Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-30-12, 05:40 PM   #1
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
Biohazard 6 綜合情報 Vol.3 | 已售 | 禁止劇透

只要GAME都係尋日到左舖, CAP記一叫話賣得紅日都可以賣啦~

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-30-12, 05:42 PM   #2
候鳥
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2004
行版建議售價是...
候鳥 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-30-12, 05:43 PM   #3
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:
作者: 候鳥 查看文章
行版建議售價是...
$368

大乱闘X
舊 09-30-12, 06:02 PM   #4
gingq7
God of Gamer

註冊日期: May 2008
明日復明日
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-30-12, 06:11 PM   #5
pakchi70
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2004
PSN  IDpakchi70
其實而家同4號都唔爭幾日
大家都係想長假期有得狂煲啫
如果聽日都唔派咁真係4號先買都無乜所謂
pakchi70 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-30-12, 06:12 PM   #6
lancersea
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2011
費時你班友炒起曬個價
正日賣最好~
lancersea 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-30-12, 06:15 PM   #7
martinyau1979

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDmartin1979
真係尋日話今日
今日話明日, 好快到正日

你將會被誰抱緊 唱什麼歌哄他開心
我想著天空什麼時候會放晴
地球不曾為誰停一停

martinyau1979 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-30-12, 06:16 PM   #8
teealpha
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0989 1805 2498
PSN  IDteealpha852
引用:
作者: 紅蓮蒼電 查看文章
佢咁講我咁聽ja. . .
反正聽日都出去. . .
我冇乜特別意思的,SORRY
只不過呢幾日真係太多風吹過,個人聽到麻木晒

不過講真紅日邊有人派貨,如果一早收定等紅日派的話數量唔會有幾多,即係炒硬…
teealpha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-30-12, 06:31 PM   #9
YOSHIKI SNAKE
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2002
啲鋪頭話日日吹風出黎話會有,其實係想叫你地出黎,sale其他野比你地。(自說自話的陰謀論)

舊 09-30-12, 06:32 PM   #10
dust11

註冊日期: Aug 2010
引用:
作者: lancersea 查看文章
費時你班友炒起曬個價
正日賣最好~
正日賣同炒起個價冇乜關係
香港人要炒就炒

件風褸訂嗰時已經炒緊啦
dust11 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-30-12, 06:33 PM   #11
teealpha

引用:
作者: YOSHIKI SNAKE 查看文章
啲鋪頭話日日吹風出黎話會有,其實係想叫你地出黎,sale其他野比你地。(自說自話的陰謀論)
吹到群情洶湧等佢地直接托價之掛
舊 09-30-12, 06:36 PM   #12
SHCEHUK
Game Master

註冊日期: Jan 2009
PSN  IDcshhenry
引用:
作者: teealpha 查看文章
吹到群情洶湧等佢地直接托價之掛
佢地要試下個加價水位去到那裏
SHCEHUK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-30-12, 06:42 PM   #13
teealpha

引用:
作者: SHCEHUK 查看文章
佢地要試下個加價水位去到那裏
參考上次隻ORC咁?單GAME貴一百幾十之後仲要風褸另計咁樣???
舊 09-30-12, 07:08 PM   #14
婠婠

註冊日期: Mar 2005
引用:
作者: 紅蓮蒼電 查看文章
信和報料 !
聽日派貨 !
貨一定已經係尋日派晒

尋日親眼望住幾箱幾箱咁上
信和二樓某間鋪,你只要伸長d條頸會見到有堆實game係個紙皮箱度

根本已經派晒貨
係卡普空扣住唔俾賣住
婠婠 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-30-12, 07:14 PM   #15
darkvolver
頹冗

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDhwong909
開新post啦.......

舊 09-30-12, 07:16 PM   #16
FURIMUKI
ニアちゃん抱きまくら

註冊日期: Aug 2006
引用:
作者: 婠婠 查看文章
貨一定已經係尋日派晒

尋日親眼望住幾箱幾箱咁上
信和二樓某間鋪,你只要伸長d條頸會見到有堆實game係個紙皮箱度

根本已經派晒貨
係卡普空扣住唔俾賣住
尋日黃金正頭有鋪頭show個title畫面出黎啦

我問佢係咪到左貨
佢答我「唔知」

(´・ω・`)「Evansが47ならサイバーガガクは46でいい。マジで。」

( ;゚Д゚)「お、おお…」
FURIMUKI 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-30-12, 07:20 PM   #17
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
日版 正日安定 各位拜託到時唔好劇透得咁勁

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-30-12, 07:21 PM   #18
FURIMUKI
ニアちゃん抱きまくら

註冊日期: Aug 2006
日版+1

(´・ω・`)「Evansが47ならサイバーガガクは46でいい。マジで。」

( ;゚Д゚)「お、おお…」
FURIMUKI 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-30-12, 08:12 PM   #19
mihimaru GT

註冊日期: Sep 2006
PSN  IDSEAMO
我收到風話SONY話10月4日先比賣,邊個早賣就即時BLACK LIST

多謝上天賜我一幅咁樣衰既面孔,我會好好利用佢影響市容
mihimaru GT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-30-12, 08:12 PM   #20
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: mihimaru GT 查看文章
我收到風話SONY話10月4日先比賣,邊個早賣就即時BLACK LIST
SONY定 CAPCOM先

前者的話 即係XB版可以早D賣咁既意思?

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-30-12, 08:14 PM   #21
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
之前幾隻大GAME都係PS3開賣先,今次360駛唔駛威返次

舊 09-30-12, 08:15 PM   #22
廢人
The One

註冊日期: Dec 2001
唔知有無人記得當年mhp2夠膽早10日派仲要係未到正式開賣日之前已經出電視廣告

現在於名單的人仕為: comxxxxxxjp,xenxxxxxx??86
廢人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-30-12, 08:16 PM   #23
Prince21
Insane Gamer
終於可以早d訓覺

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDGafinity
紅日派?都唔錯~

舊 09-30-12, 08:20 PM   #24
nakakula

註冊日期: Apr 2003
Wii U ID
PSN  ID
XBox Live Gamertag
引用:
作者: mihimaru GT 查看文章
所以我今日成日都唔敢出声 ..因為我已經玩緊

nakakula 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-30-12, 08:20 PM   #25
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

又關SONY事? 佢D帛金店無貨架喎

大乱闘X

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Sleeping Dogs | 香港秘密警察 S.D. | 綜合情報 Vol.2 neo2046 電視遊戲討論版 742 10-18-16 05:45 PM
[多機種] Dead or Alive 5 綜合心得交流區 ComeLOLoh 攻略及心得交流區 1609 09-08-13 06:59 PM
[3DS] Biohazard: Revelations 綜合情報 Vol. 2 | | 嚴禁劇透 ! neo2046 手提遊戲機討論版 214 02-09-13 12:49 PM
[PSP] SD Gundam G Generation Over World 綜合情報 Vol 1 | 已售 武藤遊戲 手提遊戲機討論版 850 10-07-12 10:36 PM
[PS2/GC]Biohazard 4 VOL. 8(PS2 美版已售,行版11/10,日版12/1發售!) 神祕人1號 電視遊戲討論版 590 05-13-06 10:56 AM

現在的時間是 03:38 PM

手機版 | APP版