Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 15  ... 最後
收藏品討論版>千値練 RIOBOT
小晶晶 12:45 PM 09-01-13
Honestly Blue one is better

But noticed my painting of the head is sad
赤兵尉SETH 01:40 PM 09-01-13
作者: rayshun:
可能期望大,昨日出旺角買後回家開封把玩,有點失望
左腰甲壞件 股關技很鬆!難擺姿態!地台無法固定機身,無法擺凌空角度
不過外型真的很型
作者: 小晶晶:
But noticed my painting of the head is sad

係咪兆萬間童盟買的?
如果係可以拎單去換,我朋友之前買隻繼衛剩係甩少少油開過盒都肯換

我諗個地台剩係預你插浮游炮,部機都冇位比你插個架...
rayshun 05:54 PM 09-01-13
作者: 赤兵尉SETH:
係咪兆萬間童盟買的?
如果係可以拎單去換,我朋友之前買隻繼衛剩係甩少少油開過盒都肯換

我諗個地台剩係預你插浮游炮,部機都冇位比你插個架...
我是孤注買的,不知能不能換
地台是預留插浮遊炮的,但由於股關節鬆,腳板的貼地亦未到位,要擺一個靚Post,較花功夫
赤兵尉SETH 06:26 PM 09-01-13
作者: rayshun:
我是孤注買的,不知能不能換
地台是預留插浮遊炮的,但由於股關節鬆,腳板的貼地亦未到位,要擺一個靚Post,較花功夫
孤注就唔知得唔得了....
腳板可以屈到咁喎

你想擺到勇次郎咁?

小晶晶 06:40 PM 09-01-13
啱啱係同盟換完番黎
佢地攞左一盒已開既俾我換parts或換一盒新
我見開左個盒ok就唔開多人地一盒換了
lan 07:27 PM 09-01-13
請問後面股間鑼絲洞有冇野蓋住?
赤兵尉SETH 07:45 PM 09-01-13
作者: lan:
請問後面股間鑼絲洞有冇野蓋住?
冇,起初仲以前係用黎插地台支♂架
lan 08:04 PM 09-01-13
作者: 赤兵尉SETH:
冇,起初仲以前係用黎插地台支♂架
thx,以為漏左蓋·
赤兵尉SETH 04:10 PM 09-05-13
【流通限定】RIOBOT(ライオボット) サイバーボッツ 先行量産型ブロディア アクションフィギュア[千値練]《09月予約》

lan 06:27 PM 09-05-13
佢(千值練)都痴線/,以為D錢共容易搶!
小晶晶 07:06 PM 09-05-13
一個英文字
SKIP

我色弱
佢係咪用藍色機按紅色shoulder?
赤兵尉SETH 09:50 PM 09-05-13
一個英文字
SKIP

我色弱
佢係咪用藍色機按紅色shoulder?
隻藍色比一般版偏沉d,雙眼同胸燈隻色唔同,同要比多2千yen

另外原定今個月出的Jehuty改到10月
C.Ryo 10:05 PM 09-05-13
Game無呢隻色, 向原形裝甲騎兵致敬?
赤兵尉SETH 12:50 AM 09-06-13
作者: C.Ryo:
Game無呢隻色, 向原形裝甲騎兵致敬?
後加設定
不過左邊紅膊頭擺明係向裝甲騎兵致敬

このブロディアを商品化するにあたり、カプコンスタッフ様ご協力の元、
10数年の時を経て新たに設定が付与されました!それが

不過隻色又真係幾靚...

小晶晶 09:00 AM 09-06-13
大大又想落坑?
gingq7 05:31 PM 09-06-13
紅三一 精品又開番660....
小晶晶 10:47 PM 10-30-13
啱啱到手

Alicecon 09:21 AM 10-31-13
之前唔記得訂JEHUTY
如果有人行過188見到有現貨麻煩講聲
lan 09:53 AM 10-31-13
今次隻ZOE上色可以用華麗來形容。吾似一般完成品,直頭似係揾專人上色模型果隻级數!
小晶晶 11:18 PM 11-09-13

lan 11:59 AM 11-10-13
正!無不舉。我果隻就不過就用AA大法搞掂·而家舉幾高都得(笑)。意外GREEN色正D!下次出又想打孖黎。
tung999 01:53 AM 11-23-13
第一次買riobot竟然中獎
隻jehuty有隻腳屈唔到

換完貨番來終於解決晒
隻JEHUTY真係靚到想買個獨立LIGHTBOX來放
C.Ryo 01:44 PM 01-01-14
2014 內 Anbus + 螺旋王 + 斷空我 + 魔神帝王 + ??
kyo353 11:01 PM 01-07-14
大貨有了, 十個正
先用手機影返張先

PTX-003C 02:17 AM 01-08-14

係正到飛起
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 15  ... 最後

返回主題版面