Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 照相館

主題工具 顯示模式
舊 03-09-06, 09:16 PM   #1
Strider
God of Gamer
初段

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDAStrider
XBox Live GamertagStriderAdrian
[醫生與我]誓不低頭

病:[唉... ]
醫:[又點啊西裝友?呢幾日見你o係門口裝下裝下咁...]
病:[真係落唔到手...]
醫:[病向淺中醫,媽媽沒教你麼?]
病:[要我用1.8標準藥杯的價錢買這個藥杯輔助器...怎也說不通!!!]
醫:[咁算啦. ]
病:[但我又好需要佢......如果唔係...如果唔係...]
醫:[ 唔係會點?]
病:[我...佢會頭dupdup.....我唔想見到咁...]
醫:[............]
病:[............]
醫(拿圈出來):[呢個係咁用咁用的...][請付款.]
病:[ ]

舊 03-09-06, 09:20 PM   #2
AshleyYan
↓打到乾晒水先出↓

註冊日期: Dec 2004
Wii U IDAshleyYan
3DS Friend Code2105 8594 0996
PSN  IDAshleyYan
XBox Live GamertagAshleyYan
弓起~

終於捨得買拿~
買左就唔好肉痛,好好利用佢

舊 03-09-06, 09:31 PM   #3
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

註冊日期: Mar 2002
エッチ
很有這種味道

舊 03-09-06, 09:36 PM   #4
Strider
初段

XBox Live GamertagStriderAdrian
艾殊利兄你都整返個啦!

ktn兄我唔係好明你既意思~
H??

舊 03-09-06, 09:39 PM   #5
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

註冊日期: Sep 2004
瓜展期間個個去買軍火......
我連炮台都未有....點算!?

引用:
作者: KTN
エッチ
很有這種味道
干エッチ啥事?
ビスケット 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-09-06, 09:39 PM   #6
riceking
District God of the Solar System
一人前のダメ人間

註冊日期: Aug 2003
雖然是叉包, 但已經估到是什麼, 恭喜晒

係時候入埋Handstrip啦 ~

-----------

KTN明晚出動否?

Rice

舊 03-09-06, 09:41 PM   #7
riceking
District God of the Solar System
一人前のダメ人間

引用:
作者: 奸詐餅
瓜展期間個個去買軍火......
我連炮台都未有....點算!?

干エッチ啥事?
我都冇買新藥

純情?

Rice

舊 03-09-06, 09:45 PM   #8
Strider
初段

引用:
作者: riceking
雖然是叉包, 但已經估到是什麼, 恭喜晒

係時候入埋Handstrip啦 ~

-----------

KTN明晚出動否?

Rice
handstrip???

E-1 嘛???

米王麻煩試下REFERESH

因為我O係兩部腦都睇到

米王咁多軍火, 駛乜添置新藥丫!

小餅兄
你較早前先入左17-40...
咁都叫冇軍火??

舊 03-09-06, 09:50 PM   #9
AshleyYan
↓打到乾晒水先出↓

引用:

純情?

Rice
我都睇唔到有乜關系
我純情

舊 03-09-06, 09:53 PM   #10
riceking
一人前のダメ人間

我的軍火全屬窮人頹貨, 唔係多過人, 又冇菜奶蝦

看到相了 ~

係我心邪, 沒什麼

Rice

舊 03-09-06, 09:54 PM   #11
KKH
Anti-audiophile
你聽到了空氣的聲音嗎

註冊日期: Dec 2001
當你~
想做這樣的事~
又做那樣的事~
但結果只可以頭dupdup的時候~
......
恭喜~ 恭喜~

--

小餅為什麼沒報名??
KKH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-09-06, 09:56 PM   #12
Strider
初段

引用:
我的軍火全屬窮人頹貨, 唔係多過人, 又冇菜奶蝦

看到相了 ~

係我心邪, 沒什麼

Rice
扮窮

話說回來, 米王我見到好135號藥杯...o係尖沙咀

舊 03-09-06, 09:56 PM   #13
Strider
初段

引用:
作者: KKH
當你~
想做這樣的事~
又做那樣的事~
......
恭喜~ 恭喜~

--

小餅為什麼沒報名??

知我者k大也!

而家可以抬起頭做人了!

舊 03-09-06, 09:57 PM   #14
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

引用:
純情?

Rice
仍然理解不能~
給我一點時間~

我聽日同同學仔們組成350D黨去呢~
唔知會唔會打夜戰~
不過我o地個個都冇腳就是了......
舊 03-09-06, 10:00 PM   #15
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

引用:
作者: KKH
當你~
想做這樣的事~
又做那樣的事~
......
恭喜~ 恭喜~

--

小餅為什麼沒報名??
星期一要功課~
我睇下聽晚可以趕起幾多先睇下當日要不要亂入~
舊 03-09-06, 10:01 PM   #16
AshleyYan
↓打到乾晒水先出↓

引用:
作者: Strider
艾殊利兄你都整返個啦!

ktn兄我唔係好明你既意思~
H??
我D習慣好奇怪,Tele反而唔用炮台
百毒不侵

舊 03-09-06, 10:07 PM   #17
DCIP
Crazy Gamer
軸心國德日同盟

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDDCIP
引用:
作者: AshleyYan
百毒不侵
未係時間.......最終有一日你都會...............HO HO HO~

亂貼相簿: http://fotop.net/benwoo
DCIP 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-09-06, 10:12 PM   #18
Strider
初段

引用:
作者: DCIP
未係時間.......最終有一日你都會...............HO HO HO~

所言甚是
我當日都同自己講死都唔會拎幾舊水出黎買個力量甜圈

結果...大家有目共睹

舊 03-09-06, 10:14 PM   #19
riceking
一人前のダメ人間

引用:
作者: AshleyYan
百毒不侵
不用炮台不能影這些東西啊 ~

Rice

舊 03-09-06, 10:50 PM   #20
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

註冊日期: Mar 2002
對的,是H
可真是十分○●的對答

>>Strider
>>奸詐餅

會的,詳看這裏
不過我無義肢,真怕晚間會出事的說..

引用:
>SKIP<
KTN明晚出動否?
Rice

舊 03-09-06, 11:00 PM   #21
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

咦?
我好像看到H在哪了~
舊 03-09-06, 11:19 PM   #22
Strider
初段

引用:
咦?
我好像看到H在哪了~
可以闡述一下嘛

舊 03-09-06, 11:23 PM   #23
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

引用:
可以闡述一下嘛
自己幹了H的事都不知道?
還是扮純情?

佢會頭dupdup?
誓不低頭?
舊 03-10-06, 12:36 AM   #24
AshleyYan
↓打到乾晒水先出↓

引用:
自己幹了H的事都不知道?
還是扮純情?

佢會頭dupdup?
誓不低頭?
H是不對的~!

米王張相好毒...不過我唔中
我體內既毒仲勁~

買膠圈不如買大光圈+IS
我甚少去夜街,好少夜晚影相

舊 03-10-06, 12:42 AM   #25
riceking
一人前のダメ人間

引用:
扮窮

話說回來, 米王我見到好135號藥杯...o係尖沙咀
我就是窮嘛....

在哪? 什麼價位?

Rice

主題工具
顯示模式

論壇跳轉