Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 影音館

主題工具 顯示模式
舊 11-30-02, 09:04 PM   #1
chunyu
Banned

註冊日期: Mar 2002
ALTEC LANCING

對呢個牌子有咩評語??
chunyu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-02, 03:06 AM   #2
HIM
God of Gamer

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhim927
喇叭中o既名牌, 即係=貴

HIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-02, 03:13 AM   #3
Kenji少
暴走中

註冊日期: Dec 2001
XBox Live GamertagKenji1445
其實買喇叭唔一定係貴就係好事~~
最重要係因應自己既經濟能力同對果對喇叭既感覺~
而且係音效方面要清楚知道擺位同配合~
有時幾千蚊一套音響係d高手手上都可以造出人地幾萬蚊都做唔到感覺~

好似之前有d網友問~自己買左套幾萬蚊既喇叭~又配埋最頂級既amp..但得出黎既效果同普通幾千蚊既組合冇乜分別...所以大家切記唔好太過追求名牌..
Kenji少 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-02, 03:15 AM   #4
Kenji少
暴走中

另外...我想問...ALTEC LANCING??
唔係應該係電腦喇叭..
點解.....會同貴扯上關係..
希望唔係我自己攪錯...
舊 12-01-02, 03:16 AM   #5
Kenji少
暴走中

舊 12-01-02, 02:57 PM   #6
HIM

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhim927
引用:
Originally posted by Zenki仔 :
另外...我想問...ALTEC LANCING??
唔係應該係電腦喇叭..
點解.....會同貴扯上關係..
希望唔係我自己攪錯...

好貴o既電腦喇叭
HIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-02, 05:18 PM   #7
Kenji少
暴走中

引用:
Originally posted by minghim :

好貴o既電腦喇叭

哦~~
明白明白~~~~~
舊 12-02-02, 02:01 AM   #8
達比

註冊日期: Jul 2002
D聲好靚~
達比 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-02-02, 01:41 PM   #9
比方
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2002
Cool

幾年前套45.1,簡直係經典......
比方 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Altec Lansing ge ATP3(電腦speaker) D 音質點ar???? majicman 影音館 16 01-15-04 04:41 PM

現在的時間是 08:35 AM

手機版 | APP版