Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 08-12-19, 04:39 PM   #1401
wing
God of Gamer
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: david 查看文章
其實突衰正苦同班犬已經用佐精神「恥力無限UP」,就算O係國際機場云云世界各地旅客面前開你拖都已經完全唔在乎,一個「唔覺意」中佐遊旅又可以入對家數,可樂而不為?
引用:
作者: Rv250 查看文章
https://news.now.com/home/local/player?newsId=358843

【Now新聞台】受公眾在機場集會影響,除已完成登機程序的離港航班,及正前往香港的抵港航班外,今日餘下航班全部取消。

機管局指,受公眾在機場集會影響,機場運作已嚴重受阻,所有航班登記服務須即時暫停機場運作,機場緊急事故應變中心已經啟動。受影響旅客請透過機場網頁或流動應用程式,留意航空公司有關航班的最新消息。

機管局指,機場快綫的預辦登機手續亦已暫停,至於機場快綫服務仍維持正常,而前往機場的交通現時非常擠塞,所有停車場車位已經爆滿。呼籲公眾人士應避免前往機場。
已經入左示威者數.

舊 08-12-19, 04:46 PM   #1402
零式
Ultimate Gamer
Banned

註冊日期: Jan 2003
引用:
fight?定flight?

其實突衰正苦同班犬已經用佐精神「恥力無限UP」,就算O係國際機場云云世界各地旅客面前開你拖都已經完全唔在乎,一個「唔覺意」中佐遊旅又可以入對家數,可樂而不為?
sorry打錯字, D flight cancel晒就無旅客, 夜D封埋交通popo入去清場就全滅

舊 08-12-19, 04:47 PM   #1403
傑斯特
Game Master

註冊日期: Feb 2004
PSN  IDjasterhk
XBox Live Gamertagjasterhk
連登已成臥底集中區
係咁叫人留機場 都唔知留乜春
影住D鬼都唔敢電/打尻就閃人算啦
都停哂班次啦
仲想D記者 救護 留低去死?
傑斯特 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-19, 04:53 PM   #1404
零式
Ultimate Gamer
Banned

引用:
作者: 傑斯特 查看文章
連登已成臥底集中區
都停哂班次啦
係...目標已經達成, BE WATER, 快D走

舊 08-12-19, 04:54 PM   #1405
david
The One

註冊日期: Mar 2002
機場得一條路進出,旅客走得五五六六,封路封機鐵就GG...

大大如果有識得人O係入面就叫佢O地快O的走...

---
NS CC:Morphus X300
david 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-19, 04:58 PM   #1406
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
都唔知邊個天才搞機場活動,諗都諗到入左無得走

舊 08-12-19, 05:16 PM   #1407
wing
格鬥低手

引用:
作者: 傑斯特 查看文章
連登已成臥底集中區
都停哂班次啦

舊 08-12-19, 05:22 PM   #1408
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
引用:
作者: Rance 查看文章
又或者佢地打算今晚就打人狗大決戰呢…

舊 08-12-19, 05:27 PM   #1409
david
The One

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: Dyhalt Rushifar 查看文章
又或者佢地打算今晚就打人狗大決戰呢…

對家O的犬而家已經無曬底線又全副武裝,唔係真係以為用支觀星筆水樽背囊黃色遮呢O的大殺傷力武器就可以挑機呀?仲走得到就快O的走...

---
NS CC:Morphus X300
david 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-19, 05:32 PM   #1410
小草
(╬ ̄皿 ̄)=○

引用:
作者: Rance 查看文章
和你飛嘛,齋坐唔入禁區唔搞事,唔犯法,無理據拉
東張西望都有報啦,入機場瞓都無人趕

當然卧底搞完,將你地拉晒另計

舊 08-12-19, 05:32 PM   #1411
真!DC
Banned User
奉行我道

要打都只可以用陰
武裝差太遠硬碰冇得打
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-19, 05:33 PM   #1412
Rance
The One
ガハハ

