Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 31 81 121 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 
~清談館~>[一年]人民日報:《敢於鬥爭才能贏得尊嚴》
Dangerous-boy 10:30 PM 01-13-20
現在的紀律部隊宿舍不是守衛森嚴嗎?有大型水馬、克警加保安員把守,咁都比人偷到入去跳樓?
KENSNAKE 01:22 AM 01-14-20
作者: 亍 ◣:
又黎玩何已完?
chitkan 03:08 PM 01-14-20
全香港人都睇倒個人係無知覺咁掉左落街

唔是咁都可以一句無可疑不了了之呀嘛?
歌絲˙暮斯 06:48 PM 01-14-20
作者: 歌絲˙暮斯:
段片真係計下角度就知佢住起邊, IP 都唔洗 check.

如果係真既話.

雲海 陳雲海
9hrs

啱啱收到消息(未能FC),話琴日拍「被自殺」片段嗰個菲傭俾人拉左,我話唔係掛?!可以拉佢啲咩?!暫時未知詳情!香港真係越嚟越恐怖!

由手機版發出
鈴蘭 10:15 AM 01-15-20
雲海呢D位都係9up多

前兩日有個account話自己係少女X就成班人吹奏,仲要講到Fact Check同捉鬼一樣on9
好啦尋晚律師樓出信話個Account架,呢D人就笠晒水
香港人幾時先識醒少少
J+1 10:57 AM 01-15-20
.抱歉一路聽佢都係當講故佬 雖然當中都有唔少係堅料,不過都係事後FC先會知道,佢第一下爆嗰時就聽先再等FC比較安全
由手機版發出
歌絲˙暮斯 05:05 PM 01-15-20
但事實真計下角度就知佢住起邊,IP 都唔洗 check,要捉拍片個人係可以好快。

而且,一直以黎咁多抗爭者消失左,我諗捉左人之後要點搞就無乜難度,但係連家屬朋友都滅到聲。

我就真係覺得一定有 d 野姐....
由手機版發出
wing 05:20 PM 01-15-20
作者: J+1:
.抱歉一路聽佢都係當講故佬 雖然當中都有唔少係堅料,不過都係事後FC先會知道,佢第一下爆嗰時就聽先再等FC比較安全
由手機版發出
雲海我完全唔會信, 我講任何一句話我都有保留.

韋小寶教落, 要呃人, 唔可以全部大話, 要真話同大話撈埋一齊講.
鈴蘭 05:43 PM 01-15-20
其實單野本身唔係雲海講先既,但個問題係,其實「個賓賓比人拉左」都係完全無出處既9up post黎架咋.......
真!DC 06:04 PM 01-15-20
可以簡單FC既野如果係真
就算其他報紙唔報我相信蘋果都會報
由手機版發出
歌絲˙暮斯 06:58 PM 01-15-20
我估係起底搵仔搵到 d 婚外情/欠人錢 搞到杏家橙

作者: :
灣仔警察總部一度傳有人企跳 警稱有人在爭執中走近窗邊引誤會 (15:34)
由手機版發出
J+1 08:12 PM 01-16-20
又要流水式?

https://news.rthk.hk/rthk/ch/compone...abChangeable=0
由手機版發出
J+1 02:01 PM 01-17-20
係唔係即係檢討委員會都唔駛開住???

謝偉銓對監警會延遲公布首階段報告表遺憾
https://news.rthk.hk/rthk/ch/compone...abChangeable=0
由手機版發出
歌絲˙暮斯 01:42 PM 01-19-20
睇下今日有無人捉鬼
Tano 05:57 PM 01-19-20
睇下今日有無人捉鬼
暫時命中3人件

正苦軍FB幾快出Post
歌絲˙暮斯 06:05 PM 01-19-20
正當防衛,叫唔好果 d 先係鬼

咁中意捉鬼

作者: :
1628 中環集會現場,首先一名便衣警員被市民包圍毆打倒在地,有左膠立即衝出大叫「唔好打」,並護送該名便衣警逃跑到遮打花園外,然後左膠亦被圍毆。

結果防暴到場施放催淚彈驅趕人群,警方建立防線後,這時左膠表明身份,原來護送便衣警的左膠亦是警員,所以總共約3便衣警血流被面,正接受治理。

一早話撚咗左膠都係內奸,成班捉鬼撚咁鍾意捉鬼,又唔見捉到呢啲左膠?依家一唔捉鬼即刻自動現形。手足好波

#現場情況
由手機版發出
Heaven 07:01 PM 01-19-20
依家做鬼真係搵命搏
由手機版發出
J+1 07:17 PM 01-19-20
鬼上鬼,其實會唔會打嘅都係鬼,再落番茄醬,之後叫揸機嘅鬼影清楚?
由手機版發出
歌絲˙暮斯 07:26 PM 01-19-20
其實網上面話打得好話開心果 d 都係鬼黎,就係想永世守法既泛民既支持者都學壞。

成件事都係自編自導自演自拍

千奇唔好學丫

武力解決唔到問題,有乜就打官司啦,香港仲有法治

由手機版發出
Tano 07:27 PM 01-19-20
作者: J+1:
鬼上鬼,其實會唔會打嘅都係鬼,再落番茄醬,之後叫揸機嘅鬼影清楚?
由手機版發出
喊完OT計雙工?
Head Shooter 09:36 PM 01-19-20
正當防衛,叫唔好果 d 先係鬼

咁中意捉鬼

由手機版發出
一早講過左膠都要執行正義埋一份
真!DC 10:18 PM 01-19-20
就算唔係鬼見到阻膠都應該拉開佢
拳腳冇眼好危險拉埋一邊安全d
由手機版發出
Tano 11:03 PM 01-19-20
正苦軍搞乜係旺角鳩拉
亍 ◣ 11:13 PM 01-19-20
阿蛇你都唔認得掋唔掋拉先!!!

https://news.rthk.hk/rthk/ch/compone...8-20200119.htm
鈴蘭 12:07 PM 01-20-20
拿,我就唔主張口角都開佢波既,我只主張比人物理性攻擊就要識保護自己
第一 ... 31 81 121 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 

返回主題版面