Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-28-08, 01:10 PM   #26
ゆり
God of Gamer

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: torocat1980 查看文章
公測一鑊泡
2天都在維修關機的公測
真係第一次見

舊 06-28-08, 03:17 PM   #27
arslan
Insane Gamer
高級新手

註冊日期: Oct 2005
都唔知算唔算公測,現在橘子只會隨時在官網公佈開作壓力測試,開1-2小時便點,現階段剛完結第7次測試,大家都在等第8次中...

舊 06-28-08, 04:09 PM   #28
代官
Ultimate Gamer

註冊日期: Feb 2005
有名你叫黑橙
佢做得好反而先驚

代官 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-28-08, 07:06 PM   #29
macross7ra
FireBomber!

註冊日期: Aug 2002
我測左幾日都無試過入到隻game

舊 06-28-08, 07:31 PM   #30
david
The One

註冊日期: Mar 2002
爛橙出品,必屬"plastic"品。

個字唔出得街,請自行翻譯。

---
NS CC:Morphus X300
david 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-28-08, 07:43 PM   #31
ゆり

開了
又係waiting
仲搞到瑪奇ser lag
黑橘你真一流
7:44分
好野 server死埋

舊 06-29-08, 10:20 PM   #32
代官

引用:
作者: ~freedom~ 查看文章
開了
又係waiting
仲搞到瑪奇ser lag
黑橘你真一流
7:44分
好野 server死埋
瑪奇依家仲好lag ?
仲諗住玩番 .......

代官 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-08, 10:43 PM   #33
Samng
Game Master

註冊日期: Apr 2002
前言收回, 原來代理係點真係有影響

舊 06-29-08, 11:58 PM   #34
xeno
○9

註冊日期: Feb 2003
我直頭係升級失敗.....

客人是神, 所以他們不是人
唔支持我地既就係愚民
xeno 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-08, 12:50 AM   #35
Chiasuka

註冊日期: Oct 2007
PSN  IDChiasuka_Aki
XBox Live GamertagChiasuka Aki
引用:
作者: Samng 查看文章
前言收回, 原來代理係點真係有影響
官方討論區(2000fun)果邊插到9彩
仲好似破左「單日回覆最高紀錄」......
差唔多十四萬個post....
Chiasuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-08, 03:56 AM   #36
carychow
Crazy Gamer
自定頭銜

註冊日期: Dec 2006
Nintendo Switch ID4912 7594 2308
3DS Friend Code1693 0391 8181
PSN  IDcarychowhk
XBox Live Gamertagcarychow
引用:
作者: Chiasuka 查看文章
官方討論區(2000fun)果邊插到9彩
仲好似破左「單日回覆最高紀錄」......
差唔多十四萬個post....
咁就唔係9彩, 已經十四萬彩喇

我27號試下戰鬥系統打幾隻蜘蛛就關server, 下次入到去時已經刪人物...
難道要台版都公測先會順一倍? 想試下咩新玩法都咁麻煩........

舊 06-30-08, 09:27 AM   #37
Endy
Account Locked

Wii U IDhttps://t.me/pump_up
Nintendo Switch IDCharlesTup
PSN  IDhttps://t.me/pum
XBox Live GamertagCharlesTup
開左咁耐我都冇入到去..
次次都等...
等..等完又等..
Endy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-08, 10:33 AM   #38
pi220
Senior Gamer
>そっとしておこう

註冊日期: Jul 2006
PSN  IDmomuratan
唔係啊XDDD!?港服真係攪到咁差咩
今日開始大陸版要搬SER...星期五先開返....
仲念住殺去港服殺下人頂住先TIM
唔通連呢個機會都冇?
還是叫我走回去玩日服

舊 06-30-08, 10:58 AM   #39
Chiasuka

註冊日期: Oct 2007
PSN  IDChiasuka_Aki
XBox Live GamertagChiasuka Aki
引用:
作者: pi220 查看文章
唔通連呢個機會都冇?
還是叫我走回去玩日服
game都入唔到~ 殺咩鬼丫~
Chiasuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-08, 02:16 AM   #40
新月
Game Master

