Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機資訊/電腦軟硬討論

主題工具 顯示模式
舊 12-18-02, 05:25 PM   #1
Blur
The One
⊃貧⊂

註冊日期: Feb 2002
PSN  IDelfblur513
XBox Live GamertagPAD 191276502
邊度有免費Fourm申請?

As topic

呀呀呀!顯身手強敵被我都打垮,HA!
冷的風,問誰怕?將冬天趕回家,HA!
趁青春望著前路去,一起衝衝衝,衝吧。

此篇文章於 12-18-02 10:34 PM 被 Blur 編輯。
Blur 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-18-02, 10:34 PM   #2
Blur
The One
⊃貧⊂

註冊日期: Feb 2002
PSN  IDelfblur513
XBox Live GamertagPAD 191276502
push~
緊急....唔該幫下我啦

呀呀呀!顯身手強敵被我都打垮,HA!
冷的風,問誰怕?將冬天趕回家,HA!
趁青春望著前路去,一起衝衝衝,衝吧。
Blur 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-18-02, 10:37 PM   #3
寇維克斯
Ultimate Gamer
Negator

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDfisherhk
呢d?
http://www.bravenet.com/samples/forum.php

28 Paladin
寇維克斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-18-02, 10:38 PM   #4
強化人間ですの~★
鋼の救世主ですの!
↘ルルティエ

註冊日期: Mar 2002
Nintendo Switch ID8445-2408-9599
3DS Friend Code4768 8206 2595
PSN  IDTrombeElzam
XBox Live Gamertagtrombeningen
http://www.i-webhk.com/download/php/list.php

Apple Mobile Device Support 加入同伴了!
Apple Software Update 加入同伴了!
MobileMe 加入同伴了!
Apple Application Support 加入同伴了!
Apple Software Update 召喚了 Safari!
Apple Software Update  召喚了 iPhone軟體!
C85 count
強化人間ですの~★ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-18-02, 10:39 PM   #5
Mounrou
Insane Gamer
心境唔多年青既死老野A

註冊日期: Dec 2001
俺用呢個,不個人名唔俾用中文Login:

http://www.proboards.com/index.html

樣版睇下面

-Project 「修羅之影」 稼動中
-「Century of the Reviver」第三話Part 2中。
最終花弗確認(沒機會)! 青山System --- Standby!!!
Mounrou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-18-02, 10:42 PM   #6
麥C
God of Gamer
專業R水吹

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDmaxcmwong
http://www.newspace.com.tw/member/acc/loginw.asp
唔知仲申唔申請到

如果你有如uhome果d acc
搵udd用仲好

舊 12-18-02, 10:45 PM   #7
Hikari

註冊日期: Jun 2002
其實整一個forum係咪要搞好多野?

有人說,愛情就如等巴士..
有人等一世也等不到巴士,有人等一會便有巴士到站...
Hikari 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-18-02, 10:48 PM   #8
chobits
Crazy Gamer
無標題

註冊日期: Jul 2002
好簡單,跟住D說明檔做就搞掂
chobits 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-18-02, 11:07 PM   #9
Hikari

引用:
Originally posted by chobits :
好簡單,跟住D說明檔做就搞掂
部電腦駛唔駛有D咩要求?

舊 12-18-02, 11:09 PM   #10
寇維克斯
Ultimate Gamer
Negator

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDfisherhk
引用:
Originally posted by 240SX :

自己做server?
XD

28 Paladin
寇維克斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-18-02, 11:20 PM   #11
chobits
Crazy Gamer
無標題

註冊日期: Jul 2002
引用:
Originally posted by 240SX :

打算用自己架機搞Server就煩好多

最基本Upload 要夠大
搵個用到CGI既Free Hosting用住先啦
chobits 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-18-02, 11:41 PM   #12
zues
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2002
有冇D教學地方~要詳細D同寫中文

舊 12-18-02, 11:45 PM   #13
Hikari

引用:
Originally posted by chobits :

打算用自己架機搞Server就煩好多

最基本Upload 要夠大
搵個用到CGI既Free Hosting用住先啦
好似好難咁...
而且我部電腦又唔係好掂

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 08:59 AM

手機版 | APP版