Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 14 54 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 74 114 164  ... 最後
手機平板遊戲討論版>[今度は音ゲー]アイドルマスター シンデレラガールズ スターライトステージ偶像灰姑娘im@scg_stage(andriod/ios已上架)
JMi 08:43 AM 10-16-15
輝仔我估得2%以下 同以前lv100前谷魔神有得揮...
亍 ◣ 08:54 AM 10-16-15
綾瀨14星欠1....就到終點了....不過到唔到到呢.....
JMi 09:01 AM 10-16-15
作者: 亍 ◣:
綾瀨14星欠1....就到終點了....不過到唔到到呢.....
係咁咦都要講句突唔爆就del game
隻game先識do的 lol
Cly 09:08 AM 10-16-15
琴晚玩左一個鐘滿左15星

總計16:7

SSR升8技廿R 50%...
~小鬼~ 09:18 AM 10-16-15
作者: Cly:
琴晚玩左一個鐘滿左15星

總計16:7

SSR升8技廿R 50%...
可以揀食sr

再上就44%同40%

Btw, 我今朝都食40%升左上sill 9
JMi 09:21 AM 10-16-15
作者: ~小鬼~:
可以揀食sr
再上就44%同40%
Btw, 我今朝都食40%升左上sill 9
你爆完成隊skill再報告下對爆分有無大影響 XD
~小鬼~ 09:24 AM 10-16-15
作者: JMi:
你爆完成隊skill再報告下對爆分有無大影響 XD
我升左果D全部係手殘skill...
卯月 RIO 本田 肥妹
JMi 09:29 AM 10-16-15
作者: ~小鬼~:
我升左果D全部係手殘skill...
卯月 RIO 本田 肥妹
半首歌FULL GUARD的話都幾屈機...

終於搞掂埋NEVER SAY NEVER
PLAY COUNT唔到100算係咁 XD
J+1 09:50 AM 10-16-15
半首歌FULL GUARD的話都幾屈機...

會唔會28星都可以玩放置play?
由手機版發出
JMi 09:53 AM 10-16-15
作者: J+1:
會唔會28星都可以玩放置play?
由手機版發出
咁MISS變唔到PERFECT既
BAD住去都得姐 XD
廢人 09:54 AM 10-16-15
本來仲話想追埋乃香
25R 0SR之後就放棄佐
由手機版發出
J+1 10:02 AM 10-16-15
咁MISS變唔到PERFECT既
BAD住去都得姐 XD
夜晚痾夜尿又唔想整醒自已就好好用啦
由手機版發出
J+1 12:41 PM 10-16-15
終於連晒堆横掃

由手機版發出
JMi 12:44 PM 10-16-15
終於連晒堆横掃

由手機版發出
恭喜

我係掃到中間就會甩頭尾無聊位 或者成首連晒剩斷中間
打左六十幾次...
Cly 01:57 PM 10-16-15
GOIN衰左係個冇可能甩既位....5係就FC架喇
AkaIITO 01:57 PM 10-16-15
恭喜

我係掃到中間就會甩頭尾無聊位 或者成首連晒剩斷中間
打左六十幾次...
唔記得邊隻歌D 雙手一齊左右掃好難搞...
Cly 02:00 PM 10-16-15
作者: AkaIITO:
你指上次活動master?
J+1 02:07 PM 10-16-15
有3日抖下...

作者: :
期間限定イベント「Nation Blue」の開催が決定しました!
「Nation Blue」でのLIVEや、イベント限定のストーリーが楽しめますよ!
10月19日15時頃から開催予定です!
#デレステ http://t.co/kTpMY0UGVN
由手機版發出
廢人 02:08 PM 10-16-15
Nation Blue 正

由手機版發出
J+1 02:14 PM 10-16-15
Ot下

之前聽開嘅作業用bgm...

http://nico.ms/sm26088801

應該有一定量會將來出吧...
由手機版發出
JMi 02:15 PM 10-16-15
GOIN衰左係個冇可能甩既位....5係就FC架喇
咩住幾百combo就咩位都易甩d架啦.... 再黎過啦 lol
作者: AkaIITO:
活動隻歌打n次無可能唔記得掛... XD
Cly 02:20 PM 10-16-15
咩住幾百combo就咩位都易甩d架啦.... 再黎過啦 lol

活動隻歌打n次無可能唔記得掛... XD
係一開始第20左右甩左粒

有3日抖下...
咁搞美波仲有冇SSR
JMi 02:22 PM 10-16-15
係一開始第20左右甩左粒
開頭甩左無壓力之後咪輕鬆連晒囉 係咁架啦再黎過啦 XDDDD
AkaIITO 02:36 PM 10-16-15
開頭甩左無壓力之後咪輕鬆連晒囉 係咁架啦再黎過啦 XDDDD
我唔想記起 點解你地咁殘忍
J+1 02:58 PM 10-16-15
咁快fc晒你會删game架
由手機版發出
標籤:デレステ, 千川ちひろ, 戸田めぐみ, 杏仁豆腐, 鷹富士茄子
第一 ... 14 54 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 74 114 164  ... 最後

返回主題版面