動同小說 差好多喎 不論劇情 還是人物性格