Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 108 158 198 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 218 258 308  ... 最後
街機心得交流討論區>三國志大戰討論區 Vol.LIX <<我們回來了>>
darkvolver 10:55 AM 04-29-19
作者: LR猫:
睇實況見人用楊艶,到就完計用壱与散咗佢
好快就到LV3
春華都犯規......刑台國女皇可以休息下....
6eo 10:59 AM 04-29-19
睇實況見人用楊艶,到就完計用壱与散咗佢
好快就到LV3
最快好似70c左右就lv3
楊艷好似bug技咁, 3粒+160定唔知200%

楊艷望向在坐其他加醒既計: "你地都係垃圾"

作者: darkvolver:
春華都犯規......刑台國女皇可以休息下....
6粒+90%, 同老公一樣, 新咭黎講算合理既
係因為1 cost好夾過老公好多
GUSTAV 11:02 AM 04-29-19
作者: iamleoluk:

呢個COMBO 你當6氣就升到2.2LV 啦

個CONCEPT 幾好 不過希望楊艷升慢D 要保住隻野時間長少少
darkvolver 11:09 AM 04-29-19
作者: GUSTAV:
呢個COMBO 你當6氣就升到2.2LV 啦

個CONCEPT 幾好 不過希望楊艷升慢D 要保住隻野時間長少少
楊艷爆落隻有募兵的大弓到........對面見到都不想打機.....

感覺春華會再buff上去...
LR猫 11:22 AM 04-29-19

6粒+90%, 同老公一樣, 新咭黎講算合理既
係因為1 cost好夾過老公好多
楊艷最後係咪減返晒?
搵到,總上升168%,知將再多20~30%,減300%

6粒+90%仲要非馬嘅+5多過老公,仲要加埋智
除自己唔落馬嘅應該幾好用掛

上修最多修馬仔+2 > +3

又玩四抽一,呂布,郭淮,孫尚香,機略
出呂布長槍雜色
darkvolver 11:46 AM 04-29-19
楊艷最後係咪減返晒?

出呂布長槍雜色
加智玩麻痺矢戦法........諗起都幾可惡....

麻痺矢有邊隻智力有9...
6eo 12:23 PM 04-29-19
楊艷最後係咪減返晒?

出呂布長槍雜色
唔會上修啦, 應該

我玩3次四抽一, 出左布, 准, 鴦, 但全部都唔岩主將

加智玩麻痺矢戦法........諗起都幾可惡....

麻痺矢有邊隻智力有9...
唔好傻啦...
b_boy 12:33 PM 04-29-19
不愧係食住老公嘅女人
now 隻槍司馬2邊有人用XD
由手機版發出
LR猫 12:35 PM 04-29-19
唔會上修啦, 應該

我玩3次四抽一, 出左布, 准, 鴦, 但全部都唔岩主將

唔好傻啦...

呂布主將可以有幾唔啱
攻擊?
darkvolver 01:02 PM 04-29-19
作者: b_boy:
不愧係食住老公嘅女人
由手機版發出
個配音真係好治癒...應該係用番當時配音再配一次...bbb
LR猫 01:32 PM 04-29-19
個配音真係好治癒...應該係用番當時配音再配一次...bbb

明明宜家官網講埋CV係邊個...
darkvolver 01:35 PM 04-29-19
明明宜家官網講埋CV係邊個...
巨巨禁多黑面,近排成日對到呂布?
6eo 03:31 PM 04-29-19
作者: b_boy:
不愧係食住老公嘅女人
由手機版發出
基本上舊咭(主計個d)都無人用咁濟
根本無得同d新咭鬥

$ega 今次食相真係
呂布主將可以有幾唔啱
攻擊?
就係攻擊紅綠燈
准就攻城... 真係喊出黎
LR猫 04:14 PM 04-29-19
根本無得同d新咭鬥

$ega 今次食相真係

就係攻擊紅綠燈

諗到最廢嘅果個就比巨巨埋到果個
文鴦都係攻擊?
鳳熾魂 05:11 PM 04-29-19
根本無得同d新咭鬥

$ega 今次食相真係

就係攻擊紅綠燈
主將88 我副將將都紅綠燈
唔好再抽啦 直接簡起馬主將無咁傷
darkvolver 05:24 PM 04-29-19
根本無得同d新咭鬥

$ega 今次食相真係

就係攻擊紅綠燈
文鴦都係攻擊?
作者: 鳳熾魂:
見到巨巨抽到禁......攪到我爆緣都唔知抽唔抽好....
6eo 05:29 PM 04-29-19
文鴦都係攻擊?
你真是個天才

雖然我覺得征壓都無用
諗住無咁黑既, 點知...

算啦, 可能呢幾張玩多2個星期就無得玩
鳳熾魂 05:32 PM 04-29-19
你真是個天才

雖然我覺得征壓都無用

諗住無咁黑既, 點知...

算啦, 可能呢幾張玩多2個星期就無得玩
改番正常水平先 又唔洗一刀殺
darkvolver 06:01 PM 04-29-19
對Sega來講﹕

第一刀破地獄

第二刀萬劫不復

第三刀永不超生

第四刀正常使用
ouki 06:18 PM 04-29-19
得200綠

諗緊4抽1定直接換布爺返來玩

4抽1就,郭淮,孫尚香,呂布,司馬懿
LR猫 09:09 PM 04-29-19
通常第一刀無關痛癢先
雖然有啲好啲惡女咁一砍砍死

第二刀就改錯方向

至少第三、四刀先改正常

又或者好似谷利咁廚到差唔多到下個ver要再出新卡先一刀砍死
darkvolver 10:01 PM 04-29-19
通常第一刀無關痛癢先
雖然有啲好啲惡女咁一砍砍死

第二刀就改錯方向

至少第三、四刀先改正常

又或者好似谷利咁廚到差唔多到下個ver要再出新卡先一刀砍死
你睇下車輪姜維...典型例子...

都係印2線算...曹操, 文哥加春華..
b_boy 11:06 PM 04-29-19
我用180緣x4, 換咗魏王, 真桃, 郭淮, 機略
得後面2張打到下機, but 機略好難用
MR.CD-ROM 01:31 AM 04-30-19
https://www.youtube.com/watch?v=E-AuWHykFDM

太過份
弓國志大戰
走射戰法可唔可以都咁玩?
LR猫 10:33 AM 04-30-19
作者: MR.CD-ROM:
https://www.youtube.com/watch?v=E-AuWHykFDM

太過份
弓國志大戰
走射戰法可唔可以都咁玩?
走射戰法唔夠力、無速度同比人慢
第一 ... 108 158 198 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 218 258 308  ... 最後

返回主題版面