Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 21 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 41 81  ... 最後
收藏品討論版>BANDAI新品牌「ROBOT魂」Vol.3丨(SIDE MS,KMF,AS,MASHIN,VF,EV,HL,FFN,YOROI,藤子・F・不二雄)
GN00508771 08:47 PM 06-04-13
作者: 怪盜小G:
有種出埋G-UNIT啦
佢肯出 我一定FULL SET
PTX-003C 12:17 AM 06-05-13
作者: GN00508771:
佢肯出 我一定FULL SET
要買2 set...如果唔係出唔到最終話果部機
赤兵尉SETH 08:52 PM 06-05-13

0lai0 11:51 AM 06-06-13
死神果然係尾註呀
笨大唔放去魂shop,己經是好事了
Sar8 11:57 AM 06-06-13
因為魂shop全部係1代機
0lai0 12:36 PM 06-06-13
記錯了死神未出第一代
笨大果然不會死錯人的
赤兵尉SETH 08:16 PM 06-06-13
ROBOT魂 ヴァイエイト&メリクリウス
販売価格:7,875円(税込)
予約受付開始:2013年6月7日 16時
お届け日:2013年10月発送予定

ROBOT魂 ダブルオークアンタ(トランザムVer.)
販売価格:4,200円(税込)

Sar8 08:20 PM 06-06-13
1代剩返Wing同死神未有消息

不過笨大將人氣機體放到最後出,而家1代機都出左三台
咁冇理由唔會再出來補元

(其實我比較想佢填埋Ver.ka個坑佢)
赤兵尉SETH 08:28 PM 06-06-13
仲有劇場版個坑都出左兩隻
Gundam MK-2 01:41 PM 06-07-13
作者: 赤兵尉SETH:
ROBOT魂 ヴァイエイト&メリクリウス
販売価格:7,875円(税込)
有港版,咁等HK好了~

作者: Sar8:
1代剩返Wing同死神未有消息

不過笨大將人氣機體放到最後出,而家1代機都出左三台
咁冇理由唔會再出來補元

(其實我比較想佢填埋Ver.ka個坑佢)
W應該一般販賣,一期死神怕且一致地要暈WEB鳥

笨大~~~
不如返出トールギスII啦
GN00508771 01:53 PM 06-07-13
隻聖約
AMAZON炒到9980是什麼回事@@
anyone 03:07 PM 06-07-13
開訂325
赤兵尉SETH 05:35 PM 06-07-13
作者: Gundam MK-2:
有港版,咁等HK好了~

W應該一般販賣,一期死神怕且一致地要暈WEB鳥

笨大~~~
不如返出トールギスII啦
Robot Tamashii Vayeate & Mercurius
Price: HK$ 750.00
Delivery Period (Pending): Oct / 2013

好彩T1係一般販賣
Gundam MK-2 05:52 PM 06-07-13
作者: 赤兵尉SETH:
Robot Tamashii Vayeate & Mercurius
Price: HK$ 750.00
Delivery Period (Pending): Oct / 2013

好彩T1係一般販賣
攪乜仲貴過日版(8算計)

但T2攪到死傷無數呢
mikemike 08:30 PM 06-07-13
攪乜仲貴過日版(8算計)

但T2攪到死傷無數呢
死傷無數?
Dangerous-boy 08:32 PM 06-07-13

Robot Tamashii 00 QAN[T] Trans-am
Price: HK$ 400.00
http://p-bandai.hk/tamashiiwebshop/a...em-1000000516/
ptx003c 10:09 PM 06-07-13
作者: anyone:
開訂325
邊到開?
Gundam MK-2 01:29 AM 06-08-13
作者: mikemike:
死傷無數?
大把人想後上補完已太遲
赤兵尉SETH 01:44 AM 06-08-13
大把人想後上補完已太遲
我剩係鍾意T1個種簡潔既騎士氣質
T2配色同頭部冇左個種感覺,所以T3我都冇買
mario0606 08:47 PM 06-09-13
係頑童超特價之下買左紅連二式,隻野上色真係幾正
同埋腳部設計得幾好,可動性好高
赤兵尉SETH 04:10 PM 06-21-13
10月
戰神都未出就戰王....

魔璃 04:19 PM 06-21-13
邪戰角有希望
小嘉 04:20 PM 06-21-13
作者: 魔璃:
邪戰角有希望
你又唔賣既
魔璃 04:24 PM 06-21-13
作者: 小嘉:
你又唔賣既
有邪戰角咪買囉
真!DC 04:26 PM 06-21-13
作者: 魔璃:
邪戰角有希望
明明又型又勁
唔知點解當年冇出模型

不過r魂魔神系列我都係買唔起
由手機版發出
標籤:ROBOT魂, 蘿蔔暈
第一 ... 21 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 41 81  ... 最後

返回主題版面