引用:
作者: 小草 查看文章
和你飛嘛,齋坐唔入禁區唔搞事,唔犯法,無理據拉
東張西望都有報啦,入機場瞓都無人趕

當然卧底搞完,將你地拉晒另計
而家一吹風咪又嚇到標哂尿要走

舊 08-12-19, 05:34 PM   #1413
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
幾萬人我又唔怕佢會拉,所以點退要諗諗
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-19, 05:35 PM   #1414
真!DC
Banned User
奉行我道

引用:
作者: J+1 查看文章
由手機版發出
唔拉但掃射一輪先
由手機版發出
舊 08-12-19, 05:39 PM   #1415
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
引用:
對家O的犬而家已經無曬底線又全副武裝,唔係真係以為用支觀星筆水樽背囊黃色遮呢O的大殺傷力武器就可以挑機呀?仲走得到就快O的走...
SO FAR,由721開始就已經唔覺佢地有底線,今次仲要堅冇得散…
算啦,等前線自己判斷。

舊 08-12-19, 05:40 PM   #1416
Rance
The One
ガハハ

根本訓哂起到佢又唔拉得你,拉你射你佢又唔啱,公又你嬴字又佢輸
而家又吹哂風走夾唔抖,又大叫有鬼

舊 08-12-19, 05:40 PM   #1417
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
6.12 開始所有戰果都係靠網絡既,對手用返網絡資訊黎干擾都係正常不過。

唔起現場或前線既就唔好咁多猜測勒,即使大家都係為佢地擔心。

等佢地現場自己決定啦。
由手機版發出
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-19, 05:47 PM   #1418
wing
格鬥低手

引用:
作者: J+1 查看文章
由手機版發出
如果佢照正法例做, 冇人會恐慌.

問題係....... 會咩?

此篇文章於 08-12-19 05:57 PM 被 wing 編輯。
wing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-19, 05:58 PM   #1419
小草
(╬ ̄皿 ̄)=○

你問下有咩原因咁狠玩停飛
對家預左用陰招,一定搞事,除非對家起手,你就捉到,是不是做到先
對家無恥已經去到無底線

舊 08-12-19, 06:01 PM   #1420
fancylala
痴線架!!!!

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: 小草 查看文章
你問下有咩原因咁狠玩停飛
對家預左用陰招,一定搞事,除非對家起手,你就捉到,是不是做到先
對家無恥已經去到無底線

仲要配合埋中聯辨個記者會
佢地係恐怖份子佔領機場
真係有機會開槍
反正目標達到
唔好拎條命搏

舊 08-12-19, 06:06 PM   #1421
真!DC
Banned User
奉行我道

機又停晒又冇遊客
我覺得留低作用不大
由手機版發出
舊 08-12-19, 06:06 PM   #1422
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

又有解散軍放假圖
由手機版發出
舊 08-12-19, 06:44 PM   #1423
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhigurash66442088
今日唔好搶太多尋日風頭
前線點夢遊其實無關係
但之前啲嘢就肯定係卧底做
之後發生咩事我都應該同人講覺得係卧底搞出嚟

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-19, 06:48 PM   #1424
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

引用:
作者: 歌絲˙暮斯 查看文章
6.12 開始所有戰果都係靠網絡既,對手用返網絡資訊黎干擾都係正常不過。

唔起現場或前線既就唔好咁多猜測勒,即使大家都係為佢地擔心。

等佢地現場自己決定啦。
由手機版發出
目前我人仍在機埸,明白大家對於近日的抗議有一定憂慮,但實在無需過分恐慌,一些假消息傳出去也是不必要的。

一、#香港機場沒有切斷任何網絡,順粹是人群聚集後網絡收得很差而已,過去遊行人數多的時候也有同樣狀況。

二、目前機場燈火通明,機場快綫及機場巴士仍正常運作,有推着行李的香港人仍然繼續前往機場,亦有示威者正在陸續離開,包括沿機場路步行至東涌。

三、客運大樓的大部份商店已落閘,現場所見仍有過千名示威者於接機大堂。

四、目前仍有班機等待抵港,包括夜晚8:30的班機,亦有班機等待飛離香港。

By黃之峰 現場 18:17
由手機版發出
舊 08-12-19, 07:13 PM   #1425
小草
(╬ ̄皿 ̄)=○

引用:
作者: sugihara 查看文章
今日唔好搶太多尋日風頭
前線點夢遊其實無關係