Games Animation Forum  

返回   Games Animation Forum > 其他 > H-GAMEの部屋

主題工具 顯示模式
舊 08-29-02, 01:51 PM   #1
某F
God of Gamer
我的歌聲裡

註冊日期: Jun 2002
山本加入蘿莉戰團 : p

http://www.studio-ego.co.jp/025/ego/...aku/tenaku.htm

呢次真係100%畫蘿莉
信蘿莉可得永生
某F 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-02, 01:58 PM   #2
小雨

註冊日期: Jul 2002
雖然唔係蘿莉腔..
不過都好既..
轉下畫風都好既...唔係會好厭

舊 08-29-02, 01:59 PM   #3
Yakumo Fujii
Moderator
珍惜眼前人

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDYakumoFujii
大勢(!?)所趨!?
今次可以慳返唔買!!
Yakumo Fujii 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-02, 02:03 PM   #4
Moderator
珍惜眼前人

冇打錯價錢嘛!?
3800YEN !?
唔止加入蘿莉戰團仲加入回饋玩家戰團!?
舊 08-29-02, 02:06 PM   #5
彩子
Moderator
めんどくさいな。

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDForceAngel
一早就知啦~~!!
佢而家特登將個game售價賣到 3,800円 好明顯係想吸引(收?)一班蘿莉教徒...
仲有,呢個都未算係轉畫風,
只不過係整多幾個My fair Angel出o黎....
彩子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-02, 02:14 PM   #6
Moderator
珍惜眼前人

引用:
Originally posted by 片桐彩子 :
一早就知啦~~!!
佢而家特登將個game售價賣到 3,800円 好明顯係想吸引(收?)一班蘿莉教徒...
仲有,呢個都未算係轉畫風,
只不過係整多幾個My fair Angel出o黎....
陰謀論!?
3,800円的確可以招攬一班本身唔好山本只好蘿莉o既蘿莉教徒!!
舊 08-29-02, 02:33 PM   #7
彩子
Moderator
めんどくさいな。

引用:
Originally posted by Yakumo Fujii :
陰謀論!?
3,800円的確可以招攬一班本身唔好山本只好蘿莉o既蘿莉教徒!!
佢又搞BL向,又搞蘿莉向...
山本教o既 山本月餅全人類餵食計劃~~!! 萬歲~~!! (全是joke... )

其實佢出得 3,800円 呢個價唔多唔少都係受到愛麗斯o既廉價政策影響...
舊 08-29-02, 02:44 PM   #8
Moderator
珍惜眼前人

引用:

佢又搞BL向,又搞蘿莉向...
山本教o既 山本月餅全人類餵食計劃~~!! 萬歲~~!! (全是joke... )

其實佢出得 3,800円 呢個價唔多唔少都係受到愛麗斯o既廉價政策影響...
可能真係陰謀論同受A廠影響!!
招攬一班蘿莉教徙同發揚山本教!!
順便挫A廠銳氣!!一舉兩得!!
分分鐘如果隻GAME收得可能又開多間子公司出蘿莉GAME都唔定!!
實行你所講o既山本月餅全人類餵食計劃~~!!
舊 08-29-02, 04:24 PM   #9
男
わーい(^ωq)♪

註冊日期: Jul 2002
PSN  IDCTLCCF
XBox Live Gamertagotakuyoko jp
幸好不是複製蘿莉兵團

|・∀・)              \\∧∧ :・:∵
|⊂ノ彡シュッ  =====○ =====○)Д´>
| /   シュッ            .∨/つ つ
|             , ...,.. ~(,,(~),(~)...,...
男 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-02, 04:33 PM   #10
Peter Yu
慾の求道者

註冊日期: May 2002
PSN  ID好叻喎嗝時能非牆巧
XBox Live GamertagPeter789
賣到幾平都冇用
轉極包裝都仲係山本月餅
已經食厭左
A廠萬歲

╰ ╯

オレ様は20世紀の最後ゆうしゃだ!←しかもエロ
あずさをプロデュースできないアイマスは絶対に買いません
http://www28.cds.ne.jp/~cattail/maid.htm
武礼堂こやま基夫佐藤ショウジ堤抄子大暮維人山田秀樹ISUTOSHI萩原一至紺條夏生
琴義弓介飛龍乱前田千石尾崎未来艶々ゼロの者梅谷ケンヂ尾崎晶フエタキシ伊沢慎壱フクダーダ英丸はんざきじろうかるま龍郎
裏次郎西安
Peter Yu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-02, 05:15 PM   #11
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
......

都係唔鍾意山本和枝d畫

舊 08-29-02, 05:30 PM   #12
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

PSN  IDhigurash66442088
羅莉萬歲!!
老實講,我係好鬼鍾意山本嬸0既畫風...

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-02, 06:11 PM   #13
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
...唔係H的下話...

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-02, 06:12 PM   #14
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

PSN  IDsrwtk
oh~~no~~又一loli化畫家....好彩我唔好三本和枝.....................

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-02, 06:19 PM   #15
Kaede楓
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2002
引用:
Originally posted by javaj :
...唔係H的下話...
你睇睇已公開個d圖咪知law
Kaede楓 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-02, 09:31 PM   #16
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
studio e.go!對alicesoft的話應該高下立見...

另外作出預言,cherrysoft將步其後塵....
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-02, 09:52 PM   #17
T.K.
很黃很暴力

唔係呀,あきら都畫loli...我幾鍾意佢d畫架.......

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
舊 08-29-02, 09:54 PM   #18
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

引用:
Originally posted by T.K. :
唔係呀,あきら都畫loli...我幾鍾意佢d畫架.......
可能唔係AKIRA畫,係葵羽鳥或者TAKAKI.....
舊 08-29-02, 09:55 PM   #19
T.K.
很黃很暴力

個d無所謂,唔好~~~~~

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 08-29-02, 09:56 PM   #20
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

引用:
個d無所謂,唔好~~~~~
唔好??唔好什麼?
舊 08-29-02, 09:58 PM   #21
T.K.
很黃很暴力

唔好佢做原畫既game,出都唔會買

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 08-29-02, 10:10 PM   #22
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

引用:
唔好佢做原畫既game,出都唔會買
兩個都係AKIRA徒弟....
舊 08-29-02, 10:13 PM   #23
彩子
Moderator
めんどくさいな。

引用:
Originally posted by 陸奧 貴志 :
兩個都係AKIRA徒弟....
葵羽鳥.........係佢徒弟咩??
舊 08-29-02, 10:16 PM   #24
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

引用:

葵羽鳥.........係佢徒弟咩??
你唔知?

此篇文章於 08-30-02 07:32 PM 被 詨尼 鞎游 編輯。
舊 08-29-02, 10:19 PM   #25
彩子
Moderator
めんどくさいな。

唔知....
因為我無留意過佢....
但之前聽過某個版話佢兩個連山本大嬸都係徒弟關係...

論壇跳轉

現在的時間是 09:26 AM

手機版 | APP版