Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-13-13, 01:41 PM   #701
TCS_disable
God of Gamer
我有車車~

註冊日期: Jul 2005
衫已訂

http://www.welovefine.com/6945-hanging-around.html
TCS_disable 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-13, 07:44 AM   #702
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
比起街上見到綠色水喉就病發算好D吧,,,,,,

千葉市の市章wwwwwwwwwwwwwwww

http://blog.esuteru.com/archives/7406908.html

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 11-15-13 07:47 AM 被 亍 ◣ 編輯。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-29-13, 11:11 AM   #703
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

............對眼出事了?

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 01-20-14, 07:48 PM   #704
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

白色卡套

http://blog.piapro.jp/2014/01/snow-miku-2014-7.html

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 02-02-14, 11:10 AM   #705
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

雕緊邊隻出來

http://3939yukimikudayo.blog.fc2.com/blog-entry-15.html

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 02-04-14, 12:23 PM   #706
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

扭旦part 3

http://sankei.jp.msn.com/region/news...8480007-n1.htm

errrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

http://3939yukimikudayo.blog.fc2.com/blog-entry-17.html

又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 02-04-14 12:29 PM 被 亍 ◣ 編輯。
舊 02-06-14, 07:32 PM   #707
柚原このみ

註冊日期: Oct 2002
http://www.mbok.jp/item/item_418864548.html?_SRC=li_i0
http://www.mbok.jp/item/item_418864725.html?_SRC=li_i0
miku砌圖想買,有無人見過香港邊度有返過/

隻扭蛋咁靚既

柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-07-14, 12:14 PM   #708
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
引用:
作者: 柚原このみ 查看文章

隻扭蛋咁靚既

當用另外5隻雞肋嘅人工補貼落呢隻度,邊可能唔掂

講真,海洋堂呢兩年d 女旦質素唔差的
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-07-14, 10:11 PM   #709
TCS_disable
我有車車~

今年 Famimart 個春季獎
舊 02-07-14, 11:09 PM   #710
ゆり

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: TCS_disable 查看文章
今年 Famimart 個春季獎

彈藥準備好未

舊 02-07-14, 11:31 PM   #711
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
c 賞
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-14, 12:09 PM   #712
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

LAST賞,,,,,,

又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 02-09-14 12:11 PM 被 亍 ◣ 編輯。
舊 02-09-14, 12:15 PM   #713
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

今年的racing miku
http://www.goodsmileracing.com/

又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 02-09-14 12:20 PM 被 亍 ◣ 編輯。
舊 02-09-14, 08:30 PM   #714
TCS_disable
我有車車~

今年我覺得麻麻地....
舊 02-09-14, 08:46 PM   #715
ゆり

引用:
乳量愈來愈不科學

整體覺得RQ最靚都係2013

另一番隻黏土同FIGMA明明同一MODEL

但對眼居然唔同色

舊 02-09-14, 09:02 PM   #716
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

>>但對眼居然唔同色

應該只係下眼白粉紅色比例唔同...?

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 02-10-14, 09:49 PM   #717
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

好奇怪分色....

http://vocaloguide.com/archives/11628

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 02-10-14, 10:57 PM   #718
ゆり

引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
表身比例已奇怪

再加神分身件

高手向

舊 02-11-14, 01:16 PM   #719
nakakula

註冊日期: Apr 2003
Wii U ID
PSN  ID
XBox Live Gamertag
引用:
令我諗起 air gear 果d 玉璽

nakakula 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-11-14, 07:56 PM   #720
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

笨大個投影技術?

なんかやってるw #雪ミククエスト on Twitpic

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 02-12-14, 09:52 AM   #721
TCS_disable
我有車車~

引用:
好奇怪分色....
Fujimi 恆例架啦,買定砂紙底灰噴油

近期有隻原本用係四驅車賽道跑嘅Q版F1(Grand Prix Q),硬上弓充靜態模型,
仲要要你Cut走車身同車加上面果堆Bumper,正宗唔得佢死 sad
搞到我第一次玩磨件噴灰 sad

呢隻我應該有經驗搞好佢

此篇文章於 02-12-14 09:57 AM 被 TCS_disable 編輯。
舊 02-13-14, 02:11 PM   #722
Tano
嫑憅

註冊日期: Jun 2004
引用:
Fujimi 恆例架啦,買定砂紙底灰噴油

近期有隻原本用係四驅車賽道跑嘅Q版F1(Grand Prix Q),硬上弓充靜態模型,
仲要要你Cut走車身同車加上面果堆Bumper,正宗唔得佢死 sad
搞到我第一次玩磨件噴灰 sad

呢隻我應該有經驗搞好佢
Q版F1我以為係陳年舊貨,但見個價肯定不是清倉價

要自己Cut咪設計得重差個笨大08年前出的爆四驅

エースは3つに分けられる

強さを求める奴、
プライドに生きる奴、
戦況を読める奴、

この3つだ
Tano 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-13-14, 09:31 PM   #723
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

Q版F1即係邊隻?

========================

making of 1:1

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 02-13-14, 11:24 PM   #724
TCS_disable
我有車車~

引用:
Q版F1即係邊隻?
果間廠嘅其他Product

引用:
作者: Tano 查看文章
Q版F1我以為係陳年舊貨,但見個價肯定不是清倉價

要自己Cut咪設計得重差個笨大08年前出的爆四驅
睇車款應該係用黎鬥當年Tamiya Mini-F1 嘅電動野黎
擺明清倉底貨嘅屎橋

此篇文章於 02-13-14 11:27 PM 被 TCS_disable 編輯。
舊 02-13-14, 11:33 PM   #725
TCS_disable
我有車車~

之前有人係頑童同我搶隻 Racing Miku 2010 黏土,
搶到成650蚊都要夾硬倍再用多一蚊贏我

而家我用一半價錢買返隻返黎

而家煩啦...

此篇文章於 02-20-14 01:27 AM 被 TCS_disable 編輯。

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
放 全新 pullip 初音 izumichan 買賣專區 3 02-01-13 11:18 PM
[閑貼]初音 windart Cosplay同人MIX討論區 7 09-12-08 12:10 PM
[RG1][Green2] 風林火山新品 - 初音草圖本+初音stick poster Mocha Cosplay同人MIX討論區 4 12-30-07 10:12 PM
初音~ ball24 Cosplay同人MIX討論區 4 09-28-07 08:04 PM

現在的時間是 07:43 AM

手機版 | APP版