Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 10 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 30 70  ... 最後
街機遊戲討論版>「機動戦士ガンダムエクストリームバーサスマキシブースト」
kimtch 12:43 PM 03-20-14
其實比多2蚊去打三國志大戰比人城突會唔會開心D 利申一鋪三國志大戰都未玩過
魔法之子 12:47 PM 03-20-14
高達還高達
如果街機同家用一樣dam3應該扣多少少
150秒就難搞d
不過都係格機game
冇所謂
kimtch 12:49 PM 03-20-14
作者: 魔法之子:
高達還高達
如果街機同家用一樣dam3應該扣多少少
150秒就難搞d
不過都係格機game
冇所謂
請移玉步到SSFIV KOF02..
STRIFE 12:51 PM 03-20-14
到達老荷現場,裝緊機……………………
YKNULL 12:54 PM 03-20-14
作者: STRIFE:
到達老荷現場,裝緊機……………………
裝完通知聲
魔法之子 12:54 PM 03-20-14
作者: kimtch:
請移玉步到SSFIV KOF02..
點睇都係呢邊易入力
魔靈娘 01:04 PM 03-20-14
點睇都係呢邊易入力
吾同既
高達係有地型全方位戰場
入力易d但顧及既野又多返d

以前ZDX都180秒丫
得150秒真係過份
小嘉 01:06 PM 03-20-14
kof 都係得99秒

而家150秒
多左架啦
~Sau~ 01:10 PM 03-20-14
點睇都係呢邊易入力
而家咁嘅設定令我意欲大減去唔去好...

不過就算去新之城我諗我9:30都會閃水走人架啦
kowloon 01:11 PM 03-20-14
CPU 3鋪個個
係入錢個到 可選係咪打3鋪電腦先比人挑機。(1line場無用)

150秒個到已經向上面投訴(我有玩過下 150真係找鬼打....)

食完飯玩得。 更新要一個鐘
~Sau~ 01:13 PM 03-20-14
作者: kowloon:
CPU 3鋪個個
係入錢個到 可選係咪打3鋪電腦先比人挑機。

150秒個到已經向上面投訴(我有玩過下 150真係找鬼打....)
咁我實揀, 打3舖電腦練下機先
當然後面排緊隊D人罵唔罵就另作別論www
kimtch 01:15 PM 03-20-14
咁8蚊打3鋪電腦 坐你450秒打人打到60秒唔係好過態姐
darkvolver 01:16 PM 03-20-14
作者: ~Sau~:
咁我實揀, 打3舖電腦練下機先
當然後面排緊隊D人罵唔罵就另作別論www
阻人抽根,有如殺人
kowloon 01:20 PM 03-20-14
作者: darkvolver:
阻人抽根,有如殺人
1line場無呢個設定,2line先開到
強化人間ですの~★ 01:36 PM 03-20-14
CPU 3鋪個個
係入錢個到 可選係咪打3鋪電腦先比人挑機。(1line場無用)

食完飯玩得。 更新要一個鐘
橫掂都係,點解唔投訴埋個dmg3a
kowloon 01:40 PM 03-20-14
作者: YKNULL:
打三場電腦先會挑人

BTW高過軍曹點算?
唔會全港都咁set下化
個setting勁偏新手
全香港係要跟住set
不過係モード:ノーマル之下,係無限定軍階line

試左
Thaws 01:44 PM 03-20-14
坦白講...隻GAME本身已經幾大力下, 跟番佢出廠DMG好過啦
知你地機舖要賺$, 但唔應該咁樣殺雞取卵囉, 你都唔想1個月之後無晒人打ga?
由手機版發出
風之將 01:45 PM 03-20-14
觀塘廣場4部,150s,dmg幾唔知
睇見3000+2500,唔識玩既半分鐘多d就一場
kowloon 01:46 PM 03-20-14
作者: Thaws:
坦白講...隻GAME本身已經幾大力下, 跟番佢出廠DMG好過啦
知你地機舖要賺$, 但唔應該咁樣殺雞取卵囉, 你都唔想1個月之後無晒人打ga?
由手機版發出
我地都好慘,買左部機仲要比佢地抽水
做小2蚊就無錢賺
如果無抽,做5蚊都得啦,以前SEED 年代

DMG 同上面講D人唔識, 試下照講
Thaws 01:51 PM 03-20-14
做小2蚊就無錢賺
講真...人老左可以供比機舖o既$多左, 我課比pop'n同爆界都皮皮聲咁去啦

問題係隻GAME真係唔掂o既無玩家會特登插你地
但係你地機舖郁左SETTING而令到成個打法/氣氛/game平衡唔同晒o既玩家一定會用$話比你地知個問題
仲要加多句: 無人幫襯係抵你死
由手機版發出
Furon 01:52 PM 03-20-14
抽唔抽水幾錢鋪唔係問題
問題係你收得呢個價就應該比返d合理既野人
8蚊唔係正常damage 210-240秒搵鬼玩\
150秒仲要一兩下死真係打家用版好過
kowloon 01:54 PM 03-20-14
怪就怪新之城----》個大佬 佢代理(指)
唔跟佢set會被投訴
WAIMEMO 01:55 PM 03-20-14
4年黎NEXT既死因仲未知係咩
真係抵香港機鋪死
Time 01:57 PM 03-20-14
做小2蚊就無錢賺

DMG 同上面講D人唔識, 試下照講
其實鉄拳TAG2都可以跟足日本一樣既SETTING,由出果陣到而家...香港NAMCO都無出過咩聲,照計MAXI BOOST今次應該都可以有計傾下,當然價錢就一定無得變住...
CardGameDan 01:57 PM 03-20-14
作者: 風之將:
觀塘廣場4部,150s,dmg幾唔知
睇見3000+2500,唔識玩既半分鐘多d就一場
Free team之下已經10連勝(唔係我,我有份送左2場
趕新手一流
第一 ... 10 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 30 70  ... 最後

返回主題版面