Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 06-11-04, 11:48 PM   #151
KiKi
Senior Gamer
魔女琪琪

註冊日期: Jun 2004
剛看到的yahoo拍賣,有人賣006呢?
http://hk.page.auctions.yahoo.com/hk...1?aucview=0x23
KiKi 目前離線  
舊 06-11-04, 11:52 PM   #152
Crazy Gamer

註冊日期: May 2004
XBox Live GamertagMING0229
引用:
作者: KiKi
http://hk.page.auctions.yahoo.com/hk...1?aucview=0x23
d人好喪
開始無耐就叫到2xx
只係一set 配件o者...

我都好想有06但就真係唔會益呢d 炒家...
0229 目前離線  
舊 06-11-04, 11:52 PM   #153
SK2
Ultimate Gamer
STG人~Pinky命

註冊日期: Aug 2002
我之前都見到...本來想試下BID...但已經見到201...
算...等再版

SK2 目前離線  
舊 06-12-04, 12:14 AM   #154
pochaccowai
Junior Member

都唔問白點解一bid就要bid到二百幾
真係多錢都唔係咁架................................
搞度依家d pinky愈來愈貴....................
pochaccowai 目前離線  
舊 06-12-04, 12:19 AM   #155
Crazy Gamer

可能真係好想齊一套啦
但我覺得只係一set 配件真係唔值兩舊
0229 目前離線  
舊 06-12-04, 12:22 AM   #156
SK2
STG人~Pinky命

引用:
作者: 0229
可能真係好想齊一套啦
但我覺得只係一set 配件真係唔值兩舊
雖然我都好想整一套...但我最盡只會出到160囉

呢個人201都仲未到保留價...我估要300以上都似

SK2 目前離線  
舊 06-12-04, 12:42 AM   #157
Dante_lcf

註冊日期: Sep 2003
引用:
這人賣的東西,便宜貨你是買不到的 .
( 我當看不見 )

舊 06-12-04, 12:49 AM   #158
血香
Crazy Gamer
堅貞老姑婆*

SK2
PM

http://www.touch-you.com/discuz/
血香 目前離線  
舊 06-12-04, 12:51 AM   #159
SK2
STG人~Pinky命

引用:
作者: 血香
SK2
PM

send左未..冇收到?

SK2 目前離線  
舊 06-12-04, 12:52 AM   #160
SK2
STG人~Pinky命

引用:
作者: Dante_lcf
這人賣的東西,便宜貨你是買不到的 .
( 我當看不見 )
261都未到保留價..死未?!

SK2 目前離線  
舊 06-12-04, 12:59 AM   #161
血香
Crazy Gamer
堅貞老姑婆*

引用:
作者: SK2
send左未..冇收到?
no @@
send again `~~~thx

http://www.touch-you.com/discuz/
血香 目前離線  
舊 06-12-04, 01:03 AM   #162
Dante_lcf

引用:
作者: SK2
261都未到保留價..死未?!
Bid了.....................他也未必賣給你! 信我吧 :bface:

舊 06-12-04, 01:04 AM   #163
SK2
STG人~Pinky命

引用:
作者: 血香
no @@
send again `~~~thx
仲未有喎..
同埋你pm係咪滿左?

引用:
作者: Dante_lcf
Bid了.....................他也未必賣給你! 信我吧 :bface:
純晒野?

SK2 目前離線  
舊 06-12-04, 01:04 AM   #164
咕哩Cooly

有無掛住我ar?(......汗 )
今次真係笨左.......
之前一向都係click bookmark入泥,
見兩日無post心知不妙,
.....改左討論區2都唔知....
...........真係笨笨笨笨(下刪5000字).......

都係言歸正傳先.....^^||
Eva pinky 我重未入,
今日先有TIME出去
響雞旺見到180都有.............
我平極都只係見到$128..........(葵芳)
不過都係無入.......太貴了
如果各位有好地方可唔可以pm下我?
唔該唔該

最近入手:01,02,03A,Aminate店長~THX明

------------------------------------------------------------------
- news://news1.3home.net/3interest.pets.hamster
""

------------------------------------------------------------------
咕哩Cooly 目前離線  
舊 06-12-04, 01:11 AM   #165
血香
Crazy Gamer
堅貞老姑婆*

2XX太貴啦!!
唔係冇錢買呀 係覺得唔低呀
唔再出就話者 等下好過
大家一齊等下啦 哈哈...

