Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 5 9 10 11 12 13 14 15 16 17 
電視遊戲討論版>Soul Cailbur VI | 已售
赤兵尉SETH 04:14 AM 11-17-18
我仲要求要新配件同要多100個欄位
作者: :

Orage 11:15 AM 11-17-18
等DLC啦…
wing 12:33 PM 11-17-18
作者: 赤兵尉SETH:
我仲要求要新配件同要多100個欄位
成步堂龍一個頭可以再跨d
GOGamer 07:44 AM 11-18-18
話說2B做乜咁耐都唔出?11月8號已經有發毛試玩會,唔係又要聖光呀HI
ヨコ男 02:16 PM 11-19-18
大大教我整直昇機啦
呢期我成日飛
赤兵尉SETH 07:03 PM 11-19-18
都幾多0RP勁人唔打rank剩係開房, 有d真係勁到完全攻唔入
作者: ヨコ男:
大大教我整直昇機啦
呢期我成日飛
Hidetomo大師既野我都整唔到...
但應該係蝙蝠翼x2+槍套裝落腳度, 麻煩在要入戰鬥畫面確認&調整位置

之前先見佢整左壽司同他媽哥池
赤兵尉SETH 11:20 AM 11-22-18
唔識打認真IVY, 8成輸

Rank過三場對方輸左/臨輸斷線都係韓國人...
又唔係連win, 斷乜鬼野
歌絲˙暮斯 11:45 AM 11-22-18
Namco 近來 tune game 明顯有偏心, TK DLC 人個個都好勁,雖然大體上都係 balance。

SC4 5 無玩唔知,6 個 IVY 就痴線既。
由手機版發出
赤兵尉SETH 05:47 PM 11-22-18
IVY以往印象都係強角但操作複雜, 今集明顯簡化到易用又勁
新手剩用幾招都麻煩, 熟手個d真係玩SM咁
赤兵尉SETH 01:09 PM 11-25-18
奇跡地抽到同系列(?)對決
陳友應該整返隻

作者: :

又有人開發到新型載具

ヨコ男 02:09 PM 11-26-18
轉左比陳友睇
坦克同飛船
ヨコ男 09:45 AM 11-28-18
https://twitter.com/sisyou_EX/status...482907649?s=19
有人cap左你
赤兵尉SETH 10:12 AM 11-29-18
之前斯路吉光都被cap過

已經用晒100個位, 諗到既梗同現時材料都整到7788
依家打ranking多, 感覺用自製奇怪角色多數打一場走, 用自製女角同普通角色就兩場多? a

好多香華兼好難打,隻野又快又易ring out對手
赤兵尉SETH 10:49 AM 12-01-18
練習IVY比我ranking負碌贏左世界2位內藤
咁樣破左人87連勝, 好大罪惡感

GOGamer 04:09 AM 12-02-18
練習IVY比我ranking負碌贏左世界2位內藤
咁樣破左人87連勝, 好大罪惡感

見到老虎,無心戀戰
赤兵尉SETH 09:59 PM 12-13-18
突然公佈2B配信日12月18日
同12月17日有Ver.1.10 update
系統同角色平衡度改善
Azwel大幅弱化

https://sc6.soularchive.jp/update/history.php

赤兵尉SETH 11:54 AM 12-18-18
2B再現度好高, 連釣魚都有
好多招同派生技, 應該幾難用&幾惡

同埋可以換衫改色, 2B尻形係跟衫, 其他角色都著得, 但超違和
Orage 08:09 PM 12-18-18
カイネ套衫好正……少布大好き
赤兵尉SETH 01:55 AM 12-19-18
打Rank全日對手都係2B
開發組堅有愛, 原作招式接近齊晒, 進場同勝利畫面種類多過其他角色
專用背景有其他NieR角色客串, 暫留意到有9S, 2A , pascal同多種雜兵
ps4boy 10:22 AM 12-19-18
想整動漫大亂鬥?
wing 10:41 AM 12-19-18
作者: ps4boy:
想整動漫大亂鬥?
SC系列一向都多guest, 以前有God of War個光頭佬, Spawn, Zelda個林克, 鐵拳三島平八同惡魔仁, Star Wars黑武士同尤達大師, 刺客系列Ezio.
Orage 10:46 AM 12-19-18
打Rank全日對手都係2B
開發組堅有愛, 原作招式接近齊晒, 進場同勝利畫面種類多過其他角色
專用背景有其他NieR角色客串, 暫留意到有9S, 2A , pascal同多種雜兵
行去A2個邊既場邊望地下會見到エミール係度行
赤兵尉SETH 05:05 PM 12-19-18
可能難用, 今日已經少左好多2B

作者: Orage:
行去A2個邊既場邊望地下會見到エミール係度行
9S後方右邊棟樓發現devola&popola!
Rance 01:20 AM 12-22-18
2B竟然無STORY...
ComeLOLoh 02:20 AM 12-22-18
硬係覺得SC個2B肥左d…
第一 ... 5 9 10 11 12 13 14 15 16 17 

返回主題版面