Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 01-03-07, 12:20 AM   #26
chunwai0091
God of Gamer
雛見澤症候群L3患者

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: redfish 查看文章
今日終於為了本初回特典書仔買左盒普通版

書仔其中一頁
好靚......d畫

PAD: 160 103 862
CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
白貓Project: 石都唔派
IM@S: 200抽0ssr, 垃圾game
chunwai0091 目前離線  
舊 01-03-07, 02:33 AM   #27
popomo
Senior Gamer

註冊日期: May 2006
第一張圖o個d 黑白mg盒面係咩來
popomo 目前離線  
舊 01-03-07, 08:10 AM   #28
redfish
Game Master

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: popomo 查看文章
第一張圖o個d 黑白mg盒面係咩來
墊板, 另買的

舊 01-03-07, 09:24 AM   #29
kenryu31
Junior Member

註冊日期: Aug 2006

請問有冇人知邊度有得買呢隻戰艦?
kenryu31 目前離線  
舊 01-03-07, 09:33 AM   #30
Libra1002

註冊日期: Oct 2006
XBox Live GamertagLibra1002
引用:
作者: kenryu31 查看文章

請問有冇人知邊度有得買呢隻戰艦?
我覺得拉達殊遲早會出ex模型(不過唔知要等幾耐)
Libra1002 目前離線  
舊 01-03-07, 10:26 AM   #31
wing
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: redfish 查看文章
墊板, 另買的
好多模型店都有售, 見過同一間店的唔同欵開唔同價, 由十蚊至五十蚊.
wing 目前離線  
舊 01-03-07, 05:16 PM   #32
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
MGSF SP 99賣$450

舊 01-03-07, 05:57 PM   #33
Azusa
Game Master

註冊日期: Jan 2002
99? 邊道o黎?
有幾多貨先...?
Azusa 目前離線  
舊 01-03-07, 11:37 PM   #34
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: Azusa 查看文章
99? 邊道o黎?
有幾多貨先...?
請善用"地址集中營"
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=69265
狗狗傷掂...牛投國夏穿狗助狗浩

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線  
舊 01-04-07, 12:05 AM   #35
ultrachiu
Ultimate Gamer
不如中午出去食飯囉?

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: Rance 查看文章
MGSF SP 99賣$450
我收工7點行過連普通版都見唔到...不過我等得

我其實始終都係一個好人...
囡囡賣哂啦,唔好問啦
ultrachiu 目前離線  
舊 01-04-07, 12:19 AM   #36
ultrachiu
Ultimate Gamer
不如中午出去食飯囉?

隻hg觀星者初回板$77
hg飛曉$115
gundam collection隻alpha阿索龍$177
ex-木馬$180
sp mg sf $6xx(唔記得左幾錢)
星期二既事,深水土步某知名模型店

我其實始終都係一個好人...
囡囡賣哂啦,唔好問啦
ultrachiu 目前離線  
舊 01-04-07, 01:29 AM   #37
呂鳳仙
錢錢錢錢錢錢錢

隻Stargazer初回版遲出過普通版……真係型到冇朋友

不過宜家上日本網慢到 ,有個code都冇用

PS:開放時間為17:00~23:00

每天提醒自己,施恩莫望報,不要把得失看得太重。
幸福不是必然,擁有它的人,請好好珍而重之……
呂鳳仙 目前離線  
舊 01-04-07, 10:50 AM   #38
wing
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: 呂鳳仙 查看文章

冇字幕, 對唔識日文的朋友來講亦都冇用.

但咁快跌到 $77真係估唔到. 早排出面仲賣緊$88.
wing 目前離線  
舊 01-04-07, 11:52 AM   #39
舞風
Insane Gamer
仆直艾蕾卡

註冊日期: Jun 2005
PSN  IDRENTON_NIRVASH
XBox Live GamertagPROJECT EUREKA
引用:
作者: 呂鳳仙 查看文章

係睡橫推左D普通出黎先囧
出普通的時候我已經入左限定囧

舊 01-04-07, 10:55 PM   #40
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: Gallardo 查看文章
昨日元朗見SP版要$700, 普通版$270
仲有PG strike $699, PG Z $900
今日...
灣仔雄髮...
PG ZETA...$899
SP SF $699
家陣雄髮D模型架款式擺位越縮越窄...或引證(香港)砌模型興衰...

