Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版

主題工具 顯示模式
舊 11-28-02, 05:58 PM   #1
itcwai
Ultimate Gamer
潛艇基地九十九號

註冊日期: Jan 2002
慘絕人寰!! 通頂睇住羅馬比亨利射瓜~

唉... 難得通頂睇足全場...

亨利又真係好波,應入既都入足,頂

作客咪更死硬... =_=

好在國米果邊炒返人,我心理至好過d...(列高巴下半一入場掂波即射入靚波,好正 )

舊 11-28-02, 06:12 PM   #2
Samuel
God of Gamer
我想...

XBox Live Gamertagsamuel0929
無得睇羅馬.... 點輸GA?
Samuel 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-02, 06:53 PM   #3
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
慘絕人寰???睇下你支持邊隊啦,當睇見阿仙奴出場陣容,已經知道實贏,但開場只4分鐘,就比卡斯辛奴先入一球,當堂內心涼了一涼,好彩亨利在2分鐘後射入追成1比1,再係下半場入多2球,結果阿仙奴贏3比1,我就好開心,羅馬Fans也不用太擔心,下場作客應該可以贏到阿積士的

舊 11-28-02, 06:54 PM   #4
boy
Senior Gamer
bye~~

羅馬輸個頭兩粒係輸後防...

第一球,彭路基無啦啦跌低...
俾就俾亨利帶波入禁區射入~~~

第二球,角球彭路基"流"頂...
俾亨利掂到個波,輕易射入~~~

我睇到羅馬輸第二球就訓lu~~~~

舊 11-28-02, 06:59 PM   #5
何英
↓米奇老鼠

兩球都係彭路基?
打到成個加利仔咁既...

幾時到下次去日本
何英 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-02, 10:38 PM   #6
鴨仔
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2002
XBox Live Gamertagsmallmoles
引用:
Originally posted by boy :
羅馬輸個頭兩粒係輸後防...

第一球,彭路基無啦啦跌低...
俾就俾亨利帶波入禁區射入~~~

第二球,角球彭路基"流"頂...
俾亨利掂到個波,輕易射入~~~

我睇到羅馬輸第二球就訓lu~~~~
我都係鍾意羅馬ga, 不過睇完佢對parma之後, 已經知道今劑衰硬, 不過無諗過主場都咁大鑊...
鴨仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-02, 11:38 PM   #7
itcwai
潛艇基地九十九號

引用:
Originally posted by samkit :
兩球都係彭路基?
打到成個加利仔咁既...
世界盃意大利比南韓響九十几分鐘射入,又係佢甩波...
不過尋晚佢助攻打得几好...
唉...

舊 11-28-02, 11:42 PM   #8
itcwai
潛艇基地九十九號

引用:
Originally posted by 龍格堡 :
慘絕人寰???睇下你支持邊隊啦,當睇見阿仙奴出場陣容,已經知道實贏,但開場只4分鐘,就比卡斯辛奴先入一球,當堂內心涼了一涼,好彩亨利在2分鐘後射入追成1比1,再係下半場入多2球,結果阿仙奴贏3比1,我就好開心,羅馬Fans也不用太擔心,下場作客應該可以贏到阿積士的
我梗係鐘意巴迪同卡富啦(實情唔係鐘意羅馬?:@_@": )

亨利連FK都入得咁靚,冇野講.

不過尋日羅馬個暴力中場防守都几見效...
希望作客打得好睇D啦.

舊 11-29-02, 04:30 PM   #9
Magic Q
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2002
與其話阿仙奴勁,不如話羅馬差!
Magic Q 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-02-02, 04:04 PM   #10
WAL
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2002
其實兩隊打落都冇輸蝕
係亨利演出太好啦..
WAL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-02-02, 05:47 PM   #11
何英
↓米奇老鼠