Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機資訊/電腦軟硬討論

主題工具 顯示模式
舊 12-01-02, 09:10 AM   #1
Blur
The One
⊃貧⊂

註冊日期: Feb 2002
PSN  IDelfblur513
XBox Live GamertagPAD 191276502
邊套瀏覽圖片軟件好用?

我用IrfanView v3.61

PS:ACDsee32同ACDsee4.x系列有乜唔同?邊隻好用D?

呀呀呀!顯身手強敵被我都打垮,HA!
冷的風,問誰怕?將冬天趕回家,HA!
趁青春望著前路去,一起衝衝衝,衝吧。
Blur 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-02, 10:14 AM   #2
麥C
God of Gamer
專業R水吹

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDmaxcmwong
ACDSee4打後好似可以開埋zip file
可以播歌播avi
ACDSee3最好用(我覺得)

舊 12-01-02, 10:18 AM   #3
Siren
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2001
淨睇圖 ACDSee32 好過4...但係4 又好似有得簡單edit 張圖

我用ACDsee32
Siren 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-02, 11:41 AM   #4
Rv250

註冊日期: Aug 2002
我用xnview
都係freeware
Rv250 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-02, 12:15 PM   #5
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

註冊日期: Sep 2002
Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
ACDSee 3

舊 12-01-02, 01:21 PM   #6
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDRuriHoshino
Photoshop也算的 , 但比較慢
Window xp的瀏覽圖片功能也很好

\ /
/ \
\(^ω^)/
魔璃 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-02, 01:26 PM   #7
neo2046
Advance Moderator
(<ゝω・)綺羅星~

ACDSee 3.x or ACDSee 5.0
neo2046 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-02, 10:28 PM   #8
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

註冊日期: Mar 2002
ACDSee3是最好的,快~~~好~~~3也可以edit圖~~~powerpatch版本~~~可惜我之前不小心del了.......
ACDSee4...差......不好用
ACDSee5,好了很多~~~改善了不少~~~開時也比4快~~~~介面也改善了~~~~不錯~~~而且我經常dl漫畫看~~~能直接開zip檔的功能已令我覺得很好~~~~

舊 12-02-02, 03:17 PM   #9
機動盜賊首領-電

註冊日期: May 2002
PSN  IDgutscharm
我用返xp既功能睇

機動盜賊首領-電 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-02-02, 08:54 PM   #10
貓貓II
Game Master

ComicsViewer
http://211.162.78.123/stronghorse/index.htm
睇漫畫用呢個好d。

都係習慣IrfanView,唔係開成個資料夾,裡面有幾百幾千幅圖。
我唔覺有必要acdsee。
貓貓II 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-02-02, 10:15 PM   #11
Hunter

註冊日期: Jan 2002
用開ACDSee 3.2, 之後4.x真係唔好用

Hunter 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-03-02, 01:00 AM   #12
大雄
卡啦騷