Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Music UNIVERSE

主題工具 顯示模式
舊 11-11-03, 10:34 PM   #1
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
angry TWINS跨年演唱會正式搶錢

開始接受信用卡預訂門票搶錢...:o13: :o13: :o13:

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-03, 10:36 PM   #2
★☆無 敵☆★
奸人才是王道
新選組三喪 無敵堅

註冊日期: Aug 2002
呢兩條呃飯食又係度呃人錢....
★☆無 敵☆★ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-03, 10:56 PM   #3
Osmosis
Game Master
依然范特西

註冊日期: Jul 2002
when is it start?

想像依然無限大、感覺依然說不完、音樂依然范特西
Osmosis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-03, 11:04 PM   #4
HIM
God of Gamer

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhim927
引用:
Originally posted by yourmother :
when is it start?
10/11/2003開始訂飛

31/12/2003-2/1/2003舉行

HIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-03, 11:06 PM   #5
Osmosis
Game Master
依然范特西

引用:
Originally posted by minghim :

oh..i see~~thx!

想像依然無限大、感覺依然說不完、音樂依然范特西
Osmosis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-03, 11:06 PM   #6
~病人~
Insane Gamer
☆深田 恭子☆

註冊日期: Oct 2003
引用:
Originally posted by minghim :

平飛已賣晒~
~病人~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-03, 11:12 PM   #7
Jamie
バンブラ小職人

註冊日期: Apr 2003
XBox Live GamertagJaMieGAF
願者上釣
可能有日阿GIL病左,大會會派飛 ^^

男は__で勝負!!
[NICO] 實況 KY 彈幕 外語 自重 [/NICO]
Jamie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-03, 11:19 PM   #8
Kaiser
ドウケシ

佢地幾時開完演唱會黎??

請叫我「小丑」。

Forever Fans:Mr.Children & JAM Project || アニぱら音楽館補完計劃 ||  I Am Always Beside You(Blog)
Kaiser 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-03, 12:40 AM   #9
majicman
~珠海護法~

註冊日期: Dec 2001
have any web site about this concert ga/
majicman 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-03, 01:35 AM   #10
紫色螢火蟲
討厭雨天~_~

註冊日期: Aug 2003
請我去睇都要諗下得唔得閒

舊 11-12-03, 03:05 AM   #11
Kit
Game Master

註冊日期: Feb 2003
引用:
Originally posted by Kaiser :
佢地幾時開完演唱會黎??
上年囉
ichiban 興奮.....
維港巨星匯算唔算....?
Kit 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-03, 03:14 AM   #12
pongg
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDpongg / Pongg514
佢地洗唔洗咁快又黎呀....
pongg 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-03, 08:02 AM   #13
Ricky-S
Game Master
F.I.R.飛兒樂團

註冊日期: Sep 2003
引用:
Originally posted by Jamie :
願者上釣
可能有日阿GIL病左,大會會派飛 ^^
我都廢事排.......

風見車仁:今天的我,沒有所謂的極限
赤木軍馬:無人可以超越係我前面
Ricky-S 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-03, 05:08 PM   #14
NARC
Game Master

註冊日期: Apr 2003
.......請我都唔睇\

心愛的男人還是要用鎖鏈綁住喔
NARC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-03, 08:37 PM   #15
Hitomi
Moderator
♥♥♥♥♥♥♥♥

註冊日期: Apr 2002
引用:
Originally posted by ★★奸人堅★★ :
呢兩條呃飯食又係度呃人錢....
咁又唔好咁講...
人地真係有努力~
一日咁多工作又4圍撲好辛苦架~

Hitomi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-03, 08:46 PM   #16
★☆無 敵☆★
奸人才是王道
新選組三喪 無敵堅

引用:
Originally posted by Hitomi :

咁又唔好咁講...
人地真係有努力~
一日咁多工作又4圍撲好辛苦架~
俾D料我地睇下呀大佬,唱功又唔得做戲又唔得....

學咩人做歌手,做老千把啦...
舊 11-12-03, 08:51 PM   #17
HIM

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhim927
引用:
Originally posted by ★★奸人堅★★ :

你咁講即係有呃過你錢!?

HIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-03, 08:53 PM   #18
★☆無 敵☆★
奸人才是王道
新選組三喪 無敵堅

引用:

你咁講即係有呃過你錢!?
呃過我部電腦d電姐....."
舊 11-12-03, 09:26 PM   #19
Hitomi
Moderator
♥♥♥♥♥♥♥♥

引用:

人地天生5音不全都無計架bor~

不過我自己試過一日之內要去幾個地方做d野~
已經覺得好辛苦好累~
何況人地係日日~
我覺得講人唔好講到咁盡咁"陰質"囉~

舊 11-13-03, 02:43 AM   #20
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
引用:

已經覺得好辛苦好累~
何況人地係日日~
咁您都識講喇~:bface:
[天生五音不全]~
即係全無自知之明--->都有資格做"歌手",出唱片,開演唱會...~
[一日之內要去幾多地方做野,何況日日做]~
試問香港影視圈有邊位出名當紅既藝人係日日好清閒,
訓係度唔駛做就有錢收先...
個個當紅既藝人都係日日忙架喇~有D重24小時不停工作制添喇...喂~
佢地忙先等於有收入...莫非印印腳等收錢乎~~~

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-13-03, 03:00 AM   #21
唔好記住我
嗚~~

佢地搵得咁多$
辛苦就預0左架啦
佢地仲要唔係搭巴士,地鐵.
佢地有人車佢地去架
唔好記住我 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-13-03, 10:49 AM   #22
auntiethird
Ultimate Gamer
愛情萬歲!!!

註冊日期: Jun 2002
引用:

已經覺得好辛苦好累~
何況人地係日日~
呢度d 人係唔係都搵twins 黎嘈嫁喇..
人地出碟, 開演唱會, 拍戲...都要鬧兩句..

唔使動氣喎..睇o左咪算囉...

twins 有market 至有碟出, 有戲拍囉...

開topic 都話人開concert搶錢....無o野好講啦...
買唔買飛係d 人自願囉...

舊 11-13-03, 11:47 AM   #23
Hitomi
Moderator
♥♥♥♥♥♥♥♥

引用:
Originally posted by auntiethird :

呢度d 人係唔係都搵twins 黎嘈嫁喇..
人地出碟, 開演唱會, 拍戲...都要鬧兩句..

唔使動氣喎..睇o左咪算囉...

twins 有market 至有碟出, 有戲拍囉...

開topic 都話人開concert搶錢....無o野好講啦...
買唔買飛係d 人自願囉...
咁我又唔會動氣0既~
我個人都唔鐘意twins架~不過我係理性地唔鐘意咋嘛~

>佢地搵得咁多$
>辛苦就預0左架啦
你都識講啦~人地真係有做野頻頻撲撲~D$$有血有汗~
好心就唔好咁陰功話人地扼錢...做老千...
人地又唔係做D非法野賺你地$$..

都唔知係咪D人唔抵得..

舊 11-13-03, 12:09 PM   #24
唔好記住我
嗚~~

引用:

咁我又唔會動氣0既~
我個人都唔鐘意twins架~不過我係理性地唔鐘意咋嘛~

>佢地搵得咁多$
>辛苦就預0左架啦
你都識講啦~人地真係有做野頻頻撲撲~D$$有血有汗~
好心就唔好咁陰功話人地扼錢...做老千...
人地又唔係做D非法野賺你地$$..

都唔知係咪D人唔抵得..
我冇話佢呃$架.....
不過你話佢地辛苦我先講兩句咋~~ahaha
唔好記住我 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 02:44 PM

手機版 | APP版