Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 26 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 46 86 136 536  ... 最後
手機平板遊戲討論版>「スーパーロボット大戦X-Ω」討論區。サービス終了しました
J+1 01:05 PM 10-22-15
作者: yeah yeah:
下次有咩活動/新POOL....
而家打完有D悶...
你食左好多卡士蘭????
由手機版發出
傑斯特 01:31 PM 10-22-15
好煩
70lv去到101lv仲未抽到第三張
仲未買過水
剩一日又無理由買水追

kaimankg 01:33 PM 10-22-15
你就好,我打到91都係突1 only
元首KFC 01:40 PM 10-22-15
不買水突爆是人品, 突唔爆都無得怨架喎.
T.K. 01:50 PM 10-22-15
今次咁易打先應該買水追
yeah yeah 02:09 PM 10-22-15
作者: J+1:
你食左好多卡士蘭????
由手機版發出
卡士蘭?
唔明...
psidef 02:10 PM 10-22-15
卡士蘭?
唔明...
肝美健
yeah yeah 02:34 PM 10-22-15
作者: psidef:
肝美健
無食..
一直都hea打...
佢又無咩機好抽咁...
:bface: 09:05 PM 10-22-15
依d活動其實好鬼辛苦
某程度上慘過返工,仲無得收工
JMi 09:09 PM 10-22-15
作者: :bface::
依d活動其實好鬼辛苦
某程度上慘過返工,仲無得收工
咁你望佢唔好搞討罰戰啦 討罰慘到OT通頂第二朝仲係公司枱頭D野永遠做唔完咁

呢邊出踏破都OK既 起碼多返D小插曲故事睇下
亍 ◣ 09:10 PM 10-22-15
卡士蘭?
唔明...
play hard die hard

LordofNightmare 10:01 PM 10-22-15
作者: VTMaldini:
打完 lv 121 抽中第三隻. 畢業 la !!!!
感謝GAF的大大們幫手補刀!!

現在 Rank 5600 左右, 值唔值得衝上 Rank 5000 拿多張券?
我打到LV155排2700左右, 自己睇下值唔值
Kaiser 10:48 PM 10-22-15
咁多日都唔買水追我覺得突唔爆真係好難怨
我都係星期一開始覺得淆底拍左少少水追
好彩仲俾我追到突滿a
:bface: 11:11 PM 10-22-15
作者: JMi:
咁你望佢唔好搞討罰戰啦 討罰慘到OT通頂第二朝仲係公司枱頭D野永遠做唔完咁

呢邊出踏破都OK既 起碼多返D小插曲故事睇下
討罰如果唔係兩隻獎品其實都見到終點
依排D活動下下都要靠抽真是頂佢唔順
LordofNightmare 11:40 PM 10-22-15
其實有幾多人有睇公告?
公告叫你REINSTALL話會改善運作.

REINSTALL之後真係行得順咗, 而且係會送一粒石咁大把.
Gnosis 12:36 AM 10-23-15
改善運作係假, 谷download數先係真
天子 12:47 AM 10-23-15
reinstall 駛唔駛引繼左先?
heyman774 12:52 AM 10-23-15
作者: Gnosis:
改善運作係假, 谷download數先係真
突破盲點了
LordofNightmare 01:14 AM 10-23-15
作者: 天子:
reinstall 駛唔駛引繼左先?
唔引繼咪即係開新ACCOUNT.....
只係SET 一SET PASSWORD同記低個CODE, 而且做引繼MISSION有石攞的~~
元首KFC 04:56 AM 10-23-15
作者: LordofNightmare:
其實有幾多人有睇公告?
公告叫你REINSTALL話會改善運作.

REINSTALL之後真係行得順咗, 而且係會送一粒石咁大把.
沒reinstall一樣有石攞架

比起reinstall
公告話紅蓮和高文的魔神特效技能在活動後會改動這個比較期待
傑斯特 08:29 AM 10-23-15
115lv搞掂
仲諗緊買唔買水
T.K. 10:03 AM 10-23-15
活動2ssr,活動後掉落普通魚池吧
T.K. 10:18 AM 10-23-15
打到170散水,睇下入唔入到2000
clie 11:55 AM 10-23-15
有無人衰到我咁玩到90一隻都抽唔中
psidef 12:00 PM 10-23-15
作者: clie:
有無人衰到我咁玩到90一隻都抽唔中
我105前都係白果.
標籤:スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω
第一 ... 26 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 46 86 136 536  ... 最後

返回主題版面