血香 目前離線  
舊 06-12-04, 08:00 AM   #166
Crazy Gamer

bid 到三字頭都仲未到保留價
唔知最後咩價埋單呢
0229 目前離線  
舊 06-12-04, 10:38 AM   #167
SK2
STG人~Pinky命

引用:
作者: 0229
bid 到三字頭都仲未到保留價
唔知最後咩價埋單呢
可能保留價係500

SK2 目前離線  
舊 06-12-04, 10:51 AM   #168
ricerice
Game Master
眼鏡娘

註冊日期: Feb 2003

好耐無蒲頭

to 咕lay~
toy modify谷個飯係我黎架 ^^

SK2最終意放毒.一開始係佢我知唔知邊度有.
幫佢問好哂邊度有得訂.跟注佢就去訂同買啦
點知到頭來佢成日講.有出下相.又講下日本果D
俾佢毒死我-__-''''''
可惡~~~

其實而家係咪旺角各大賣玩具既商場都有PINKY?
尋日我有出旺角.但係無去行呢D商場..

舊 06-12-04, 10:54 AM   #169
Hitomi
Moderator
♥♥♥♥♥♥♥♥

註冊日期: Apr 2002
引用:
作者: ricerice

皆旺信和兆萬先達chic之堡..........等等通通有

http://page.auctions.yahoo.co.jp/jp/auction/68516884

我比較有興趣知道日本06最後bid價

Hitomi 目前離線  
舊 06-12-04, 11:00 AM   #170
KiKi
魔女琪琪

想問下chic之堡的價錢?無去睇過……我都仲係係yahoo bid緊...希望$100以內買到吧!唔得唔買算了!
KiKi 目前離線  
舊 06-12-04, 11:05 AM   #171
Hitomi
Moderator
♥♥♥♥♥♥♥♥

註冊日期: Apr 2002
引用:
想問下chic之堡的價錢?無去睇過……我都仲係係yahoo bid緊...希望$100以內買到吧!唔得唔買算了!
你想要EVA的?
chic之堡果間初初D 普通Pinky都算平ge...
自從多左人買個價就$68-->$78-->$88....宜家唔知呢..

所以EVA都唔會平得去邊掛....

Hitomi 目前離線  
舊 06-12-04, 11:36 AM   #172
isaacma8

引用:
作者: Hitomi
你想要EVA的?
自從多左人買個價就$68-->$78-->$88....宜家唔知呢..

連本來比較純潔,賣緊58蚊隻07-09既北區都賣150 for eva pinky
isaacma8 目前離線  
舊 06-12-04, 11:58 AM   #173
ricerice
Game Master
眼鏡娘

註冊日期: Feb 2003
引用:
你想要EVA的?

而家D野一多左人爭就唔會平得去邊
就算有一間兩間賣得平
都好快無哂~
人地話你知邊果間平呀果度有貨
但係上哂網,你睇得黎去得黎都俾人掃埋..
佢好既咪繼續平賣囉
唔好既即刻升價.你唔買姐.大把人買

舊 06-12-04, 12:13 PM   #174
SK2
STG人~Pinky命

引用:
作者: ricerice

好耐無蒲頭

to 咕lay~
toy modify谷個飯係我黎架 ^^

SK2最終意放毒.一開始係佢我知唔知邊度有.
幫佢問好哂邊度有得訂.跟注佢就去訂同買啦
點知到頭來佢成日講.有出下相.又講下日本果D
俾佢毒死我-__-''''''
可惡~~~

可惡?
咁妳隻店長同eva我留返自己玩唔俾妳lu~

係得eva多地方有得買...其他款都仲係少...即使有都係偏貴!!

SK2 目前離線  
舊 06-12-04, 12:16 PM   #175
SK2
STG人~Pinky命

引用:
你想要EVA的?

妳講果間eva賣14x...店長98
不過係星期三既價錢..而家就唔知啦....

SK2 目前離線  
關閉主題

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
手機鈴聲交流區 Kenji少 手機平板遊戲討論版 193 10-08-07 03:05 PM
XB/GC PSO Episode I&II 討論區 參 magnum 攻略及心得交流區 404 06-05-04 11:47 AM
〔ETC〕E3大展續集遊戲將大行其道,業界創造力面臨危機 nick 電視遊戲討論版 1 05-11-04 07:12 AM
SOUL CALIBUR2 攻略交流區 neo2046 攻略及心得交流區 577 10-28-03 12:31 AM
陳冠希---你快樂嗎(t68i) kaworu 影音館 9 02-19-03 11:41 PM

現在的時間是 07:31 PM

手機版 | APP版