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363

此篇文章於 01-04-07 10:57 PM 被 Busconcamp 編輯。
Busconcamp 目前離線  
舊 01-05-07, 08:58 AM   #41
bb RoY

註冊日期: Aug 2003
我想問cross bone x-1改出左未呀?
我想買黎玩.但又唔見邊度有.仲有大家知唔知邊度平0的呀?
bb RoY 目前離線  
舊 01-05-07, 09:18 AM   #42
Endless Death

註冊日期: Jan 2006
未出......
Endless Death 目前離線  
舊 01-05-07, 10:10 AM   #43
杜蕾恩
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2002
引用:
作者: Busconcamp 查看文章
今日...
灣仔雄髮...
PG ZETA...$899
SP SF $699
家陣雄髮D模型架款式擺位越縮越窄...或引證(香港)砌模型興衰...
出左 d 殺價舖, 加上資訊咁流通, 佢地仲點做零售 ???

杜蕾恩 目前離線  
舊 01-05-07, 10:12 AM   #44
Asurada
機動六課的一等空尉

註冊日期: Apr 2003
引用:
作者: ultrachiu 查看文章
sp mg sf $6xx(唔記得左幾錢)
星期二既事,深水土步某知名模型店
$620~
好似留o佐俾客

舊 01-05-07, 05:06 PM   #45
GAF GGXX團
紅月カレン

註冊日期: Mar 2002
$450...入翻隻翻黎炒下~

舊 01-05-07, 07:58 PM   #46
captain ching
Junior Member

註冊日期: Nov 2006
MGSF SP $480 剛剛o係屯門買左~~

間舖仲剩番最後一部~
captain ching 目前離線  
舊 01-05-07, 10:57 PM   #47
0lai0

註冊日期: May 2005
MGSF SP $480
看怕是看穿左sf sp是特別ver,而不是限量ver
笨大點會吾出多啲俾你地搶
倒昰沙剎比見倒$388,有興趣
0lai0 目前離線  
舊 01-05-07, 11:08 PM   #48
Led Mirage

引用:
作者: 0lai0 查看文章
MGSF SP $480
看怕是看穿左sf sp是特別ver,而不是限量ver
笨大點會吾出多啲俾你地搶
倒昰沙剎比見倒$388,有興趣
388好價丫bb
我當年400都冇諗太多就入左

人を変えるのは、心。
心を変えるのは、たった一言の言葉で足りる。』
スマガ -STAR MINE GIRL-
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=609322&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=348911&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=310854&fpage=1
Led Mirage 目前離線  
舊 01-06-07, 12:05 AM   #49
yiu1217
..........

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDyiu1217
XBox Live Gamertagyiu1217
行派了.......
個show完左先派..............
yiu1217 目前離線  
舊 01-06-07, 12:29 AM   #50
呂鳳仙
錢錢錢錢錢錢錢

聽講行貨sp sf又行貨特典送,有冇人知係咩

PS:開放時間為17:00~23:00

每天提醒自己,施恩莫望報,不要把得失看得太重。
幸福不是必然,擁有它的人,請好好珍而重之……
呂鳳仙 目前離線  
關閉主題

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
高達世紀展覽2006 (14/12開始!) KIM 收藏品討論版 76 01-03-07 12:52 PM
SONY官方承認PSP銷售敗於NDS jim Tsang 手提遊戲機討論版 309 08-04-06 10:17 AM
6月扭蛋精華區 (6 June updated) 美版之王-天涯浪子 收藏品討論版 281 07-29-06 07:54 PM

現在的時間是 02:10 AM

手機版 | APP版