註冊日期: May 2005
PSN  IDSURYC_KO
引用:
唔通連呢個機會都冇?
還是叫我走回去玩日服
日服唔會封ip?
新月 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-08, 09:34 AM   #41
Samng
Game Master

引用:
唔通連呢個機會都冇?
還是叫我走回去玩日服
半夜到晨早都玩到下既 今朝去到8點幾又server down

舊 07-01-08, 11:03 AM   #42
pi220
>そっとしておこう

註冊日期: Jul 2006
PSN  IDmomuratan
引用:
作者: 新月 查看文章
日服唔會封ip?
點會
唔封ip既話我就直接去玩啦仲洗等陸服XD
而家港服都淨係念住無聊去玩玩

引用:
作者: Samng 查看文章
半夜到晨早都玩到下既 今朝去到8點幾又server down
聽聞今朝7點倒有人入倒仲好順~wwww

舊 07-01-08, 12:38 PM   #43
Freddy
博麗神社信徒

註冊日期: Dec 2001
install完開隻game佢唔比我更新ge

一個十分喜歡 東方 系列的Fans
棋局幻無常,智者樂其中
任天堂大亂鬥 FC: Freddy/FRED/2105-8095-6543

少女祈禱中....
Freddy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-08, 08:31 PM   #44
Gurren

註冊日期: Jun 2008
陸服有封IP嘛?(我能玩.....
日服就好像封了....

嘛....對橘子也沒啥期待了 - -"
遊戲本體是好玩的
Gurren 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-08, 10:00 PM   #45
Samng
Game Master

引用:
點會
唔封ip既話我就直接去玩啦仲洗等陸服XD
而家港服都淨係念住無聊去玩玩

聽聞今朝7點倒有人入倒仲好順~wwww

好似有人1點幾玩到8點打左好多場國戰tim, 我6點起身都玩左陣, 隻game 本身好順, 之前出問題都唔係玩既時候有問題, 而係入都入唔到

舊 07-01-08, 10:01 PM   #46
Samng
Game Master

引用:
作者: Gurren 查看文章
日服就好像封了....

遊戲本體是好玩的
國服好似都停左server

舊 07-01-08, 10:09 PM   #47
ゆり

引用:
作者: Gurren 查看文章
日服就好像封了....

遊戲本體是好玩的
橘子代理已經是一個錯
黑橘出晒名搞壞好既遊戲了

舊 07-01-08, 10:44 PM   #48
david
The One

引用:
作者: ~freedom~ 查看文章
橘子代理已經是一個錯
黑橘出晒名搞壞好既遊戲了
無搞懷呀,係你唔識欣賞佢o既優秀營運作風o者,如果唔係點解佢可以從咁多台灣代理之中,脫穎而出代理到呢隻game....

---
NS CC:Morphus X300
david 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-03-08, 01:18 AM   #49
GAF GGXX團
紅月カレン

台版個官網好過香港果個太多了~

舊 07-03-08, 01:10 PM   #50
Freddy
博麗神社信徒

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: 91 查看文章
台版個官網好過香港果個太多了~
香港果個..... 完全唔掂
入到去見到個logo即刻笑左

台果個先叫正常加嘛

完全睇得出港同台分別對隻game ge重視程度

一個十分喜歡 東方 系列的Fans
棋局幻無常,智者樂其中
任天堂大亂鬥 FC: Freddy/FRED/2105-8095-6543

少女祈禱中....
Freddy 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[分享] 靚靚壁紙分享區 Vol 2 recca 電視遊戲討論版 1010 03-29-13 03:20 PM
[NDS] Final Fantasy 4 第n次 Remake [日版已售] neo2046 手提遊戲機討論版 429 08-21-08 04:46 PM
[NDS] Final Fantasy: Crystal Chronicles - Ring of Fate [日版已售] GimGim 手提遊戲機討論版 251 03-12-08 01:20 AM

現在的時間是 08:12 PM

手機版 | APP版